Poslední hrané hry

Summer Shells

25.7.2011
82%
Hra - Summer Shells
Video se načítá
V této hře jste dostali za úkol potápět se s malou holčičkou a sbírat poklady, které nalezne v moři. Během časového limitu musíte posbírat co nejvíce mušlí a další předmětů, které naleznete v moři. Nezapomínejte ovšem na to, že se holčička musí pravidelně nadechovat a vyplavat tak na hladinu.

Monkey go happy

7.3.2012
88%
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Jedna z nejoblíbenějších sérií her, ve které máte vždy za úkol rozveselit v několika minihrách roztomilou opičku. Hry jsou založeny na logice, přesnosti nebo postřehu a čím méně kliknutí myškou použijete, tím budete úspěšnější. Tak nenechejte opičku dlouho plakat!

Pinup Facial Bauty

30.6.2012
95%
Hra - Pinup Facial Bauty
Video se načítá
Vytvořte slečně opravdu úplně kompletní vzhled. Začnete čištěním obličeje, trháním obočí a použitím všech nezbytných kosmetických přípravků a budete pokračovat makeupem, který ji udělá opravdu krásnou a výraznou. Její styl potom určíte účesem a nakonec výběrem oblečení.

Monkey go happy 2

10.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 2
Video se načítá
Pokračování skvělé hry Monkey go happy je tady! Rozveselte zase milé opičky tím, že splníte jejich úkoly. Dělejte správné věci ve správnou dobu a zkuste použít co nejméně kliknutí. Zvládnete projít všech 15 levelů?

Adorabel Barbie Dress up

17.7.2013
93%
Hra - Adorabel Barbie Dress up
Video se načítá
Barbie má opět módní krizi a potřebuje vaši pomoc. Vaším úkolem je obléknout Barbie tak, aby vypadala co nejlépe. Ve hře budete Barbie vybírat správný make-up, šaty a samozřejmě doplňky. Staňte se i vy módní poradkyní a pomozte Barbie.
Hra - Harry Potter Online Coloring Page
Video se načítá
Vybarvěte si obrázek Harryho Pottera a dejte obrázku trošku šmrnc. Na výběr máte několik barev, které obrázek oživí.

Harry Potter Magic World

11.3.2012
77%
Hra - Harry Potter Magic World
Video se načítá
Pro všechny milovnice a milovníky Harryho Pottera je tu bezvadná oblíkačka, kde si tohoto mladého čaroděje budete moct obléct od hlavy až k patě do čarodějnického podle svých představ. Vyberte mu, do které koleje bude chodit i nejrůznější doplňky.

Governor of Poker

30.5.2011
55%
Hra - Governor of Poker
Video se načítá
Hrajete rádi poker a jeho oblíbenou verzi Texas Holdem? V tom případě tu pro vás máme jednu hru, ve které je hraní pokeru hlavním principem. Cílem hry je vyhrát ve všech texaských salonech - potom se stanete opravdovým Governorem pokeru.

Animal Dash

7.3.2012
75%
Hra - Animal Dash
Video se načítá
V této opravdu zajímavé závodní hře pojede na nejrůznějších zvířatech jako je kůň, kráva nebo dokonce žirafa. Navíc zvířata běhají po zadních :) Abyste dorazili do cíle v pořádku a nejlépe jako první, musíte vyrovnávat jejich vzpřímenou polohu šipkami vpravo a vlevo.

Barbie at Hogwarts

9.4.2016
86%
Hra - Barbie at Hogwarts
Video se načítá
Barbie se dostala dopis od Bradavic, aby se připravila na svůj první ročník. Pomozte jí s výběrem oblečení a zařazení do skupiny, kam by měla patřit. Pomůžete jí?

Cut The Rope

22.9.2013
85%
Hra - Cut The Rope
Video se načítá
Milovníci mobilních her jistě znají hru Cut The Rope. Nyní ji přinášíme i my. Cílem hry je nakrmit malou příšerku pomocí bonbónků. Během hraní také sbírejte hvězdičky. Pokud kolo dohrajete na tři hvězdy, dosáhnete nejvyššího skóre. V pokročilých kolech je obtížnost zvýšena díky změnám v gravitaci a…

Centaur Scene Maker

25.3.2017
84%
Hra - Centaur Scene Maker
Video se načítá
Máme tu další parádní hru, ve které budete tentokrát upravovat kentaury. K dispozici budete mít malého kentaura nebo kentauří pár. Můžete měnit vzhled jejich těl, barvu nebo přidat různé doplňky.
Hra - Princess Eurotrip Planning
Video se načítá
V této hře pomůžete naplánovat slečně její výlet po Evropě. Vyberete si 4 různé destinace, kam se chcete podívat. Jakmile vyberete destinace, musíte nakoupit letenky. Snažte se nakupovat co nejvýhodněji. Následně budete v každé destinaci muset vybrat hotel, ve kterém přespíte. Jakmile budete mít…

Hogwarts Scene Maker

12.7.2014
89%
Hra - Hogwarts Scene Maker
Video se načítá
Zahraj si oblíkačku z prostředí Harryho Pottera a vytvoř známé i neznámé studenty, kteří by bez problémů zapadli do Bradavic. Troufneš si na to?

Milkyway Market

27.1.2013
92%
Hra - Milkyway Market
Video se načítá
Milkyway Market je super obsluhovací hra, která Vás zanese až do hlubokého vesmíru, kde budete přijímat od prolétávajících vesmírných lodí zakázky na zboží. To musíte vždy přesně nachystat, zabalit do krabic a teleportérem odeslat zákazníkovi. Teprve potom dostanete zaplaceno. Každý den musíte…

Rodinná restaurace

12.12.2012
91%
Hra - Rodinná restaurace
Video se načítá
Staňte se na chvíli kuchařkou v pravé rodinné restauraci vyrábějte jídla přesně podle přání svých zákazníků. Každý den přibudou do Vašeho menu další jídla, které se budete muset naučit dobře dělat, aby byli zákazníci spokojení a dobře zaplatili. Tentokrát nebudete muset stíhat přebírat objednávky a…

Goodgame CafeNÁŠ TIP

24.1.2012
95%
Hra - Goodgame Cafe
Video se načítá
Tato hra od Goodgame, do které se můžete přihlásit a stát se tak součástí širší komunity hráčů, čerpat různé bonusy a komunikovat na chatu, není jen tak ledajaká obsluhovací hra. I když plníte přání svých zákazníků, abyste si vydělali peníze, vedete svou kavárnu jako ve skutečnosti. Musíte včas…

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Baby's Pacifier

9.2.2014
71%
Hra - Baby's Pacifier
Video se načítá
Oblečte toto mimčo do hezkého oblečení, udělejte jí účes, dejte jí autosedačku, dudlíček a plyšáčka, aby se mohla s ním mazlit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.