Poslední hrané hry

Papa's Cheeseria

25.6.2015
88%
Hra - Papa's Cheeseria
Video se načítá
Zahrajte si parádní díl z dílny Papa's. Tentokrát si vaši zákazníci budou chtít dát pořádný sýrový toast. Na výběr mají hodně možností! Všechny druhy sýrů a toastů. Navrh přidáte nějaký doplněk a za dobré ohodnocení dostanete vysoké dýško. Za peníze pak můžete nakupovat různá vylepšení.

Miley Cyrus Dress Up

30.5.2011
63%
Hra - Miley Cyrus Dress Up
Video se načítá
Baví tě oblíkačky? Tak tady pro tebe jednu máme. Oblékni si celebritu Miley Cyrus, kterou můžeš znát taky jako Hannah Montanu. Vyber jí to nejstylovější oblečení, ve kterém jí to bude opravdu slušet. Můžeš se inspirovat několika předem vytvořenými kombinacemi.

My sweet hamster

28.3.2012
85%
Hra - My sweet hamster
Video se načítá
Dokážete se správně postarat o křečka? Takový křeček má spoustu potřeb. Musíte mu čistit klec, krmit ho, starat se o jeho zábavu, zdraví, dávat ho spát a spoustu dalších věcí. Udržujte křečka šťastného a zdravého, aby byl u Vás spojený a nechtěl z Vašeho terária utéct.

Animal Shelter

7.7.2011
92%
Hra - Animal Shelter
Video se načítá
Zahrajte si tuto povedenou hru, ve které se stanete majitelem zvířecího útulku. Na začátku hry dostanete několik zvířátek, o které musíte pečovat. Musíte se starat o to, aby byla zvířátka zdravá a v útulku se nenudila. Postupně se do vašeho útulku bude dostávat více a více zvířátek.

Shopaholic New York

4.5.2013
98%
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Oblíbená série her plných nakupování, módy a krásy Shopaholic je opět tady a tentokrát Vás zavede do ulic jednoho ze světových center módy - New Yorku. Užijte si ty nejluxusnější obchody, ve kterých budete moct vybírat z pestré nabídky super obleční, bot, šperků, kabelek nebo i účesů. Jediným…

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Baby Hazel Fancy Dress

15.8.2014
91%
Hra - Baby Hazel Fancy Dress
Video se načítá
Hazel se chystá na divadelní představení, kde musí ukázat svůj kostým. Rozhodla se pro kostým páva. Pomozte jí s nákupem a výrobou.

Fashion Model Makeover

12.3.2013
93%
Hra - Fashion Model Makeover
Video se načítá
Fashion Model Makeover je opravdu povedená a dobře propracovaná hra, ve které budete měnit image hlavní hrdince, co se chce ze zanedbané šmudly stát pravou modelkou. Nechybí nic z oblíbených zkrášlovacích procedur - čištění pleti, make up, ani oblékání. Tak se do toho rychle pusťte :)

Computer Crash

18.12.2014
55%
Hra - Computer Crash
Video se načítá
Naštval vás někdo? Můžete si váš vztek vymlátit na tomto počítači. Aby toho nebylo málo, při práci s ním vyskočí okno a všechno je v tahu. Rozbijte počítač na atomy a zničte i jeho příslušenství.

3 Pandas

26.8.2013
85%
Hra - 3 Pandas
Video se načítá
Zahraj si zábavnou adventuru se třemi pandami. Zachraň je do bezpečí před zlými piráty! Každá panda má unikátní vlastnost, která se ti může v pravý čas hodit. Překonej všechny nástrahy a osvoboď nevinné pandy!

School Bus License 2

16.6.2013
85%
Hra - School Bus License 2
Video se načítá
Staňte se řidičem autobusu. Prvně se musíte naučit řídit v autoškole a pak dostanete řidičské oprávnění. Dávejte si pozor, abyste nepřejeli žlutou čáru, protože jinak hra končí. Taky si dávejte pozor na zatáčení, protože je VELMI citlivé. Když zatáčíte, tak potom musíte volant srovnat, jinak se…

Monkey Go Happy Marathon 4NÁŠ TIP

2.9.2013
90%
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Máme tu pro vás další senza díl této logické hry! Opět máte rodinku smutných opiček, které potřebují rozesmát. Klikejte na osoby nebo předměty a vyvolejte reakci, která je rozesměje. Zapojte mozkové buňky a rozluštěte každý level. Podaří se vám je pokaždé rozesmát?
Hra - Monkey Go Happy Mini Monkeys 3
Video se načítá
Je tady už třetí pokračování super logické adventury ze série Monkey Go Happy, kde bude zase pomáhat jedomu z velké rodiny smutných opiček hledat všech 15 jejich maličkých potomků. Aby se Vám to na velké lodi podařilo, musíte rozluštit několik logických hádanek a dobře použít všecny užitečné věci.…

Cake Decoration

8.12.2013
98%
Hra - Cake Decoration
Video se načítá
Chtěli byste být cukrářkou? Vyzkoušejte si tuto práci s hrou Cake Decoration, kde máte na výběr mnoho dekorací, které můžete všemožně kombinovat. Na dort můžete například napsat, i věnování a pokud se vám nebude líbit, začít můžete od začátku.

Hairstyle Wonders

4.3.2013
80%
Hra - Hairstyle Wonders
Video se načítá
Pro všechny nadšené kadeřnice je tady pěkná hra, ve které budete moct svěřené slečně vytvořit některý z mnoha účesů. Je jen na Vás jakou délku zvolíte, jestli použijete žehličku na vlasy, nebo naopak natáčky a jakou barvu vyberete. Nejdříve ale bude třeba slečně vlasy pořádně umýt a vysušit. Úplně…

Avie Pocket: Popstar

20.2.2016
90%
Hra - Avie Pocket: Popstar
Video se načítá
Parádní hra, ve které se jdete bavit na koncert. Mezitím se však můžete bavit tancem, hledáním stejných desek nebo bavením hostů. Za každou dokončenou minihru dostanete oblečení nebo doplněk.

Frenzy Hotel

30.11.2014
72%
Hra - Frenzy Hotel
Video se načítá
Sara si otevřela svůj první hotel a chce svým zákazníkům poskytnout vše, co potřebují. Například ubytování, jídlo, nápoj nebo příjemný relax v bazénu. Vaším úkolem je Sare pomoci se všemi návštěvníky. Podaří se vám vést hotel a učinit návštěvníky šťastnými?

Babiččina pekárna

26.9.2012
93%
Hra - Babiččina pekárna
Video se načítá
Tato vařící hra, kde budete plnit přání jednotlivých zákazníků v babiččině pekárně, má poněkud pomalejší rozjezd. Když ale zvládnete prvních pár jednoduchých kol, kde se hlavně učíte nové recepty, jistě si ji oblíbíte a neubudete už chtít přestat ;)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.