Poslední hrané hry

Barbie Boyfriend Thief

16.2.2016
87%
Hra - Barbie Boyfriend Thief
Video se načítá
Barbie chce ukrást její princezny přítele a proto se rozhodla, že si vyhledá v mobilu jednoho z nich a přijde na dohodnuté rande, aby však opustil princeznu, musí se Barbie obléci lépe než ona. Pomozte jí s výběrem make-upu a oblečení, aby se do ní princ zamiloval a zapomněl na svou bývalou…

Elsa & Barbie Blind Date

11.2.2016
87%
Hra - Elsa & Barbie Blind Date
Video se načítá
Elsa a Barbie budou mít rande s chlapci a proto se chtějí pěkně upravit. Vyberte pro každou make-up a krásné oblečení, aby si je kluci zamilovali.
Hra - Elsa And Anna Bridesmaid Dresses
Video se načítá
Elsa a Anna jsou hlavními družičkami na svatbě a proto potřebují make-up a krásné oblečení. Pomozte každé z nich!

Ivy League Princesses

26.3.2016
86%
Hra - Ivy League Princesses
Video se načítá
Rapunzel i Bella se dostaly na univerzitu a shoda náhod jsou i na stejném pokoji. Pomoz jim s vybalením a výběrem prvního outfitu na vysoké škole, aby si našli nové kamarády.
Hra - Rapunzel & Belle Love Rivals
Video se načítá
Rapunzel a Bella setkali chlapce svých snů, problém je však v tom, že jeho srdce může získat jen jedna z nich. Poradíte každé z nich jaký make-up a outfit, aby si měli vzít, aby upoutaly jeho pozornost. Kdo vyhraje Bella nebo Rappunzel.

Rapunzel

21.9.2014
88%
Hra - Rapunzel
Video se načítá
Obléct si ve hře dneska můžeš snad každou princeznu. Tentokrát je tu Locika a její růžové šaty. Nebo ji oblečeš do něčeho jiného?

Wedding Lily

19.3.2014
94%
Hra - Wedding Lily
Video se načítá
Svatba se už blíží a Lily se nemůže dočkat. Navrhněte její krásné šaty, aby byla tou nejkrásnější nevěstou. Nezapomeňte ani na krásný účes, make-up a doplňky.

Summer Lily

12.7.2014
90%
Hra - Summer Lily
Video se načítá
Obleč si Lily do letního oblečení. A proč? Protože je léto! Jaké šaty nebo jiné oblečení jí vybereš? Pohraj si s tvarem, barvou a také doplňky!

Winter Lily

30.4.2014
90%
Hra - Winter Lily
Video se načítá
Krásná zimní oblíkačka s mnoha kousky zajímavého oblečení. Nechybí samozřejmě ani doplňky, výrazné líčení, boty a podobně. Je jen na tobě, jak Lily oblečeš.

Manga Lily

3.2.2014
91%
Hra - Manga Lily
Video se načítá
Lily je mladá dívka, která potřebuje pomoci s výběrem oblečení, které můžete všemožně dekorovat. Platí to i s doplňky a účesem.

Easter Lily

5.5.2014
90%
Hra - Easter Lily
Video se načítá
Zahraj si skvělou velikonočně laděnou oblíkačku. Lily má na výběr z mnoha kousků jarního oblečení, barvy jsou jen na tobě. A co třeba udělat z Lily krásnou vílu?

Scary Lily's Halloween

16.2.2014
91%
Hra - Scary Lily's Halloween
Video se načítá
Vytvořte si jednu z Halloween postaviček a to za pár minut, za pomoci strašidelného účesu, oblečení a make-upu. Tato hra je přesně pro ty, kteří mají bohatou fantazii a vědí zkombinovat oblečení, make-up a účes. Myslíš že to zvládneš i ty?

Velvet Fashion

14.11.2013
80%
Hra - Velvet Fashion
Video se načítá
Vytvořte této krásné a mladé slečně krásné starodávné šaty. Začněte s účesem a pak můžete pokračovat dále. Bude z čeho vybírat, tak už nečekejte a vyzkoušejte!
Hra - Princess Cash Me Outside
Video se načítá
Parádní hra, ve které budete oblékat 4 kámošky. Ty se chystají na nějakou párty a potřebují mít ten nejlepší outfit. Vždy stačí kliknout na jednu z dívek a vybrat ji účes, oblečení a doplňky.

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…
Hra - Robecca's Steamin' Makeover
Video se načítá
Upravte Robeccu z Monster High, aby jí to opravdu slušelo. Nebudete to mít ale vůbec jednoduché. Její obličej je opravdu zanedbaný a tak budete muset použít všech dostupných kosmetických prostředků, vytrhat jí obočí a pak teprve budete moct začít přemýšlet o oblečení, účesu a líčení.
Hra - Paris Fashion Week Makeover
Video se načítá
Pařížský týden módy je velká módní událost a každá slečna se na něm chce náležitě předvést. Hlavní hrdinka této hry ale zatím vůbec reprezentativně nevypadá a je na Vás, abyste jí pomohli s přípravou. Musíte jí vyčistit pleť, zbavit ji pupínků i ošklivého obočí a potom už se můžete pustit do…

Elsa & Ariel Party

25.3.2016
79%
Hra - Elsa & Ariel Party
Video se načítá
Elsa a Ariel konají oslavu, na které se zúčastní všichni princové a princezny z okolí. Pomozte jim s výběrem šatů a se zdobením místnosti.

Elsa & Jack College Date

11.2.2016
82%
Hra - Elsa & Jack College Date
Video se načítá
Elsa bude mít rande s Jackem a proto by se chtěla upravit, aby se mu líbila víc. Vyberte jí make-up, šaty a různé doplňky.

Elsa & Anna Winter Trends

24.12.2015
79%
Hra - Elsa & Anna Winter Trends
Video se načítá
Vyberte pro Annu a Elsu nový make-up a hezký outfit do chladného počasí, aby jim nebyla zima ale při tom vypadaly krásně. Zvládnete to?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.