Poslední hrané hry

Smart Dogs

24.3.2012
80%
Hra - Smart Dogs
Video se načítá
V této velice povedené logické hře se dvěma roztomilými pejsky bude Vašim kůlem dostat míček od jednoho pejska ke druhému. Využívat k tomu budete moct vždy různé pomůcky, které míček vymrští, posunou, odrazí a podobně. Důležité je tyto pomůcky dobře umístit. Na začátku se hra může zdát snadná, ale…

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

BioGemsHra s oceněním

17.3.2013
88%
Hra - BioGems
Video se načítá
Pěkně zpracovaná hra, ve které musíte zničit nepřátelská monstra! S nepřáteli se vždy utkáte v logické spojovačce, ve které vybíráte, co uděláte. Když tedy spojíte 3 zelené kameny, tak Vám to doplní život nebo žluté zase energii.

Snoring

19.9.2012
80%
Hra - Snoring
Video se načítá
Tato výborná logická hra je vhodná i pro nejmenší hráče. Má krásnou animovanou grafiku milých zvířátek a Vašim úkolem bude v každém kole shodit z útesu sympatického slona. Aby se Vám to podařilo, budete do něj muset strčit některým menším zvířátkem, jehož kutálení, skok nebo pád si budete muset…

Snoring Before Time

3.10.2014
84%
Hra - Snoring Before Time
Video se načítá
Probuďte slona za každou cenu! Vysbírejte po cestě i všechny bonusy a stačí, abyste dopravili jedno ze zvířátek, které se dotkne slona. Myslíte si, že se vám to podaří v každém levelu?

Piggy Wiggy 3 Nuts

6.8.2015
77%
Hra - Piggy Wiggy 3 Nuts
Video se načítá
Dokážete dostat prasátka k oříškům? Musíte při tom zapojit svoje mozkové závity a za pomoci lan a provazů dostat prasátka k jejich pochoutce. Vyhněte se všem pastem a také bodlákům, jinak budete muset dané kolo opakovat.

Love Elixir

26.10.2014
54%
Hra - Love Elixir
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem vyrobit vhodnou princeznu pro prince. Nejdříve musíte najít potřebné přísady v lese a pak z nich vytvořit elixír lásky. Na výrobu elixíru potřebujete jen 3 ingredience. Podaří se vám vyrobit tu pravou.

Piggy Wiggy

29.11.2013
79%
Hra - Piggy Wiggy
Video se načítá
Piggy Wiggy je zajímavá logická hra, ve které budete pomáhat hladovým selatům k jejich potravě. Abyste je mohli přemístit můžete používat jen lana z kladek, které je dokážou vynést nahoru. Ale, aby hra nebyla tak jednoduchá, mají omezený dosah proto si musíte dobře rozmyslet, které prasátko a kam…

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Monkey go happy 2

10.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 2
Video se načítá
Pokračování skvělé hry Monkey go happy je tady! Rozveselte zase milé opičky tím, že splníte jejich úkoly. Dělejte správné věci ve správnou dobu a zkuste použít co nejméně kliknutí. Zvládnete projít všech 15 levelů?
Hra - Monkey Go Happy Stage 5
Video se načítá
Sežeňte pro slečnu medvídka a rozesmějete tak i malou opičku. Než však medvídka dostanete, tak budete muset splnit různé hádanky.
Hra - Which Disney Character Is Your Bff?
Video se načítá
Se kterou postavičkou z Disney by sis rozuměla nejvíc? Zjisti to za pomoci malého testu, který si uděláš za 5 minut. Myslíš si že test ukáže správně?
Hra - Disney Princess Speed Dating
Video se načítá
Myslíte si, že byste si uměli získat srdce princezny? Ověřte si to, vyberte si jednu a jděte s ní na rande. Půjde s vámi i na jiné rande nebo to bude vaše poslední?
Hra - Which My Little Pony Character Are You?
Video se načítá
Zjistěte, který z poníků bys byla ty! Abyste se to dozvěděli musíte vyplnit test a počkat na výsledek. Pak se dozvíte jaký druh poníka jste a jaký máte charakter.

RaceHorse Tycoon

16.8.2011
70%
Hra - RaceHorse Tycoon
Video se načítá
Ve hře Racehorse Tycoon si přijde na své každý, kdo má rád koně a dostihy. Na začátku hry si koupíte koně, žokeje, trenéra a mnoho dalších potřebných věcí, abyste zvýšili své šance na úspěch. Následně už si stačí jen vsadit na to, jak závod dopadne. Za vyhrané peníze si můžete nakoupit další…

My Dolphin Show 6

29.6.2020
85%
Hra - My Dolphin Show 6
Video se načítá
V této hře budete předvádět obrovskou vodní show pro diváky. Budete ovládat vycvičeného delfína, který umí parádní kousky a triky. Na vás bude se pokaždé trefit do správných míst.

FlightHra na skóreHra o medaile

18.7.2012
84%
Hra - Flight
Video se načítá
Ve hře Flight budete mít opravdu důležitou roli. Malá holčička si napsala své vánoční přání na letadlo z papíru, které se nyní musí dostat až k Santovi. Vaším úkolem je zajistit, aby letadlo bezpečně dostalo až ke svému cíli. Můžete si nakupovat různá vylepšení, které zvýší vaše šance na úspěch.

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!

Cyclomaniacs EpicHra na skóreHra o medaile

13.6.2014
90%
Hra - Cyclomaniacs Epic
Video se načítá
Máme tu skvělou hru na kolech! Vaším úkolem bude vybrat si místo a závod. Následně si vyberte závodníka a musíte porazit všechny soupeře a přitom ještě splnit nějaké úkoly.

Animal Dash

7.3.2012
75%
Hra - Animal Dash
Video se načítá
V této opravdu zajímavé závodní hře pojede na nejrůznějších zvířatech jako je kůň, kráva nebo dokonce žirafa. Navíc zvířata běhají po zadních :) Abyste dorazili do cíle v pořádku a nejlépe jako první, musíte vyrovnávat jejich vzpřímenou polohu šipkami vpravo a vlevo.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.