Poslední hrané hry

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Red Ball 4 vol.2

1.6.2013
90%
Hra - Red Ball 4 vol.2
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této super logické hry Red Ball vol. 2. Dostaňte se s míčkem až na konec. Budete čelit nebezpečí od různých nepřátel, budete překonávat překážky a řešit jednoduché úkoly. Dávejte si pozor, máte 3 životy. Projdete všemi levely?

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

Red Ball 3

3.11.2011
89%
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Hra Red Ball patří mezi skákačky, ve kterých je většinou vaším úkolem během cesty k cíly posbírat co nejvíce bodů a dostat se přes všechny překážky. Ani zde tomu není jinak, nebude to ovšem moc snadné, občas musíte vyřešit různé hádanky, pomocí jejichž řešení se dostanete dál.

Kawairun 2

27.12.2012
74%
Hra - Kawairun 2
Video se načítá
V postřehové skákačky Kawairun 2 bude vaším úkolem překonat všechny překážky a dostat se tak úspěšně do dalšího kola. K překonávání překážek můžete kromě skoku a skluzu využít i speciální prvky, jako je let vzduchem či kotoul, který rozrazí všechny překážky.

Kawairun

21.12.2014
90%
Hra - Kawairun
Video se načítá
Zkuste si zahrát Kawairun, tato hra otestuje vaše schopnosti. Na začátku si musíte vytvořit postavu a pak začne pořádné dobrodružství. Vaším úkolem bude proběhnout s tímto panáčkem všemi nástrahami, které na vás čekají! Dokážete se dostat co nejdále to jen půjde?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.