Poslední hrané hry

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

Escape from Yepi Planet

30.1.2014
90%
Hra - Escape from Yepi Planet
Video se načítá
Zahrajte si adventuru, ve které budete pomáhat malému mimozemšťanovi najít jeho lásku a zachránit ji před nepřáteli. Klikáním na různé prvky je můžete posouvat, odstraňovat či najít správné řešení.
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

Chubby Hamster

22.2.2012
93%
Hra - Chubby Hamster
Video se načítá
Křeček Chubby se rozhodl utéct od své zlé malé majitelky a tak se musí dostat z klece i z celého bytu. Pomůžete mu? Používejte všechno, co v domácnosti najdete a nebojte se ani bláznivějších nápadů :)

My Sweet Baby 2

15.8.2011
76%
Hra - My Sweet Baby 2
Video se načítá
Myslíš si, že se dokážeš postarat o miminko? Vyzkoušej si to v této hře! Cílem hry je splnit úkoly, které máš zadané pro každou misi. Musíš miminku dopřát vše co potřebuje, abys nasbírala všechny body a uspěla.

Cute Baby

15.8.2011
75%
Hra - Cute Baby
Video se načítá
Cute Baby je trochu jiná oblíkačka. V této hře totiž neoblékáte žádnou celebritu ani panenku - oblékáte totiž miminko. Vybírat můžete jednak z mnoha kusů oblečení, ale také z různých účesů. Hra je velmi povedená a ovládá se snadno.

Dora hlídá děti

2.8.2012
70%
Hra - Dora hlídá děti
Video se načítá
Pomůžete své oblíbené malé kamarádce Doře postarat se o její malé sourozence? Dávejte jim najíst, hrajte si s nimi a všech další důležité věci, které Vám Dora poradí. A protože Dora mluví jen anglicky, jistě se procvičíte i v tomto jazyce.

Cute Baby Nursery

15.8.2011
88%
Hra - Cute Baby Nursery
Video se načítá
Další povedená hra, ve které se musíš starat o malé miminko. Tvým úkolem pečovat o miminko tak, aby bylo pořád šťastné. Musíš ho tedy včas krmit, přebalovat nebo ho dát spát.

Monster Baby Sitter

8.2.2014
84%
Hra - Monster Baby Sitter
Video se načítá
Pomozte této mladé studentce z Monster High pohlídat a pečovat a malé mimčo. Napřed ho vykoupejte, potom ho budete přebalovat a oblékat. Snažte se dělat vše, co dítě potřebuje a to, co nejrychleji. Zvládnete tento náročný úkol?
Hra - Operate Now! Epilepsy Surgery
Video se načítá
Operate Now: Epilepsy Surgery je dalším dílem série, v níž si můžete vyzkoušet práci chirurga. Tentokrát budete mít za úkol pomoci mladé pacientce trpící epilepsií. Protože operace mozku je skutečně náročná a nebezpečná, musíte každý krok provést přesně podle instrukcí.
Hra - Operate Now Appendix Surgery
Video se načítá
Operate Now Appendix Surgery se vžijete do role doktora, který musí pomoci mladé pacientce s bolestmi břicha. Po krátké diagnóze zjistíte, že na vině je slepé střevo. Vaším úkolem tak bude slepé střevo vyoperovat. Přitom se musíte držet instrukci, které vám dává vaše sestřička.

Kindergarten

30.12.2014
85%
Hra - Kindergarten
Video se načítá
Staňte se vychovatelkou v mateřské škole, vaším úkolem bude se starat o děti. Nebude to vůbec jednoduché, protože děti jsou opravdu náročné a vyžadují spoustu pozornosti. Dokážete se o všechny vaše svěřence postarat?

Baby Hazel Newborn Baby

31.1.2014
93%
Hra - Baby Hazel Newborn Baby
Video se načítá
Hazel bude mít prvního sourozence a proto se velmi těší na jeho příjezd. Společně budete upravovat postýlku a také se budete starat o malé miminko. Pomůžete jí s tímto úkolem?

Papa´s Pancakeria

15.4.2012
92%
Hra - Papa´s Pancakeria
Video se načítá
Je tady další z restaurací Papa´s, tentokrát specializovaná na palačinky. Přijímejte specifické objednávky, smažte správně palačinky a ozdobte je podle přání zákazníka. Nakonec bude Váš kuchařský výkon ohodnocen a podle toho také dostanete peníze. V každém dalším levelu bude víc ingrediencí a tím i…

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Papa's Taco Mia!Hra s oceněním

30.5.2011
95%
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Staňte se majitelem Taco restaurace a starejte se o své zákazníky. Na starost máte celou restaurace, tedy obsluhu i kuchyň. V daném čase musíte stíhat připravit svým zákazníkům vybraná jídla, tak aby byli spokojeni a zaplatili vám co nejvíce.

Papas pizzeria

10.7.2011
93%
Hra - Papas pizzeria
Video se načítá
V této hře se stanete majitelem pizzerie. Vaším úkolem je nejen obsluhovat hosty, ale také jim připravovat pizzy podle toho, jaké zákazníci chtějí. Abyste zvládli obsloužit všechny hosty, musíte si ovšem pospíšit a dělat pizzy opravdu rychle.

Papa's Burgeria

10.7.2012
90%
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Papas Burgeria je jedna z nejpovedenějších her s obsluhováním. V této hře budete se budete starat o celý provoz rychlé občerstvení. Budete mít tedy na starost jak přijímaní a vyřizování objednávek, tak práci v kuchyni.

Cake Decoration

8.12.2013
98%
Hra - Cake Decoration
Video se načítá
Chtěli byste být cukrářkou? Vyzkoušejte si tuto práci s hrou Cake Decoration, kde máte na výběr mnoho dekorací, které můžete všemožně kombinovat. Na dort můžete například napsat, i věnování a pokud se vám nebude líbit, začít můžete od začátku.

Barbie Cake

29.4.2012
88%
Hra - Barbie Cake
Video se načítá
Dort panenky Barbie je výborná hra ve které si přijdou na své milovnice zdobení, vaření i této krásky. Vyberte panence oblečení a hlavně tvar sukně, která se stane dortem. Ten pak můžete podle libosti zdobit z opravdu velké nabídky polev, krémů, svíček i jednotlivých cukrových pochoutek. Vše co na…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.