Poslední hrané hry

Clara Cosmetic Surgey

18.8.2020
85%
Hra - Clara Cosmetic Surgey
Pomůžeš dívence Claře? Přišla za tebou s prosbou, zda-li se o ní nepostaráš. Potřebuje změnit účes, celkový vzhled, zuby, vlasy, zkrátka kompletní proměnu. Nejdříve ji udělej masku a poté jí uprav tak, aby Clara byla se sebou spokojená.

Vlak

13.4.2013
85%
Hra - Vlak
Video se načítá
Vlak je jednoduchá hra, původně fungující pod systémem DOS. Díky dnešním možnostem ji můžeme mít i na webu a vy si tak můžete tuhle pecku zahrát. Vaším hlavním úkolem je pomocí vlaku sbírat objekty a suroviny. Pokud stisknete pravý ALT+Enter, tak si hru můžete zvětšit na celou obrazovku. Co dělat,…

Scooby Doo 1

13.3.2012
92%
Hra - Scooby Doo 1
Video se načítá
Vrazte spolu s populárním psím hrdinou Scooby Doo a jeho páníčkem za pořádným dobrodružstvím do nebezpečné džungle. Tato hra s moc pěknou grafikou a opravdu promyšleným příběhem Vás určitě nadchne a prověří všechen Váš důvtip. Abyste přežili budete totiž muset správně využívat věci které po cestě…

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Equestria Girls Rarity

7.6.2013
78%
Hra - Equestria Girls Rarity
Video se načítá
Užijte si tuto povedenou oblíkačku s "poníkovou" slečnou v hlavní roli. Jako vždy jí můžete vybrat účes, oblečení, boty i doplňky,...

Slither.io

2.5.2016
76%
Hra - Slither.io
Video se načítá
V této hře se snažíte vykrmit hada do co největší délky a velikosti. Rostete tak, že sbíráte barevné kuličky. Pozor si musíte dávat na ostatní hady, do kterých nesmíte narazit.

Bomb It 7NÁŠ TIP

21.3.2014
89%
Hra - Bomb It 7
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl hry Bomb It. V novém díle si budete moci vyzkoušet nové bonusové vybavení, které vám při hře padá. Dále budete moci vaši postavičku i obléci do pěkného oblečku.

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Pro všechny milovnice nakupování, oblékání a módy vůbec je tady další super hra ze série Shopaholic. Ujměte se své modelky a projděte si všechny luxusní obchody s nejrůznějším oblečením, botama, kabelkama i šperkama. Dokážete vyjít s počátečním obnosem peněz, nebo si dokonce nějaké další vydělat?…

Awesome Run

1.12.2014
83%
Hra - Awesome Run
Video se načítá
Staňte se běžcem a pokuste se vyhrát šampionát v této sportovní hře. Trasa je plná překážek, kterým se musíte vyhnout. Svůj běh můžete zrychlit za pomoci energy drinku. Pokud se nějaký soupeř ocitne těsně před vámi, můžete ho kopnout a tím ho zpomalit.

FishaoNÁŠ TIP

28.1.2014
94%
Hra - Fishao
Video se načítá
Skvělá online oddechovka, kterou si zamilují především rybáři! Hra vás vtáhne do propracovaného virtuálního světa rybaření. Chytat můžete až 150 různých druhů ryb v 10 odlišných prostředích. Můžete nakupovat lepší pruty, návnady a podobné vychytávky pro rybaření. Hra nabízí i české servery!

Transformice

20.6.2015
87%
Hra - Transformice
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem společně s myší získat sýr a dostat ho do domku s ostatními myšmi. Jednotlivé úrovně jsou však komplikované a budete muset využít i logické myšlení, aby se vám podařilo zvítězit. V několika úrovních vám může pomoci i šaman.

Spinning For Love

25.10.2015
55%
Hra - Spinning For Love
Video se načítá
Celá hra je založena na náhodě, ale i vašem kole, které vám vylosuje účes, oblečení a boty. Myslíte si, že vyberete správné a chlapce, podle svých představ?

Totally Spies šachy

12.8.2012
87%
Hra - Totally Spies šachy
Video se načítá
Agentky Totally Spies se vrhly do další bitvy s padouchy. Aby je mohly zajmout musí skočit na jejich pole na hrací ploše. Musí se jim to ale podařit dříve, než skočí oni k nim. Každá z agentek může skákat jinak a v každém tahu vždy vyberete jednu z nich a její pohyb. Podaří se Vám zajmout všechny…

Dream Princess Today

8.3.2012
85%
Hra - Dream Princess Today
Video se načítá
Kterou princeznou byste se dnes staly? Jakou máte náladu? Zkuste si každý den udělat krátký zábavný test své jedinečné osobnosti. Budete nezkrotná princezna pirátů, nebo milá princezna v růžových šatech?

Flirt on the Beach

11.11.2012
95%
Hra - Flirt on the Beach
Video se načítá
Vyzkoušejte si, jak dobré jste ve flirtování v této výborné hře. Budete se procházet po pláži a lovit kluky. Vždycky když na nějakého volného narazíte, kliknete na něj a on se do Vás za chviličku zamiluje. Občas ale budete muset čelit silné konkurenci a svého vyvoleného si ulovit rychlým klikáním.

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?
Hra - Dibbles 4: Christmas Crisis
Video se načítá
Máme tu pro vás další, již čtvrtý díl této logické hry. Vaším úkolem bude bezpečně přepravit mravenčího krále. Budete muset zdolat spousty překážek, takže musíte obětovat i někoho z družiny. Podaří se vám ho pokaždé dopravit na místo?

Jack in the Box

30.5.2011
82%
Hra - Jack in the Box
Video se načítá
Velmi zdařilá logická hra, ve které je vaším úkolem dopravit šaška Jacka zpátky do krabice. V každém levelu to bude ovšem čím dál víc obtížnější, komplikovat vám to budou nejen překážky, ale někdy i samotný Jack.

Dress Up Math

30.6.2015
67%
Hra - Dress Up Math
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem obléct ženu tak, aby se vlezla do cenové relace. Dokážete se pokaždé trefit?

Super Jumping CavemanHra na skóreHra o medaile

15.8.2014
74%
Hra - Super Jumping Caveman
Video se načítá
Super Jumping Caveman je zábavná hra, ve které utíkáte s neandrtálcem a snažíte se posbírat co nejvíce mincí. Každá mince má jinou hodnotu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.