Poslední hrané hry

Animals Dentist

17.11.2013
85%
Hra - Animals Dentist
Video se načítá
I zvířátka někdy bolí zoubky a musí k veterináři. Vy jste právě v roli veterináře a musíte se zvířátkům o jejich chrup postarat. V první etapě jim zoubky očistíte od kazu, případně vytrháte a nasadíte nové. V druhé etapě pak můžete zoubky zkrášlit, obarvit nebo přidat nějaký diamant či jiný šperk.

Shopaholic Beach ModelsNÁŠ TIP

30.4.2014
91%
Hra - Shopaholic Beach Models
Video se načítá
Zahraj si hru ze série Shopaholic. Nakupuj oblečení a choď na party. Musíš ale splňovat dresscode! Vyhledávací tlačítko s lupou ti pomůže zorientovat se v tom, co kde prodávají. Ve tvém šatníku ti zase pomůže pejsek. Pokud ti budou docházet peníze, jdi na chvíli pracovat do zmrzlinářství, není to…

Shopaholic: Rio

18.2.2016
90%
Hra - Shopaholic: Rio
Video se načítá
Další parádní pařba, kde budete nakupovat oblečení jako šílení. Na své kartě máte však málo peněz a tak musíte pracovat jako průvodce. Pracovat můžete jednou denně. Využívejte akčních nabídek v obchodech a prodávejte nepotřebné oblečení a doplňky. Taky navštěvujte akce, kde je však potřeba přísný…

Shopaholic ChristmasNÁŠ TIP

24.12.2012
97%
Hra - Shopaholic Christmas
Video se načítá
Jsou tu Vánoce a proto i my pro vás máme malý dárek v podobě jedné z nejpropracovanějších a nejoblíbenějších her plných módy, krásy a nakupování. Vyrazte do ulic a navštivte ty nejlepší butiky, klenotnictví, kadeřnictví apod. Najděte tu nejkrásnější kabelku nebo boty. Vše je jen na Vás :). V této…

Autumn Festivals 2

14.12.2015
70%
Hra - Autumn Festivals 2
Video se načítá
Naličte a oblékněte tyto dvě mladé slečny podle vašich představ. Také je nezapomeňte učesat.

Shopaholic London

7.12.2013
95%
Hra - Shopaholic London
Video se načítá
Shopaholic London je další díl známé hry, ve které budete opět nakupovat a své modely předvádět na různých slavnostech a párty. Ale aby vás na ni pustili, musíte mít požadované oblečení, které dostanete v pozvánce. Následně už jen stačí najít správné obchody a nakupovat, co nejvýhodněji.…

Shopaholic HawaiNÁŠ TIP

14.4.2012
96%
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
Užijte si to pravé nadšení z nakupování, tentokrát na pláži exotického Hawaie. Zajděte si na kosmetiku, ke kadeřníkovi, nakupujte oblečení, šperky i doplňky. Ale nezapomeňte, že máte omezený rozpočet ;) Peníze si můžete vydělat tak, že budete pracovat v obchodech Burger Restaurant, Fruity Fizz nebo…

Shopaholic: Tokyo

16.3.2016
88%
Hra - Shopaholic: Tokyo
Video se načítá
Vydejte se za nákupy do Tokya! Na své kartě máte do začátku nějaké peníze, které však nevydrží dlouho. Musíte tedy proto pracovat. Každý den můžete pracovat jako obsluha v kavárně. Za získané peníze pak můžete nakupovat šaty a chodit na módní přehlídky.

Temple Run 2

15.6.2013
84%
Hra - Temple Run 2
Video se načítá
Tato skákačka na skóre vás jistě pohltí. V menu si vyberte postavu muže nebo ženy, na tom nezáleží, protože obě dvě mají stejné hodnocení a můžete vyrazit. Jde o to utíkat co nejdále, kam nohy dovolí. Sbírejte po cestě otazníky, které vám buď, pomůžou nebo jen přitíží, třeba jako tím, že se otočí…

Run

21.11.2013
70%
Hra - Run
Video se načítá
Rozběhni se v této skvělé a jednoduché hře a nech starosti daleko za sebou! Run má jednoduchou grafiku, ale díky tomu skvělou hratelnost, která tě určitě potěší. Přeskakuj díry a zkus projít velké množství levelů!

Dream Chaser

27.8.2013
78%
Hra - Dream Chaser
Video se načítá
Dream Chaser je postřehová hra ve, které budete běhat a vyhýbat se různým překážkám a nástrahám. Sbírejte modré a bílé objekty, snažte se do ničeho nenarazit, jinak vám dojde energie. Energie se vám vždy dobije, jakmile proběhnete záchytným bodem. Hra nabízí spoustu vylepšení, která vám pomohou…

Running Fred

19.8.2013
80%
Hra - Running Fred
Video se načítá
Ve hře Running Fred si užijete spoustu zábavy s chlapcem Fredem. Snaží se utéci před smrtkou, která ho však žene velmi spletitou cestou. Musíte se vypořádat s roklemi, cirkulárkami a dalšími předměty, které se Vás snaží zastavit. Dokážete doběhnout až do konce tohoto dobrodružství?

Nitrohaul

10.11.2013
70%
Hra - Nitrohaul
Video se načítá
Zahraj si hru, ve které máš převézt zelené kostky nebezpečného nitra do bezpečí. Nejdřív si ale vytvoříš vlastní vozítko, takže je jen na tobě, jak dobře se ti pojede po terénu a jak rychle budeš schopná jet.

Star Drops

10.1.2014
81%
Hra - Star Drops
Video se načítá
V této logické hře bude vaším úkolem odebírat prvky tak, abyste zachránili hvězdu. Čím méně prvků odeberete, tím více hvězdiček dostanete. Podaří se vám vyřešit všechny levely, aniž by vám hvězda spadla do vody?

Vampire Physics

7.4.2013
72%
Hra - Vampire Physics
Video se načítá
V této logické hře se stanete upírem, který má za úkol nakazit všechny lidi. Za pomoci vhodného odstraňování dřevěných prvků dopravte upíra k lidem, přitom si však dávejte pozor na kněze a česnek, kterých se nesmíte ani dotknout.

InsurgoHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
73%
Hra - Insurgo
Video se načítá
Insurgo je stavební hra, kde se snažíte postavit co nejvyšší věž. Začínáte od základů a stavíte po omezených délkách a v bodech. Nesmí se vám věž zřítit!

Yin Finds Yang

30.7.2012
73%
Hra - Yin Finds Yang
Video se načítá
Yin Finds Yang je logická hra, ve které budete mít za úkol spojit dva symboly Yin a Yang. Toho docílíte vhodným odebíráním herních prvků, které znaky uvedou do pohybu a dostanou je tak k sobě. Pokud chcete získat co nejvyšší skóre, nezapomeňte v každém levelu sebrat zlatou hvězdu.

Lofty Tower 2

15.4.2012
85%
Hra - Lofty Tower 2
Video se načítá
Lofty Tower 2 je návyková logická hra, jejímž cílem je v každém levelu postavit z připravených kostek věž do určité výšky. Aby se Vám to povedlo a žádná kostka nespadla, nebo se věž nezhroutila, budete muset uplatnit všechnu svou představivost a být opravdu opatrní. Zvládnete všechny levely?

Impulse J5: nightHra na skóreHra o medaile

25.4.2013
76%
Hra - Impulse J5: night
Video se načítá
Výborná oddechovka, která zaručeně pobaví. Cílem hry je postavit co nejvyšší stavbu, aniž by vám spadla, k tomu máte omezený materiál. Čím vyšší stavba, tím vyšší skóre. Dokážete nahrát to nejvyšší skóre?

Future BuddyHra na skóreHra o medaile

15.8.2014
86%
Hra - Future Buddy
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru, ve které musíte dostat panáčka do krabice. Hra obsahuje několik úrovní. Nasbírejte co nejvíce bodů.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.