Poslední hrané hry

Candy Fabric

27.5.2014
80%
Hra - Candy Fabric
Video se načítá
Vyráběj zmrzlinu na přání! Je důležité vybrat správný kornoutek, příchuť zmrzliny i obal na zmrzlinu. Na přípravu máš v každém kole opravdu málo času, takže se musíš ohánět.

Barman

24.5.2013
76%
Hra - Barman
Video se načítá
Skvělá hra, ve které můžete míchat vlastní koktejly! K dispozici budete mít kromě nepřeberného množství nápojů i citrony nebo led. Výsledný nápoj dáte ochutnat barmanovy a ten Vás ohodnotí.

Full Moon

12.12.2014
85%
Hra - Full Moon
Video se načítá
V této adventuře budete pomáhat malému králičkovi sehnat potravu. Na pohled to vypadá, jako jednoduchá adventura, ale nebude snadné se dostat až na konec.

FishaoNÁŠ TIP

28.1.2014
94%
Hra - Fishao
Video se načítá
Skvělá online oddechovka, kterou si zamilují především rybáři! Hra vás vtáhne do propracovaného virtuálního světa rybaření. Chytat můžete až 150 různých druhů ryb v 10 odlišných prostředích. Můžete nakupovat lepší pruty, návnady a podobné vychytávky pro rybaření. Hra nabízí i české servery!

Monkey go happy

7.3.2012
88%
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Jedna z nejoblíbenějších sérií her, ve které máte vždy za úkol rozveselit v několika minihrách roztomilou opičku. Hry jsou založeny na logice, přesnosti nebo postřehu a čím méně kliknutí myškou použijete, tím budete úspěšnější. Tak nenechejte opičku dlouho plakat!
Hra - Kuchyňské dobrodružství kočičky Fluffy
Video se načítá
Tato hra s kočičkou jménem Fluffy v hlavní roli se bude líbit hlavně úplně nejmenším hráčům. Spolu s Fluffy se ocitnete v neuklizené kuchyni a budete se potřebovat dostat k tajemným dveřím. Po vzoru klasických deskových her představují kachličky na zemi jednotlivá políčka po kterých budete po hodu…

Puzzle Freak 2

29.8.2014
77%
Hra - Puzzle Freak 2
Video se načítá
Puzzle Freak je hra ve které se pobavíte, ale i použijete mozek. Budete hrát společně s jiným hráčem a vaším úkolem je, dostat panáčka do cíle. Ale nebudete to tak jednoduché, aby se tak stalo potřebujete splnit různé úkoly.

Tilt

30.5.2011
79%
Hra - Tilt
Video se načítá
Hra Tilt patří mezi 3D oddechovky, ve kterých musíte mít trochu postřeh a trochu logického myšlení. Vaším úkolem je dostat kuličku, která je umístěna na pohyblivé dřevěné desce do portálu, který ji přenese do dalšího levelu. Pohyb kuličky udáváte nakloněním desky.

Bella's Wedding Cake

4.11.2012
86%
Hra - Bella's Wedding Cake
Video se načítá
Upečte si super krásný svatební dort. První si vyberte tvar, který Váše třípatrové kuchařské dílo bude mít a pak se pusťte do přípravy těsta. Nebojte se, že byste to nezvládly, hra Vás velice podrobně navede. Po upečení všech tří pater nastane ta nejzábavnější část - zdobení. Každému z pater zvlášť…

Sara's Cooking Class: Gingerbread HouseNÁŠ TIP

24.12.2013
82%
Hra - Sara's Cooking Class: Gingerbread House
Video se načítá
Upečte si vlastní perníkovou chaloupku! Nebude to však jednoduché! Nejdříve si musíte připravit veškeré ingredience, které budete potřebovat. Následně si připravíte těsto, které uválíte a pomocí forem z něj vyříznete jednotlivé díly chaloupky. Jakmile vychladnou, můžete začít skládat chaloupku.…

Runner

12.4.2012
82%
Hra - Runner
Video se načítá
Hra Runner vás překvapí zejména svou jednoduchostí, která však nijak nesnižuje hratelnost. Vaším úkolem bude přeskákat, co nejvíce překážek a dostat se tak, co nejdále. Rychlost vašeho běhu se bude zvyšovat, abyste to neměli až tak jednoduché. Skáče se šipkou nahoru.

Baby Hazel Gardening Time

20.10.2013
83%
Hra - Baby Hazel Gardening Time
Video se načítá
Je na čase, aby se Hazel naučila záhradkárčiť. Její maminka je pryč, a proto ji musíte mít neustále na pozoru. Nejen, že ji budete učit, ale budete ji muset i bavit. Nakonec společně můžete vytvořit pro maminku krásný zeleninový košík.

Baby Hazel Bed Time

1.11.2013
86%
Hra - Baby Hazel Bed Time
Video se načítá
Baby Hazel vás chce za pečovatelku. Proč? Protože ví, že se o ní jistě dobře postaráte. Po celém dni se Hazel potřebuje umýt a uložit do postýlky. Dokážete uspat Hazel a pořídit, vše co potřebuje?

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Clickplay 3

17.5.2013
75%
Hra - Clickplay 3
Video se načítá
Pokračování série miniher Clickplay nám přinesla 3. díl, který Vás určitě bude bavit. Najděte šipku a posouvejte se dál hrou. Rozluštěte hádanky a dokončete hru s co nejmenším počtem kliknutí. Dokážete rozluštit všechny?

Kawairun

21.12.2014
90%
Hra - Kawairun
Video se načítá
Zkuste si zahrát Kawairun, tato hra otestuje vaše schopnosti. Na začátku si musíte vytvořit postavu a pak začne pořádné dobrodružství. Vaším úkolem bude proběhnout s tímto panáčkem všemi nástrahami, které na vás čekají! Dokážete se dostat co nejdále to jen půjde?

Born To Be Big

29.8.2014
48%
Hra - Born To Be Big
Video se načítá
Staňte se malou rybičkou v moři a pomozte jí vyrůst až do dospělosti tím, že budete jíst menší rybičky a chutné dobroty. Ale pozor musíte se vyhýbat velkým rybám, které by naopak mohly sníst vás.

Wrrrmz!

17.8.2013
80%
Hra - Wrrrmz!
Video se načítá
Máme tu další parádní logickou pařbu, ve které se budete muset dostat s žížalou do domečku. Než se však dostanete do domečku, budete muset žížalu omotat kolem hub, tak aby se zbarvily modře.

Slither.io

2.5.2016
76%
Hra - Slither.io
Video se načítá
V této hře se snažíte vykrmit hada do co největší délky a velikosti. Rostete tak, že sbíráte barevné kuličky. Pozor si musíte dávat na ostatní hady, do kterých nesmíte narazit.

Agar.io

11.11.2015
74%
Hra - Agar.io
Video se načítá
Zahrejte si známou hru s kuličkami, která baví celý svět. Cílem této hry je, abyste se stali největší kuličku ze hry a dokázali pojídat ostatní soupeře. Ze začátku je hra náročná, ale časem se můžete vypracovat a nabývat větší sílu. Později můžete kuličku dělit nebo z ní střílet.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.