Poslední hrané hry

Hra - Elsa vs Barbie Fashion Contest
Video se načítá
Zahrajte si za Barbie nebo Elsu a dokažte v tomto souboji, že máte lepší styl oblékání než váš soupeř.
Hra - Bratz Babyz Ponyz Stylin' Show
Video se načítá
V této hře budete moct upravit jednoho z poníků ve výběru. Budete ho moct nabarvit, upravit hřívu a dát mu i různé módní doplňky, dokonce i make-up. Zkuste upravit všechny poníky a vyberte si toho nejoblíbenějšího!
Hra - Taylor Swift Ex–Boyfriends
Video se načítá
Taylor Swift se rozhodla, že se pomstí svým bývalým přátelům a poškodí jim věci na kterých jim nejvíce záleží. Pomozte jí s různými úkoly, aby byla pomsta dokonalá.
Hra - Baby Hazel Lighthouse Adventure
Video se načítá
Baby Hazel zažívá opět další dobrodružství o které by se s vámi chtěla podělit. Budete její velkou oporou, i když potká ducha? To se uvidí.

Chesssss

12.6.2014
71%
Hra - Chesssss
Video se načítá
Kdo se stane vítězem v neobvyklé verzi šachů pod názvem Chesssss. Na jedné hrací ploše hrají čtyři hráči najednou. Dokážete se v takové konkurenci prosadit?

Phineas Saw Game

31.8.2013
73%
Hra - Phineas Saw Game
Video se načítá
Zahraj si další hru ze série Saw. Tentokrát Pigsaw Pineasovi unesl rodinu a nastražil na něj mnoho záludností, které musíš projít. Snaž se posbírat všechny předměty a zjistit, na co se dají využít. Hrá má opravdu mnoho možností.

Totally Spies šachy

12.8.2012
87%
Hra - Totally Spies šachy
Video se načítá
Agentky Totally Spies se vrhly do další bitvy s padouchy. Aby je mohly zajmout musí skočit na jejich pole na hrací ploše. Musí se jim to ale podařit dříve, než skočí oni k nim. Každá z agentek může skákat jinak a v každém tahu vždy vyberete jednu z nich a její pohyb. Podaří se Vám zajmout všechny…

PlainChess

7.4.2017
79%
Hra - PlainChess
Video se načítá
Zahrajte si super šachy, které můžete hrát i se svým kámošem na jednom PC. Pokud však nemáte kámoše u sebe, můžete hrát online. Vyberete si bílé figurky, pojmenujete svoji hru a dáte play. Následně pošlete jméno příteli a ten se připojí za černé figurky.

Pony Club Decoration

31.3.2012
89%
Hra - Pony Club Decoration
Video se načítá
V této výborné dekorační hře plné těch nejroztomilejších zvířátek a hlavně poníků budete mít opravdu obrovské množství možností, jak a kam všechna zvířátka postavit, co je nechat dělat a jak jim jejich farmu vyzdobit. Tak na co čekat?

Stmívání hra

12.7.2013
76%
Hra - Stmívání hra
Video se načítá
Pro všechny milovníky ságy Twilight přinášíme skvělou oblíkačka, ve které si podle sebe můžete obléknout hlavní hrdiny. Na výběr budete mít velké množství skutečně originálních šatů, ale i moderního oblečení. Celkový image hrdinů, můžete na konci dotvořit za pomoci různých módních doplňků.

Grindcraft

22.11.2015
70%
Hra - Grindcraft
Video se načítá
Tuto hru nemusíme nikomu představovat, je to hra, která si získala oblibu u mnoha hráčů protože si v ní můžete leccos postavit. Proč budete se dřevem, kamenem, železem či hliníkem. Z těchto surovin si můžete postavit nějakou budovu nebo jiný předmět. Avšak každý z nich potřebuje jinou kombinaci…
Hra - Princess Elsa in the Nightclub
Video se načítá
Elsa chce jít poprvé do nočního podniku a proto potřebuji vaši radu, například s výběrem oblečení. vyberte její oblečení, drink a najděte jejího nového chlapce, do kterého by se mohla zamilovat.
Hra - Elsa Leaving Jack Frost
Video se načítá
Elsa si není jistá, zda ji Jack skutečně miluje tak, jak by chtěla. Proto se rozhodla, že se přestěhuje a že mu zanechá vzkaz. Pomozte jí s odchodem od Jacka. Ale bude si při odchodu skutečně jistá?

Elsa And Jack True Love

17.2.2015
80%
Hra - Elsa And Jack True Love
Video se načítá
Elsa chce dát najevo svému partnerovi, že jej má opravdu ráda. Dokážete vystihnout okamžik, kdy jej může políbit, aniž by je sledoval jejich kamarád sněhulák? Pokud budou spatřeni, pak hra končí.
Hra - Elsa And Jack Homework Slacking
Video se načítá
Elsa místo domácího úkolu píše milostná psaníčka! Vy ji v tom musíte pomoci, ale nikdo vás nesmí vidět! Dávejte si pozor na omezený čas.
Hra - Barbie & Ken: A Second Chance
Video se načítá
Barbie se rozhodla dát Kenovi druhou šanci, avšak vrátí se k němu pod podmínkou, že bude umět odpovědět na její otázky. Pomozte Kenovi, aby získal Barbie zpět.

Barbie at Hogwarts

9.4.2016
86%
Hra - Barbie at Hogwarts
Video se načítá
Barbie se dostala dopis od Bradavic, aby se připravila na svůj první ročník. Pomozte jí s výběrem oblečení a zařazení do skupiny, kam by měla patřit. Pomůžete jí?
Hra - Barbie Miss Sophomore Year
Video se načítá
Barbie se přihlásila do reality show, kde se musí obléci dle kola štěstí. Pomozte jí, aby získala u porotců hodně bodů.

Halloween RideHra na skóreHra o medaile

6.5.2014
73%
Hra - Halloween Ride
Video se načítá
Další skvělá hra, která vás jistě potěší! Vaším úkolem bude ujíždět v autě a po cestě sbírat barevné lektvary. Každý lektvar vám přinese jiný počet bodů. Dávejte si pozor hlavně na překážky!
Hra - Halloween House Makeover 2
Video se načítá
Zařiďte pravý čarodějnický dům. Nechybí nic z nezbytného kouzelnického vybavení jako je kotlík, čarodějné knihy, křišťálová koule, stylový nábytek.... Do domu nebo do jeho blízkosti budete moct umístit také jeho malou obyvatelku, její věrnou společnici sovu i partu roztomilých duchů.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.