Poslední hrané hry

Bomb It 4

30.12.2012
86%
Hra - Bomb It 4
Video se načítá
Čtvré pokračování oblíbené hry Bomb It navazuje na dobrou tradici svých předchůdců, kde jste si mohli užít skvělou grafiku, spoustu vylepšení a zahrát si i proti kamarádovi. Tentokrát máte navíc milou možnost za své výhry sbírat body a za ně kupovat svému hrdinovi nové zajímavé kostýmy ;)

Ms. PacmanHra na skóreHra o medaile

9.7.2013
80%
Hra - Ms. Pacman
Video se načítá
Ms pacman je super stará hra, na kterou mnozí z vás rádi vzpomínají. Vaším úkolem bude vysbírat všechny malé tečky a vyhnout se všem příšerkám. Sníst je můžete jen tehdy, když sníte velkou blikající tečku tak je zpomalíte na omezenou dobu a můžete je požírat za extra body navíc. Za každých 10 000…

Pacman

19.12.2014
73%
Hra - Pacman
Video se načítá
Není nad starou klasiku, ve které budete požírat tečky a snažit se utéci před duchy, kteří vás honí. V každém kole můžete najít ovoce, za které dostanete body. Sbírejte i blikající tečky, díky kterým budete požírat duchy vy.

Classic Pacman

17.9.2013
80%
Hra - Classic Pacman
Video se načítá
Hra Pacman je sice stará, ale právě o to lepší. Zahraj si tuhle klasiku a se žlutým Pacmanem se vydej jíst kuličky a utíkat duchům v zapeklitém bludišti. Aby ses dostala do dalšího kola, musíš sníst úplně všechny. Kolik se ti povede získat bodů?

Transformice

20.6.2015
87%
Hra - Transformice
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem společně s myší získat sýr a dostat ho do domku s ostatními myšmi. Jednotlivé úrovně jsou však komplikované a budete muset využít i logické myšlení, aby se vám podařilo zvítězit. V několika úrovních vám může pomoci i šaman.

Tasty Planet Dinotime

18.7.2013
85%
Hra - Tasty Planet Dinotime
Video se načítá
Přinášíme vám již druhé pokračování této super hry, ve které hrajete za malou bakterii, která má neustále hlad. Začínáte v laboratoři, kde vás pozorují pánové. Vaším úkolem bude, sníst naprosto všechno co vám přijde pod nos. Čím více toho sníte, tím více se zvětšíte. No jenže vaše chuť se vymkne…

Avie Halloween Style

19.11.2013
83%
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Mladá a krásná Avie se chystá na Halloween a neví co na sebe. Tak jí pomozte vybrat to nejlepší jen pro ni. Budete mít i více úkolů jako pomáhat kamarádovi v laboratoři, budete moci si udělat nové nehty nebo se fotit v parku. Nečekejte a zkuste si tuto hru.

Irma Magician Dress Up

13.12.2014
86%
Hra - Irma Magician Dress Up
Video se načítá
Pomozte bojovnici Irmě, aby si oblékla moderní kusy oblečení, kromě toho jí můžete vybrat pěkný make-up a různé doplňky, které ji ozvláštní.

Choco Girl

1.9.2014
77%
Hra - Choco Girl
Video se načítá
Oblečte tuto krásnou ženu do stylového olbečení, které jí bude zaručeně sedět. Můžete jí také dát i krásné doplňky a udělat i nový účes.
Hra - Disney Princesses Go To Monster High
Video se načítá
Vyberte si jednu z princezen a proměňte ji na jednu z postav z Monster High. Podaří se vám vybrat pro každou z nich vhodnou kombinaci oblečení účesu?
Hra - Monster High Bonita Femur Dress Up
Video se načítá
Bonita Femur je nová studentka na Monster High, a jako taková musí mít svou vlastní oblíkačku. Jak ji oblečeš ty?

Nefera de Nile Dress up

15.4.2012
72%
Hra - Nefera de Nile Dress up
Video se načítá
Je tady další výborná oblíkačka v hlavní roli s jednou z žaček strašidelné střední školy. Učešte a oblečte v tom pravém egyptském stylu Neferu de Nile. Nakonec jí samozřejmě budete moct vybrat barvu pleti a nejrůznější doplňky.
Hra - Ever After High Ashlynn Ella Dress Up
Video se načítá
Jak oblékneš Ashlynn Ellu ze světa Ever After High? Na výběr máš z mnoha krásných šatů, které jí rozhodně budou slušet.
Hra - Ever After High Dragon Games Deerla
Video se načítá
Pomozte Deere s výběrem šatů, nového účesu a doplňků, aby mohla vyrazit do školy mezi kamarády. Bude se jí outfit líbit?

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Shopaholic HawaiNÁŠ TIP

14.4.2012
96%
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
Užijte si to pravé nadšení z nakupování, tentokrát na pláži exotického Hawaie. Zajděte si na kosmetiku, ke kadeřníkovi, nakupujte oblečení, šperky i doplňky. Ale nezapomeňte, že máte omezený rozpočet ;) Peníze si můžete vydělat tak, že budete pracovat v obchodech Burger Restaurant, Fruity Fizz nebo…

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!

Goddess Scene Maker

9.9.2013
92%
Hra - Goddess Scene Maker
Video se načítá
Goddess scene maker je super hra pro každou z vás! Vytvořte si nádherné antické, egyptské bohyně nebo víly, které jste ještě neviděly! Bude opravdu z čeho vybírat! Začněte obličejem a barvou pleti a vlasů. Vyberte si z mnoha nádherných účesů, pokračujte k šatstvu, které vás naprosto ohromí, ze…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.