Poslední hrané hry

Teddy Girl Make Up

7.3.2014
73%
Hra - Teddy Girl Make Up
Video se načítá
Vystrojte tuto mladou dívku, která miluje plyšového medvídky natolik, že jednoho nosí pokaždé, když jde ven. Vaším úkolem bude vybrat jeden z krásných účesů, make-up a vhodný obleček a módní doplňky. Samozřejmě jí nesmí v ruce chybět jeden z jejích oblíbených medvídků.

Sketch

15.2.2016
78%
Hra - Sketch
Video se načítá
V této hře budete mít za úkol kreslit různé objekty podle zadané předlohy. Předloha se vám nejprve zobrazí, přičemž za pomoci špendlíků si můžete označit důležité body. V dalším kroku předloha zmizí a vy se budete muset snažit zakreslit objekt, co nejpřesněji dokážete.

Dokonalý náhrdelník

28.9.2012
95%
Hra - Dokonalý náhrdelník
Video se načítá
Vyrobte si svůj vlastní krásný šperk. Na začátku si vyberete některý z tradičních i zajímavých tvarů náhrdelníků a pak se budete moct pustit do zdobení úplně podle své fantazie. Do náhrdelníku můžete zasadit nejrůznější drahé kameny, perly nebo ozdoby.

Marios Adventure 2

1.3.2012
70%
Hra - Marios Adventure 2
Video se načítá
Marios Adventure 2 je skvělá skákačka, ve které se setkáte s jedním z nejznámějších herních hrdinů - Super Mariem. Přeskakujte překážky, sbírejte mince, zabíjejte nepřátele, ale hlavně dostaňte se až do cíle.

Mario Forever Flash

21.3.2015
83%
Hra - Mario Forever Flash
Video se načítá
Pomozte známému Máriovi překonat všechny překážky, zničit nepřátele a dostat se do cíle. Během cesty dbejte na to, abyste sbírali mince a houby, které vám dodají sílu. Podaří se vám vyhrát?

Deluxe Pool

24.11.2012
88%
Hra - Deluxe Pool
Video se načítá
Deluxe Pool je další výborná hra kulečníkového typu ve které uplatníte odhad a přesnost. Cílem hry je jako vždy dostat barevné koule do děr. Tentokrát ale dostanete body za to, když se Vám to povede v zadaném pořadí. Barvu koule, kterou musíte "utopit" uvidíte nad herním stolem. Super je, že si…

Tilt

30.5.2011
79%
Hra - Tilt
Video se načítá
Hra Tilt patří mezi 3D oddechovky, ve kterých musíte mít trochu postřeh a trochu logického myšlení. Vaším úkolem je dostat kuličku, která je umístěna na pohyblivé dřevěné desce do portálu, který ji přenese do dalšího levelu. Pohyb kuličky udáváte nakloněním desky.

Tic Tac Toe Stone Age

15.4.2020
85%
Hra - Tic Tac Toe Stone Age
Zahrejte si pravěké piškvorky proti umělé inteligenci nebo proti svým kamarádům či sourozencům v této logické hře. Cílem hry je sesbírat více celkových bodů než váš soupeř. Ty získáváte, pokud dokážete v jedné řadě jako první sesbírat tři své tvary.

Snakes and Ladders 2

28.3.2020
85%
Hra - Snakes and Ladders 2
V této hře bude vaším úkolem projít celou hrací plochou a dostat se až do cíle. Hru si můžeš zahrát jak sám, tak se svými kamarády v režimu více hráčů. Dej si pozor na hady, kteří tě mohou dostat zpátky na začátek hry. Naopak žebříky ti mohou velmi pomoci.
Hra - Flash Ludo - Člověče nezlob se
Video se načítá
Určitě jste někdy hráli, člověče nezlob se, tak tu pro vás jednu takovou hru máme. Určitě pravidla znáte každý, ale radši je objasníme. Musíte hodit číslo 6, abyste mohli dát panáčka do pole. Když hodíte znovu 6, tak hrajete znovu. Panáček musí obejít celé hrací pole až do domečku. Máte na to…

Hungry Little Bear

15.9.2014
80%
Hra - Hungry Little Bear
Video se načítá
Cílem logické hry Hungry Little Bear je v každém kole dostat jídlo k hladovému medvídkovi. K tomu je potřeba správně odstraňovat různé plošiny a také musíte správně používat ventilátory a další interaktivní herní prvky.

Fart Bear Adventure

21.10.2013
68%
Hra - Fart Bear Adventure
Video se načítá
Milovníci skákaček jistě ocení hru Fart Bear Adventure.Najdete v ní dva medvědy, kterým je po sobě smutno. S tím větším musíte tedy přeskákat všechny překážky a dostat se k tomu malému. Po cestě také musíte posbírat co největší množství jablíček, jinak budou medvědi hladoví.

Bear Spa

6.9.2014
75%
Hra - Bear Spa
Video se načítá
Ve hře Bear Spa se budete starat o správný chod medvědích lázní. Dokážete splnit přání všech medvědů a postarat se o jejich pohodlí?

My Favorite Teddybear

14.5.2015
71%
Hra - My Favorite Teddybear
Video se načítá
Navrhněte, jak by měl malý plyšový medvídek vypadat. Uděláte z něj nejkrásnějšího plyšáka v pokoji?
Hra - Granny’s Workshop: Teddy Bear
Video se načítá
Pomozte babičce s ušitých pěkné medvídka. Nejdříve si vyberete látku a pak se můžete pustit do šití a vybírání doplňků.

Lost Teddy Bear

31.10.2014
82%
Hra - Lost Teddy Bear
Video se načítá
Pomozte detektivovi v této logické hře najít ztraceného plyšového medvídka. V každém kole budete muset přitom najít všechny předměty, které se vám zobrazují ve spodní části obrazovky a které vám poslouží jako stopy. Pamatujte, že na každý level máte omezený čas.

Mega Geek Girl Creator

9.10.2014
96%
Hra - Mega Geek Girl Creator
Video se načítá
Vyberte oblečení holčičce anime, která čeká na svůj nový outfit. Oblečení a doplňkům můžete změnit barvu, dle vlastního výběru.

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.

Yummy Ice Pops

4.9.2015
64%
Hra - Yummy Ice Pops
Video se načítá
Připravte si tuto zajímavou dobrotu, která vás určitě překvapí.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.