Poslední hrané hry

Hra - Natural Art 5 Differences
Video se načítá
Zkuste najít 5 rozdílů! V každém levelu na vás bude čekat 5 rozdílů, které musíte na obrázcích najít. Podaří se vám vyřešit všechny levely?
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Baby Hazel Royal Bath

4.7.2014
92%
Hra - Baby Hazel Royal Bath
Video se načítá
Hazel si myslí, že už ji mamka nemá řada protože se neustále stará o mladšího bratra. proto se rozhodne, že chce luxusní lázeň. Pomůžete s tím jí mamince, aby byla Hazel šťastná?
Hra - Kitty Pregnant Check-up
Video se načítá
Těhotná kočička přišla na vyšetření k lékaři. Pomůžete mu s vyšetřením? Nejprve musíte zkontrolovat kočičku a pak i miminko.

Monopoly

17.7.2016
82%
Hra - Monopoly
Video se načítá
Zahrajte si světoznámou deskovou hru u vás na PC! Hrát můžete až 4 hráči na jednom pc. Cílem hry je nakoupit co nejvíce nemovitostí a obrat všechny hráče o peníze.
Hra - Gwen Winter Real Makeover
V této hře budete mít na starosti Gwen. Ta potřebuje nějaký make up o zimního počasí. Než ji však nalíčíte, budete ji muset vyčistit obličej a vytrhat obočí. Také se musíte zbavit akné.
Hra - Bieber Tower of Hair Defense
Video se načítá
Zábavná hra, ve které musíte bránit Justina Biebera před návalem fanoušků a reportérů. K dispozici budete mít různé druhy ochranky, kterou lze navíc vylepšovat. Dále můžete použít jiných celebrit nebo pastí, které odlákají nepřátele.

Tree Fender

20.4.2012
79%
Hra - Tree Fender
Video se načítá
V této bojové hře se stanete hrdinou, jehož úkolem je ochránit posvátný strom před hordami golemů. Nepřátele můžete likvidovat mečem, který máte k dispozici nebo můžete postavit obranné věže, avšak pouze v případě, že máte dostatek energie. Nechybí ani různé vylepšení, které zvýší útok hrdinovi i…

Tilt

30.5.2011
79%
Hra - Tilt
Video se načítá
Hra Tilt patří mezi 3D oddechovky, ve kterých musíte mít trochu postřeh a trochu logického myšlení. Vaším úkolem je dostat kuličku, která je umístěna na pohyblivé dřevěné desce do portálu, který ji přenese do dalšího levelu. Pohyb kuličky udáváte nakloněním desky.

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…

Love Percentage

29.3.2016
89%
Hra - Love Percentage
Video se načítá
Nevíte, zda se k vám partner hodí? udělejte si tento test a zjistit, na kolik procent se k sobě hodíte. Stačí napsat vaše jméno a jméno partnera a udělat menší test. Po něm zjistil jak na tom jste.

King Ping Pong

2.9.2014
69%
Hra - King Ping Pong
Video se načítá
V této hře si zahrajete známou hru ping pong, ve které bdue vaším soupeřem počítač. Je velmi moudrý, ale i zákeřný. Podaří se vám ho porazit?

Cat In A Cape

3.11.2013
89%
Hra - Cat In A Cape
Video se načítá
Cat In A Cape je skvělá skákačka pro každého z vás! Budete hrát za super kocoura, který se nebojí žádné akce! Brouzdejte tímto nebezpečným světem plného nástrah a číhajících nepřátel, které ani nepoznáte. Pomůžete kocourkovi se dostat až na konec?

Frog Dares

17.11.2011
85%
Hra - Frog Dares
Video se načítá
Ve hře Frog Dares budete ovládat malou žábu, se kterou musíte procházet jednotlivé levely. Cestou musíte překonávat různé překážky, skákat přes ostrůvky a chytat hmyz, který vám stojí v cestě. Zároveň se musíte snažit, abyste posbírali co nejvíce mincí, které cestou objevíte.

Wedding Trouble

9.4.2012
96%
Hra - Wedding Trouble
Video se načítá
Wedding Trouble je super hra pro všechny holky, které si někdy představovaly, jak by asi měla vypadat jejich svatba. Postupně si totiž podle svých představ budete moct vybrat a vyzdobit svatební místo, nakoupit oblečení pro nevěstu i ženicha a zvolit všechny nezbytné doplňky. Na rozdíl od běžných…

Nuda v kanceláři 3

12.5.2013
85%
Hra - Nuda v kanceláři 3
Video se načítá
V dalším povedeném pokračování postřehové hry plné miniher na vás opět čeká znuděná slečna pracující v kanceláři. Na vás je, abyste jí pomohly vystihnout ty správné okamžiky a stihly spolu se slečnou všechny její oblíbené činnosti jako je líčení a česání. Nesmí vás ale v žádném případě přistihnout…

Nuda v kanceláři

31.8.2012
90%
Hra - Nuda v kanceláři
Video se načítá
Hlavní hrdinka této postřehové hry plné zábavných miniher pracuje v kanceláři a práce ji vůbec nebaví. Raději by si psala s kamarády, lakovala si nehty, líčila se... Pomozte jí všechno zvládnou v krátkých chvílích, kdy se její nadřízená nebude dívat.

Duck Life

11.12.2013
70%
Hra - Duck Life
Video se načítá
V oddechové hře Duck Life se budete starat o malé káčátko, které se chce stát závodníkem. Aby se mu tento sen splnil, budete ho muset trénovat v různých disciplínách a kupovat mu hodně potravy, z níž získá energii potřebnou nejen k samotnému tréninku, ale i k závodům.

Cute Pet Hospital

13.10.2013
88%
Hra - Cute Pet Hospital
Video se načítá
Parádní hra naprosto pro každého z vás. Vaším úkolem bude léčit zraněná nebo nemocná zvířátka, nutně potřebují vaši pomoc. U hlavních dveří vezměte myší zvířátko a dotáhněte ho tam, kam potřebuje. Vezměte ho dalších místností, kde ho vyléčíte. Hra se ovládá pouze myší. Za služby dostanete potom…
Hra - Twilight Sparkle Makeover
Video se načítá
Postarejte se o Twilight z My Little Pony, která je špinavá a zanedbaná. Bude s proměnou spokojená?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.