Poslední hrané hry

Nakupování oděvů

7.10.2012
89%
Hra - Nakupování oděvů
Video se načítá
Vyberte si jednu z dívek, která se v současné módě moc nevyzná a vezměte ji na ty pravé nákupy a ke kadeřníkovi a udělejte jí ten pravý super styl. Abyste jí mohly koupit ty nejlepší šaty, boty, kabelku i účes budete potřebovat taky patřičné peníze. Ty si vyděláte postřehových minihrách.

Crazy Chef

28.4.2012
85%
Hra - Crazy Chef
Video se načítá
Staňte se kuchařem ztraceným ve vlastní kuchyni. Stala se mu totiž magická nehoda a on se zmenšil na velikost mravence. Přes svůj handicap musí ale najít všechny ingredience do připravovaného jídla. V cestě mu budou stát švábi a mravenci, kteří jsou teď pro něj opravdovými příšerami.
Hra - Fashion Studio - Wedding Dress Design
Video se načítá
Navrhněte si své vlastní svatební šaty, které můžete všemožně kombinovat a to nejen barevně. Kromě toho si šaty ušijete a doplníte o doplňky, jako jsou boty, účes, či náušnice.
Hra - Wonderful Life - Story About Rooters
Video se načítá
Ty nejlepší roztleskávačky školního baseballového týmu se potřebují připravit na dnešní zápas! Pomozte jim se upravit na tuto událost!

Fashion Studio Jumpsuit DesignNÁŠ TIP

28.7.2014
93%
Hra - Fashion Studio Jumpsuit Design
Video se načítá
Vytvořte si pěknou a moderní kombinézu v této hře za pár minut. Nejdříve si načrtnete nákres a pak se pustíte do šití. Nakonec můžete kombinézu vylepšit pěkným účesem, doplňky a botami.

Cupcake Frenzy

22.10.2012
86%
Hra - Cupcake Frenzy
Video se načítá
V této hře budete obsluhou ve stánku s dortíky. Vaši zákazníci budou mít nejrůznější přání na jejich příchuť i ozdoby a Vy musíte přesně splnit jejich představy. Teprve potom Vám zaplatí. Abyste postoupili do dalšího levelu, musíte vydělat určité množství peněz. Máte ale omezený čas a tak se každá…

Dora Fun Cafe

18.10.2013
85%
Hra - Dora Fun Cafe
Video se načítá
Dora si otevřela svůj podnik s kávou a různorodým občerstvením. Pomůžete jí s vedením podniku a obsluhou. V Bublince najdete, jakou objednávku si zákazník přeje. Vaším úkolem, je ji připravit, co nejrychleji. Zvládnete to?

Animal Crew Halloween

16.11.2015
86%
Hra - Animal Crew Halloween
Video se načítá
Připravte princezny se Halloween a vyberte pro ně krásné zvířecí kostýmy. nezapomeňte ani na doplňky a nového domácího miláčka. Bude se jim výběr líbit?

Barbie Rock Star

16.9.2013
89%
Hra - Barbie Rock Star
Video se načítá
Barbie Rock Star je hra věnovaná dívkám, které mají moderní vkus a mají rády Rock. Ptáte se proč? Odpověď je jednoduchá protože Barbie se chce stát rockovou hvězdou a proto tak musí i vypadat.

Match Match Date

26.8.2013
89%
Hra - Match Match Date
Video se načítá
Jak by podle vás mělo vypadat a probíhat ideální romantické rande. Scénu z takovéto schůzky můžete vytvořit podle vlastní fantazie v této super hře. Nejdřív zvolíte pro zamilovaný pár jména, potom barvu vlasů, oblečení a všeho ostatního. Pak se pusťte do úpravy samotné scény.

Fashion Studio Goth Girl

31.1.2016
91%
Hra - Fashion Studio Goth Girl
Video se načítá
Vyberte pro gothičku vhodné oblečení. Nejdříve jí ho navrhněte ušijete a nakonec vylepšíte doplňky, které máte k dispozici. Bude váš outfit nejkrásnější?

Barbie Real Haircuts

31.7.2013
86%
Hra - Barbie Real Haircuts
Video se načítá
Zahrajte si na šikovnou kadeřnici a vytvořte slečně ten nejlepší účes! K dispozici budete mít ostré nůžky, fén, kulmu nebo žehličku na vlasy. Nechybí ani paleta pestrých barev, které můžete na výsledný účes použít. Jako bonus pak můžete přidat nějakou ozdobu.
Hra - Miss Universe Prep Makeover
Video se načítá
Připravte mladou slečnu na prestižní soutěž Miss Universe! Nebude to vůbec jednoduché. První jí musíte vyčistit obličej, upravit obočí, použít pleťové masky a všechny ostatní kosmetické nezbytnosti. Potom teprve můžete přistoupit k líčení, oblékání a krásným doplňkům. Bude mít Vaše svěřenkyně šanci…
Hra - Monsterfy Justin Bieber
Video se načítá
Pomozte Draculaura s celkovou proměnou třech jejích nejlepších kamarádů. Proměňte každého z nich na Justina Biebera a najdete mu přítelkyni, podle představ. Podaří se vám?
Hra - Barbie's Wedding Selfie with Princesses
Video se načítá
Barbie bude mít v dnešní den svatbu a tuto chvíli by si se svými družkami chtěla zapamatovat tým, že si udělají společné šelfů. Oblečte každou z nich, aby byla fotka dokonalá.
Hra - Fashion Studio Prom Dress Design
Video se načítá
Chtěla by si se stát módní návrhářkou? Vyzkoušej si tuto zajímavou práci s hrou Fashion studio, kde bude tvým úkolem navrhnout a ušít šaty. Po ušití stačí modelce vybrat doplňky a může se účastnit plesu.
Hra - Monster High Lagoona Blue in 13 Wishes
Video se načítá
Jak bude vypadat Lagoona Blue v 13 přáních, kterou oblečeš ty? Na výběr máš z velkého množství oblečení i doplňků v různých barevných kombinacích.

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.

Tessas Cake

5.6.2013
87%
Hra - Tessas Cake
Video se načítá
Pro všechny, kdo mají rády dorty je tady bezvadná kuchařská hra, ve které si můžete vybrat hned ze dvou různých herních variant. Máte možnost si odpočinkově odzobit vlastní dortík podle fantazie, nebo se vrhnout do cukrářské praxe a na čas plnit přání zákazníků.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.