Poslední hrané hry

Hra - Ever After High Kitty Cheshire Dress Up
Video se načítá
Kitty Cheshire je moderní slečna, která dbá o svůj zevnějšek. Vyberte její moderní oblečení, které by se jí mohlo líbit.

Disney Princess Selfie

2.10.2015
65%
Hra - Disney Princess Selfie
Video se načítá
Princezny z Disney světa mají chuť na společné šelfu a proto by se chtěli upravit. Pomůžete každé z nich s výběrem šatů a doplňkem?
Hra - Disney Princesses Night Out
Video se načítá
Oblečte tři princezny na diskotéku a vyberte jim nejlepší kousky ze šatníku. Nezapomeňte ani na impozantní účesy a doplňky.

Hannah Montana Love Mix

29.3.2012
95%
Hra - Hannah Montana Love Mix
Video se načítá
Hannah Montana je tentokrát v roli barmanky. Pomozte jí namíchat z množství ingrediencí ten nejlepší nápoj a sledujte, co se stane když ho vypije. Určitě se skvěle pobavíte. A to nejen u míchání nejrůznějších drinků, ale hlavně u sledování zajímavých následků jejich vypití ;)

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Barbie nápoj lásky

6.10.2012
94%
Hra - Barbie nápoj lásky
Video se načítá
V této hře Barbie chce, aby ji měl Ken ještě raději a tak se rozhodla namíchat mu nápoj lásky. Pomozte jí vybrat ty správné ingredience, aby byl účinek nápoje opravdu zaručený. Když zvolíte špatně, může se Kenovi udělat zle nebo ještě něco horšího.
Hra - Fashion Designer World Tour
Video se načítá
Jako proslulá módní návrhářka se vydáváš nabídnout své zkušenosti do dalších zemí. Vyber si tam tři modely a uprav jim vzhled podle tvé fantazie. Jako módní návrhářka však se však musíš snažit, protože na konci budeš podrobena kritice.
Hra - Heute & Bothered NY Fashion Challenge
Video se načítá
Myslíte si, že máte vkus a věděli byste připravit modelky na různé akce. Ověřte si to touto hrou a přečtěte si názor renomované módní návrhářky.
Hra - Disney Princesses Go To Monster High
Video se načítá
Vyberte si jednu z princezen a proměňte ji na jednu z postav z Monster High. Podaří se vám vybrat pro každou z nich vhodnou kombinaci oblečení účesu?
Hra - Princess at Barbie's Wedding
Video se načítá
Připravte Barbie a jejího budoucího manžela na svatbu a vyberte jim vhodné oblečení. Nezapomeňte ani na její dvě družičky.

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Naughty Kitty 2

18.11.2013
83%
Hra - Naughty Kitty 2
Video se načítá
Zvládneš pomoci zlobivé kočce? Nudí se a chtěla by něco zničit, ale musí to udělat tak, aby ji neviděla panička. Znič nepozorovaně její oblíbenou knížku, taštičku se šminkami nebo pantofli a dostaň se skrz všechny čtyři levely!

Angry AnimalsHra na skóreHra o medaile

13.4.2012
86%
Hra - Angry Animals
Video se načítá
Angry Animals je výborná logická hra, která navazuje na oblíbenou Angry Birds. Tentokrát to budou nejrůznější zvířátka, která musíte prakem vystřelovat správnou silou a ve správném úhlu tak, aby zasáhla potměšilé smajlíky.
Hra - Monkey Go Happy Stage 2
Video se načítá
Máme tu další díl opiček, ve kterém se snažíte rozesmát smutnou opičku. Tentokrát se budete snažit vyluštit všechny hádanky a dostat drákulu z hradní věže.

Monkey Go Happy Marathon 4NÁŠ TIP

2.9.2013
90%
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Máme tu pro vás další senza díl této logické hry! Opět máte rodinku smutných opiček, které potřebují rozesmát. Klikejte na osoby nebo předměty a vyvolejte reakci, která je rozesměje. Zapojte mozkové buňky a rozluštěte každý level. Podaří se vám je pokaždé rozesmát?

Monkey GO Happy Western

12.1.2015
90%
Hra - Monkey GO Happy Western
Video se načítá
Je tu další pokračování vaší oblíbené hry s opičkami. Navštivte divoký západ, kde na vás bude čekat spousta úkolů, hádanek a dobrodružství! Dokážete se dostat až na konec?

Monkey GO Happy Bats

17.11.2015
80%
Hra - Monkey GO Happy Bats
Video se načítá
V několika minihrách se budete snažit rozveselit smutnou opičku. Budete plnit různé úkoly a hádanky. Také si můžete vybrat vzhled vaší opičky.

Monkey GO Happy Turkeys

17.12.2015
84%
Hra - Monkey GO Happy Turkeys
Video se načítá
Povede se vám znovu rozesmát smutnou opičku? Ve hře budete plnit různé hádanky, za které budete získávat předměty a klíče. Také musíte sbírat potřebná jablíčka.

Monkey Go Happy Treasure

12.5.2015
87%
Hra - Monkey Go Happy Treasure
Video se načítá
Zahrajte si další díl smutných opiček a pokuste se je rozesmát. Opět si můžete vybrat několik druhů opiček a čepiček. Čeká na vás patnáct úrovní, ve kterých budete plnit různé úkoly. Házet šipkami, umývat talíře nebo sbírat oříšky pro veverku.

Goodgame Empire

30.12.2016
85%
Hra - Goodgame Empire
Video se načítá
Ponořte se do světa dávných hrdinů, bojovníků za čest a slávu, vládců i poddaných. Budujte svou vesnici, ze které se stane město. Cvičte vojáky na obranu i bojové výpady a ověřte si své vůdcovské schopnost i strategii. Když se do hry přihlásíte, můžete komunikovat s ostatními hráči, uzavírat…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.