Oblíbené hry

Avie Halloween Style

19.11.2013
83%
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Mladá a krásná Avie se chystá na Halloween a neví co na sebe. Tak jí pomozte vybrat to nejlepší jen pro ni. Budete mít i více úkolů jako pomáhat kamarádovi v laboratoři, budete moci si udělat nové nehty nebo se fotit v parku. Nečekejte a zkuste si tuto hru.

Barbie Flight Attendant

11.8.2013
79%
Hra - Barbie Flight Attendant
Video se načítá
Práce letušky je velmi zajímavá, ale i důležitá. Při této práci je velmi důležitý příjemný vzhled, který byste měli vyplnit právě vy. Barbie je v této hře letuškou a neví si vybrat správné šaty na její první let. Pomozte jí a připravte ji do práce.

Barbie Roman Princess

27.9.2013
75%
Hra - Barbie Roman Princess
Video se načítá
Barbie přichází s novým nápadem a to převléci se za římskou bohyni. Pomůžeš jí s tímto problémem a vybereš jí pěkný účes, šaty a doplňky?

Barbie Car Model

21.4.2013
78%
Hra - Barbie Car Model
Video se načítá
Krásná Barbie je opět tady a tentokrát bude ozdobou automobilových závodů. Oblékněte ji pro tuto zajímavou příležitost do stylových sexy topíků a sukýnek. Výběr je opravdu pestrý, tak je určitě se na co těšit. Nezapomeňte ani na tématické doplňky, aby byla jako vždy úplně dokonalá :)

Barbie Fashion Designer

23.1.2014
90%
Hra - Barbie Fashion Designer
Video se načítá
Pomozte Barbie navrhnout šaty a to od základů. Nejdříve si vytvoříte nákres, jak by měly šaty vypadat, pak si šaty ušijete a oblečete Barbie. Příjemnou zábavu.

Svatební nehty

4.9.2012
85%
Hra - Svatební nehty
Video se načítá
Staňte se na chvíli profesionální manikérkou v této propracované hře a vytvořte dokonalé nehty na svatbu. Hra nabízí funkci zoom a každý nehet si na lakování a zdobení můžete libovolně otočit a zvětšit. Barev laků máte k dispozici opravdu hodně a stejně tak nejrůznějších ozdob. Nezapomeňte ani na…

Sweet Cupcake Nail Design

19.10.2013
85%
Hra - Sweet Cupcake Nail Design
Video se načítá
Proveď slečně kompletní manikúru! Ostřihej jí nehty kleštičkami, opiluj správně pilníkem, vylešti a po obnovující kúře můžeš nanášet svou oblíbenou barvu laku. Jako zdobení máš různé motivy inspirované dortíky a posypkami na dort.

Avie: Christmas Style

6.1.2014
88%
Hra - Avie: Christmas Style
Video se načítá
Prožijte společně s Avie Vánoce, přes které zažívá mnoho dobrodružství. Pomozte jí nakoupit nové oblečení a vybrat pěkného domácího miláčka. Dokážete obejít všechny obchody a získat, co nejvíce předmětů?

Pom Pom Cheerleader

2.3.2013
75%
Hra - Pom Pom Cheerleader
Video se načítá
Vžijte se na chvíli do role roztleskávačky a vymalujte si obrázek s dívkou, která se právě věnuje tomuto zvláštnímu sportu. Použít můžete opravdu širokou paletu barev a je jen na Vás jakou barvu dáte jejím vlasům, oblečení, klasickým střepcům i celému okolí.

ZOO Coloring

14.8.2012
71%
Hra - ZOO Coloring
Video se načítá
I pro ty nejmenší milovníky vymalovávání je tady pěkná hra, ve které na Vás čekají zvířátka ze zoo jako je žirafa, lev, medvěd a mnoho dalších.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.