Oblíbené hry

Barbie Fashion Designer

23.1.2014
90%
Hra - Barbie Fashion Designer
Video se načítá
Pomozte Barbie navrhnout šaty a to od základů. Nejdříve si vytvoříte nákres, jak by měly šaty vypadat, pak si šaty ušijete a oblečete Barbie. Příjemnou zábavu.

Summer Beach Bikini

14.7.2014
71%
Hra - Summer Beach Bikini
Video se načítá
Udělejte z této slečny krásnou slečnu za pomoci plavek, šatů a doplňků, které najdete v jejím skříni. Bude skutečně pohledná?
Hra - Sářina lekce vaření - perníkový domeček
Video se načítá
Věděly byste jak udělat takovou pravou perníkovou chaloupku? V této super vařící hře se to pod vedením skušené učitelky Sáry určitě naučíte. V jednotlivých krocích, kdy si samy budete i chystat ingredience, si od úplných začátků připravíte dokonce těsto na perník a jistě z výsledného výrobku budete…

Stylish Emo Makeover

25.3.2013
77%
Hra - Stylish Emo Makeover
Video se načítá
Styl Emo je plný černé barvy doplněné dalšími výraznými barvičkami, jejichž kombinace mají vyjadřovat pocity svého nositele. Vyjádřete ty své, nebo jen vkus pro módu v povedené oblíkačce a vyberte pro slečnu některé ze zajímavých účesů, šatů a doplňků. Nezapomeňte ani na stylový make up.

Talking Tom Cat 4

28.4.2014
80%
Hra - Talking Tom Cat 4
Video se načítá
Tom a kočičí slečna v roli Romea a Julie. Také v tomto díle můžeš Tomovi škodit a nenechat ho, aby si užil rande. Zaškodit mu můžeš velkým větrným poryvem, vložením špatného dárku nebo jen obyčejným pošťuchováním. A jako obvykle bude Tom opakovat to, co říkáš ty.

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…

Fiona's Double Makeover

29.8.2013
86%
Hra - Fiona's Double Makeover
Video se načítá
Princezna Fiona z filmu Shrek se potřebuje upravit. Můžeš jí pomoci v její lidské i zlobří podobě. V obou případech tě nejdřív čeká čas strávený v koupelně s různými přípravky a pleťovými maskami, poté můžeš Fionu namalovat a obléci.

Shrek puzzle 1

17.3.2012
62%
Hra - Shrek puzzle 1
Video se načítá
Poskládejte obrázek oblíbeného Shreka a jeho přátel! Obrázek má moc pěknou grafiku a určitě se bude líbit nejen milovníkům tohoto zeleného zlobra. Navíc je hra vhodná i pro mladší hráče, protože po celou dobu je obrázek slabě na pozadí vidět.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.