Oblíbené hry

Run 2

3.3.2014
82%
Hra - Run 2
Video se načítá
Skvělá skákačka, ve které se budete snažit překonat všechny plošiny buď běháním, nebo bruslením. Dávat si musíte pozor na mezery mezi bloky, které Vás pošlou opět na začátek kola. Můžete běhat i po bočních zdech nebo po stropech.

Sarah's Run

12.5.2014
88%
Hra - Sarah's Run
Video se načítá
Další ze skvělých 3D pecek, ve které musíte tentokrát holčičce jménem Sarah pomoci utéci z bludiště deseti levelů. Pokud splníte všech 10 levelů, tak se odemknou hlavní dveře a vy tak dokončíte hru. Se Sarah můžete běhat po zdech a dělat dvojskoky.

Zombie Cats

3.2.2012
88%
Hra - Zombie Cats
Video se načítá
Pojďte si zahrát bezvadnou adventuru, ve které budete v roli pejska utíkat před zombií kočkami. Aby se Vám to podařilo, musíte najít vždy správnou cestu, nebo řešení problému. Toho docílíte tak, že budete klikat myší na různé věci. Ale pozor, budete si muset poradit dříve, než se k Vám kočky…

Scuba

28.4.2012
95%
Hra - Scuba
Video se načítá
Se svou vesmírnou lodí jste ztroskotali na neznámém místě a teď před vámi stojí náročný úkol - najít vhodný materiál na konstrukci nového motoru pro vaši vesmírnou loď. Nalezený materiál můžete různě kombinovat a vytvářet tak potřebné stavební prvky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.