Oblíbené hry

The Magician

10.5.2013
80%
Hra - The Magician
Video se načítá
Chtěly jste se někdy stát slavnou kouzelnicí? Teď máte příležitost odhalit ta nezapeklitější iluzionistická čísla. Pozorně si prohlédněte triky a zkuste jim přijít za pomici klikání na správné věci na kloub. Dokážete to?

Renegade Racing

12.3.2013
75%
Hra - Renegade Racing
Video se načítá
Skvělá závodní hra, ve které krom vyhrávání musíte plnit i různé úkoly. Navíc za vydělané peníze můžete nakupovat auta a vylepšovat je.
Hra - Farm Frenzy 3 Pizza Party
Video se načítá
Oblíbená série Farm Frenzy je opět tady. Starej se o svá zvířátka a v každém kole splň všechny požadavky, aby ses dostala dál. Získej různé produkty, zakup nová zvířata, vylepši stavby... Hra tě zabaví na dlouhou dobu.

Farm Frenzy 2

15.5.2014
90%
Hra - Farm Frenzy 2
Video se načítá
Skvělá farmářská strategie má další díl. Starej se o zvířata a rostliny, aby tvá farma prosperovala co nejlépe. Líbit se ti bude nejen skvělý a propracovaný herní systém, ale i 3D grafika, hezká hudba a poutavé barvy. Farm Frenzy je jedna z nejlepších farmářských strategií.

Trafficator

17.3.2012
91%
Hra - Trafficator
Video se načítá
Trafficator je pěkně zpracovaná hra, ve které budete řídit dopravu na silnicích a křižovatkách. Můžete libovolně zastavovat auta, avšak nejdůležitější je dávat pozor, aby se nesrazily. Také musíte dávat pozor na chodce, kteří budou přes cestu přecházet.

Minecraft Tower Defense

4.11.2012
79%
Hra - Minecraft Tower Defense
Video se načítá
Minecraft Tower Defense je perfektní strategická hra, ve které budete muset pomoci postavě ze známé hry Minecraft ubránit její dům před útokem nejrůznějších příšer. To bude vyžadovat postavení desítek obranných věží, které zničí všechny nebezpečné nepřátele.

American Racing 2

3.3.2014
87%
Hra - American Racing 2
Video se načítá
Pokračování skvělé závodní hry je tady! Utkejte se na rozmanitých tratích s několika desítkami ostřílených závodníků!! Za vyhrané peníze můžete své auto vylepšit a každý závod tak bez problému vyhrát!! Když budete dobří, jistě se Vám přihlásí nějaký sponzor.

School Flirting Game 2

11.9.2013
90%
Hra - School Flirting Game 2
Video se načítá
Druhý díl flirtovací hry tě zavádí do tradičního japonského prostředí. S hlavní hrdinkou se snažíš upoutat pozornost co nejvíce kluků, aby ti leželi u nohou (nebo spíše létali za tebou). Dávat pozor musíš na sokyně - když se ti bude nějaká snažit kluka přebrat, "přebiješ" ji co nejrychlejším…

Jet Velocity 3D

30.5.2011
64%
Hra - Jet Velocity 3D
Video se načítá
Zahrajte si tyto 3D závody vesmírných lodí. Projeďte trasu co nejrychleji, zvítězte nad vašimi protivníky a získáte přístup k novým závodním lodí. Loď se ovládá pouze šipkami na klávesnici. Pokud najedete na modré šipky, zvýší se vám dočasně rychlost.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.