Oblíbené hry

Roads Of Rome 2

9.8.2013
80%
Hra - Roads Of Rome 2
Video se načítá
Staňte se budovatelem cest! Jak se říká, „Všechny cesty vedou do Říma“. Vaším úkolem bude vystavět cesty, budovy a mosty a vytěžit krystaly, rostliny do západu slunce. Hra má i pár vylepšení, můžete mít více dělníků a můžete vyrábět více surovin. Zvládnete vystavět vše včas?

Petz Fashion

30.5.2011
96%
Hra - Petz Fashion
Video se načítá
Velmi povedená hra nejen pro holky. V této hře si vyberete některého domacího mazlíčka a připravíte ho na módní přehlídku. Musíte ho správně umýt, načesat a obléknout a na všechno máte jen několik minut. Poté se vydáte na samotnou přehlídku, kde musíte získat co nejvíce pozornosti.

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Wedding Lily

19.3.2014
94%
Hra - Wedding Lily
Video se načítá
Svatba se už blíží a Lily se nemůže dočkat. Navrhněte její krásné šaty, aby byla tou nejkrásnější nevěstou. Nezapomeňte ani na krásný účes, make-up a doplňky.

Pinup Facial Bauty

30.6.2012
95%
Hra - Pinup Facial Bauty
Video se načítá
Vytvořte slečně opravdu úplně kompletní vzhled. Začnete čištěním obličeje, trháním obočí a použitím všech nezbytných kosmetických přípravků a budete pokračovat makeupem, který ji udělá opravdu krásnou a výraznou. Její styl potom určíte účesem a nakonec výběrem oblečení.

Wyndbain's Wolf Maker

24.4.2014
87%
Hra - Wyndbain's Wolf Maker
Video se načítá
Máš ráda vlky? V této hře si totiž můžeš vytvořit nějakého podle vlastních představ. Fantazii se meze nekladou, k dispozici máš i prvky jako křídla nebo rohy. Jak bude vypadat tvůj vlk?

Air Element

17.2.2014
95%
Hra - Air Element
Video se načítá
Víte jak vypadá víla větru? My také ne, ale za pomoci této hry si svoji vlastní vílu větru můžete vymyslet. V nabídce najdete krásné šaty, doplňky a všemožně dekorace, které udělají obrázek originálním.

Fantasy Girl

18.4.2014
88%
Hra - Fantasy Girl
Video se načítá
Zahraj si jednu netradiční oblíkačku. Tentokrát můžeš z krásné slečny udělat rovnou tři fantazijní postavy - mořskou pannu, vílu nebo princeznu. Výběr je na tobě. Veškeré kousky krásného oblečení se navíc dají kombinovat navzájem.

Winx Club Fashion

7.4.2012
79%
Hra - Winx Club Fashion
Video se načítá
Užijte si bezvadnou oblíkačku panenek Winx. Nastrojte Bloom a Floru tak, aby jim to podle Vás co nejvíc slušelo. Vyberte jim stylové účesy, barvy vlasů i oblečení a boty. Na konci se pak samy vyjádří k tomu, jak se Vám to povedlo. Která bude krásnější?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.