Oblíbené hry

Avie Halloween Style

19.11.2013
83%
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Mladá a krásná Avie se chystá na Halloween a neví co na sebe. Tak jí pomozte vybrat to nejlepší jen pro ni. Budete mít i více úkolů jako pomáhat kamarádovi v laboratoři, budete moci si udělat nové nehty nebo se fotit v parku. Nečekejte a zkuste si tuto hru.

Avie: Christmas Style

6.1.2014
88%
Hra - Avie: Christmas Style
Video se načítá
Prožijte společně s Avie Vánoce, přes které zažívá mnoho dobrodružství. Pomozte jí nakoupit nové oblečení a vybrat pěkného domácího miláčka. Dokážete obejít všechny obchody a získat, co nejvíce předmětů?

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…
Hra - Last Minute Makeover Wedding
Video se načítá
Vítejte v lázních, kde si chodí odpočinout všechny kouzelné víly z kouzelného světa . Vy budete mít možnost postarat se o jednu z nich. Ne jen že jí uděláte zábaly, ale také vyberete pěkný make - up , účes a oblečení .

Fairy Girl Dress Up

4.2.2014
75%
Hra - Fairy Girl Dress Up
Video se načítá
Zahrajte si skvělou oblíkačku s vílou! V této hře, krom oblékání můžete najít i popisek květin v různém měsíci. Hlavní je však oblékání víly. K dispozici máte mnoho druhů oblečení, doplňků apod.

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Girls Go Fashion Party

31.12.2012
94%
Hra - Girls Go Fashion Party
Video se načítá
Tři nerozlučné kamarádky se chystají na párty. Jenomže jsou trošku nepořádné a ve svých pokojích nemůžou najít některé důležité věci. Pomozte jim všechno co nejdříve najít a pak je podle svých představ na párty připravte. Jako vždy zvolte ten pravý účes, šaty, boty i líčení. Každá další slečna je o…
Hra - Mother's Day Matching Outfits
Video se načítá
Oslavte společně s matkou a dcerou den matek. Rozhodli se, že potřebují nové oblečení a doplňky. Pomozte jim ve výběru.
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Winter Lily

30.4.2014
90%
Hra - Winter Lily
Video se načítá
Krásná zimní oblíkačka s mnoha kousky zajímavého oblečení. Nechybí samozřejmě ani doplňky, výrazné líčení, boty a podobně. Je jen na tobě, jak Lily oblečeš.

Forever Friends

27.9.2012
85%
Hra - Forever Friends
Video se načítá
Forever Friends je opravdu povedená oblíkačka, ve které budete vytvářet nové image dvěma nerozlučným kamarádkám. Vybírat můžete s velkého množství moderních účesů, halenek, sukní, triček, šatů i celých souprav. Samozřejmostí jsou nejrůznější boty a doplňky. Budou se k sobě kamarádky hodit, nebo…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.