Oblíbené hry

Mitoza

5.7.2015
68%
Hra - Mitoza
Video se načítá
Tato hra se může pyšnit svou tajuplností a záhadností. Všechno to začíná u malého semínka, kde to skončí je už jen na vás.

My New Room 2

29.4.2012
92%
Hra - My New Room 2
Video se načítá
Je tady jedna z nejdokonaleji propracovaných dekoračních her, ve které si můžete navrhnout vlastní pokoj. Můžete ovlivnit kde budou dveře a okna, barvu stěn i podlahy, samozřejmě všechen nábytek a doplňky. Aby všechno dokonale sedělo, můžete vším otáčet a najdete tu dokonce funkci na vlastní…

Farm Frenzy 3

14.5.2014
90%
Hra - Farm Frenzy 3
Video se načítá
Další díl skvělé úspěšné hry Farm Frenzy! Zahraj si hru, kde se staráš o rostliny a zvířata v Africe. Najdeš zde jak obyčejná zvířata, tak 30 opravdu originálních. 95 skvělých úrovní a mnoho nových vylepšení!

My Dolphin Show 4NÁŠ TIP

1.7.2014
94%
Hra - My Dolphin Show 4
Video se načítá
Her se zvířaty není nikdy dost, obzvlášť těch s delfíny. Máme tu pokračování skvělé hry My Dolphin Show, už čtvrtý díl. Vyzkoušej si s delfínem různé triky, získávej peníze a kupuj si za ně skvělé nové oblečky pro svého delfína!

Oblékni štěňátko

4.5.2013
95%
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Jak by mělo podle vás vypadat to nejkrásnější roztomilé štěňátko? V této bezvadné hře si budete moct jednoho takového pejska vytvořit přesně podle svých představ. Vyberte mu tvar oušek, ocásku, čumáčku,... barvu, zvláštní znaky do kožíšku i nějaké ty doplňky a hlavně si to pořádně užijte :)

Bunny Zap

22.10.2013
70%
Hra - Bunny Zap
Video se načítá
Další hra, ve které budete pro ovládání používat vlastní ruce. Stačí, když mávnete přes králíčka, tím dostane elektrický šok a vrátí se zpět do nebe. Hlavně jich nenechte spadnout na zem příliš, protože ztrácíte životy. Pokud se vás hra zeptá na přístup ke kameře a mikrofonu, nebojte se dát…
Hra - Monster High Home Ick Abbey Bominable
Video se načítá
Pomozte herečce Abbey z Monster High s výběrem pěkného oblečení s doplňky.
Hra - Monster High Zombie Shake Rochelle Goyle
Video se načítá
Vyberte Rochelle nový účes, šaty a doplňky, aby se líbila svému příteli a kamarádkám.
Hra - Monster High Avea Trotter Dress Up
Video se načítá
Avea je další hrdinka z Monster High, která potřebuje vaši pomoc s výběrem oblečení a výběru účesu. Budete jí nápomocné?
Hra - Wednesday Wendigo Dress Up
Video se načítá
Je tady další z dívek z Monster Higt, která potřebuje Vaši pomoc s výběrem vhodného oblečení, účesu a doplňků. Jaké barvy budou podle Vás nejvíc slušet Wednesday Wendigo?

Girl Power

25.6.2012
90%
Hra - Girl Power
Video se načítá
V této oblíkačce budete mít možnost vybrat účes, oblečení, boty i doplňky, ne jedné ani dvěma slečnám, ale hned pěti sexy rebelkám. Jak budou podle Vás vypadat a jak jim to spolu bude na konci slušet?

Donuts Cooking Games

14.6.2014
77%
Hra - Donuts Cooking Games
Video se načítá
Vyzkoušej si sama, jak se dělají donuty. Jaké suroviny smíchat, jak je uválet, jak donuty osmažit? Ale už je jen na tobě, jak je ozdobíš.
Hra - Monster High Viperine Gorgon Dress Up
Video se načítá
Pomozte Viperine z Monster High s výběrem oblečení na slavnost, která se koná ve škole. Na výběr máte pěkné účesy, šaty a doplňky.
Hra - Monster High Operetta In Dance Class
Video se načítá
Oblékni si i ty Operettu, která chce zazářit svým novým outfitem. Čeká na vás velký výběr šatů a doplňků. Tak co jdeš do toho?
Hra - Skelita Calaveras Dress Up
Video se načítá
Oblékni si svou Skelitu z Monster High! Vybrat jí můžeš různé oblečení i doplňky. Také se těš na skvělou hudbu, která tě bude doprovázet po celou dobu hraní. Obleč si svou Monster High!

Scarah Scream Makeover

30.8.2013
82%
Hra - Scarah Scream Makeover
Video se načítá
V této oblíkačce se ti do rukou svěří Scarah Scream, kterou určitě znáš z oblíbeného seriálu Monster High. Vyber jí jeden ze setů oblečení a také jí udělej makeup, aby byla co nejkrásnější.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.