Oblíbené hry

Frizzle Fraz 3

4.5.2013
76%
Hra - Frizzle Fraz 3
Video se načítá
Pomůžete kuličce ve třetím pokračování této úžasné hry dostat se až do cíle? K tomu budete potřebovat vždy určitý počet klíčů. Navíc můžete po cestě sbírat i mince nebo malé kuličky pro získání většího množství bodů.

Red Ball 3

3.11.2011
89%
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Hra Red Ball patří mezi skákačky, ve kterých je většinou vaším úkolem během cesty k cíly posbírat co nejvíce bodů a dostat se přes všechny překážky. Ani zde tomu není jinak, nebude to ovšem moc snadné, občas musíte vyřešit různé hádanky, pomocí jejichž řešení se dostanete dál.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Pony Adventure

11.5.2013
79%
Hra - Pony Adventure
Video se načítá
Pony Adventure je hra pro nejmenší a pro holky. Utekl vám dům a vy se ho vydáte hledat na svém krásném poníkovi. Překonávejte překážky a sbírejte po cestě mrkve a věci, který, váš dům rozházel. Můžete i Holčičku na poníkovi oblékat.

Frizzle Fraz 4

7.4.2014
76%
Hra - Frizzle Fraz 4
Video se načítá
Skákačka Frizzle Fraz má už čtvrtý díl! Budeš pomáhat chlupatému stvoření, aby se v pořádku dostalo do dalšího kola. Cestou musíš osvobodit malé příšerky, které jsou zamrzlé v ledu. Vyhni se ale zlým nepřátelům i všem nebezpečným překážkám!

Swift Turn 2

10.11.2013
80%
Hra - Swift Turn 2
Video se načítá
Cílem hry Swift Turn 2 je dostat čtvercového panáčka bezpečně do cíle. Předtím však musíte v každém kole posbírat všechny hvězdičky. Dávejte si přitom pozor na ostny a další překážky, které vás mohou stát život.

Red Ball 4 vol.2

1.6.2013
90%
Hra - Red Ball 4 vol.2
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této super logické hry Red Ball vol. 2. Dostaňte se s míčkem až na konec. Budete čelit nebezpečí od různých nepřátel, budete překonávat překážky a řešit jednoduché úkoly. Dávejte si pozor, máte 3 životy. Projdete všemi levely?
Hra - Monster High Abbey Bominable in 13 wishes
Video se načítá
Oblíkačka s jednou z hrdinek seriálu Monster High, Abbey Bominable. Obleč jí do krásných šatů nebo topu a sukně či kalhot. Vyber jí střelené účesy, vše ozdob doplňky a nech tak vyniknout její krásu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.