Oblíbené hry

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.
Hra - Dokonalý účes na rande
Video se načítá
Hlavní hrdinka Hairmione se chce líbit svému vysněnému klukovi a na Vás je, abyste jí vybraly a potom hlavně vytvořily ten nejlepší účes, který jejího vyvoleného určitě okouzlí. Zvolte některou z mnoha variant a pusťte se do stříhání česání a barvení.

Baby Blimp

16.2.2012
92%
Hra - Baby Blimp
Video se načítá
Věříte, že čáp nosí děti? V této hře rozhodně ano. A zajímalo by Vás kde je bere? No přece v továrně na děti! A právě v této továrně budete obsluhovat výrobu dětí a podle zakázek jejich rodičů posílat na zem holčičky, nebo chlapečky. Nejdůležitější ale bude se o ně postarat v době, než budou…

Farm Frenzy 3 Ice Age

7.7.2011
91%
Hra - Farm Frenzy 3 Ice Age
Video se načítá
Určitě znáte oblíbenou hru Farm Frenzy, ve které se staráte o chod farmy. V této pozměněné verzi je princip podobný, farma je ovšem v době ledové. Místo slepic se tak například staráte o tučňáky. Dokážete správně vést farmu tak, aby byla zisková?

Doba Ledová 2

12.3.2012
80%
Hra - Doba Ledová 2
Video se načítá
Zahrajte si výbornou logickou hru ve stylu tetrisu, kde budou Vašimi průvodci hrdinové z filmu Doba ledová. Na začátku si vyberete hrdinu, se kterým budete chtít hrát a obtížnost, která Vám vyhovuje a pak už se budete muset zbavit všech kostiček v hracím poli. Ty zmizí vždy, když na ně pustíte…

Bratz Little PonyNÁŠ TIP

30.5.2011
88%
Hra - Bratz Little Pony
Video se načítá
Připravte svého poníka na módní přehlídku. Vyberte si vašeho oblíbence, toho potom upravte a vyšperkujte tak, aby si první místo opravdu zasloužil. Možností na výběr máte spoustu - od změny hřívy až po oční stíny. Podaří se vám vyhrát první místo?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.