Oblíbené hry

Hra - Kim Possible: Draken´s Lair
Video se načítá
Vžijte se alespoň na chvíli do role Kim Possible a vydejte se na nebezpečnou cestu plnou nástrah. Hra má několik kol, kde bude vaším úkolem překonat protivníka, vyhýbat se laserovým paprskům nebo přeskakovat z jedné plošiny na druhou.

Vertical Drop Heroes

5.4.2012
91%
Hra - Vertical Drop Heroes
Video se načítá
Vertical Drop Heroes je bojovka, která vás určitě zaujme na první pohled svou grafikou. V každém levelii navíc můžete měnit svou postavu na jinou, a to tak, že příslušnou postavu osvobodíte z vězení. Chcete být obávaným mágem či silným bojovníkem? V této hře je všechno možné.

Ms. PacmanHra na skóreHra o medaile

9.7.2013
80%
Hra - Ms. Pacman
Video se načítá
Ms pacman je super stará hra, na kterou mnozí z vás rádi vzpomínají. Vaším úkolem bude vysbírat všechny malé tečky a vyhnout se všem příšerkám. Sníst je můžete jen tehdy, když sníte velkou blikající tečku tak je zpomalíte na omezenou dobu a můžete je požírat za extra body navíc. Za každých 10 000…

DoeoHra na skóreHra o medaile

13.9.2013
78%
Hra - Doeo
Video se načítá
Myslíte si, že máte dobrý postřeh a reakce? Tak si to můžete otestovat na této hře. Vaším úkolem bude vysbírat každé kolo nejméně 100 růžových Doeos, abyste mohli postoupit do dalšího levelu. Ovládá se pouze pohybem myši. Zvládnete je vysbírat všechny?

Blueprint 3D - HardHra na skóreHra o medaile

6.7.2014
80%
Hra - Blueprint 3D - Hard
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, která prověří vaši představivost. Ve hře Blueprint budete otáčet obrázky tak, aby daly jednotný objekt. Hra obsahuje 65 obrázků s objekty.

Forest Ride

14.1.2013
71%
Hra - Forest Ride
Video se načítá
Fores Ride je sympatiká hra, ve kterké si budete nejen díky autentickým zvukům připadat skoro jako byste sami přímo na koni jely. Nasedněte tedy a vydejte se na projížďku jedním ze dvou prostředí, které si budete moct na začátku vybrat. Cestou se ale musíte vyhýbat nástrahám jako jsou kameny, větvě…
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

Fantasy Horse Maker

20.5.2014
93%
Hra - Fantasy Horse Maker
Video se načítá
V této hře se můžete skutečně vyřádit a využít svou fantazii a styl. V této hře bude vaším úkolem vytvořit originálního koně se zajímavými prvky, které máte v nabídce. tak směle do toho a využijte všechny možnosti.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.