Oblíbené hry

Bratz 25 Ice Champions

12.8.2011
80%
Hra - Bratz 25 Ice Champions
Video se načítá
Tak trochu neobvyklá hra s tématikou Bratz. Nejde totiž o oblékací ani make up hru. V této hře jste na šampionátu v bruslení a vaším úkolem je připravit úžasnou show. Vyberte si správnou muziku a vytvořte choreografii pro vaši bruslící Bratz panenku. Potom si samozřejmě můžete celou show…
Hra - Elsa vs Barbie Fashion Contest
Video se načítá
Zahrajte si za Barbie nebo Elsu a dokažte v tomto souboji, že máte lepší styl oblékání než váš soupeř.

Attack to magix

23.4.2012
71%
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Je tady super hra s vílami Winx v hlavních rolích. Tentokrát je nebudete oblékat, ale budou bojovat s příšerou. Vyberte si vílu a nechte ji vystřelit jednu z jejích kouzelných schopností. Aby se Vám podařilo monstrum zlikvidovat, musíte včas kliknout na sílu úderu, aby byla co největší.

Thrill Rush 2

27.7.2013
86%
Hra - Thrill Rush 2
Video se načítá
Thrill Rush 2 je druhý díl postřehové hry, který vás opět zavede do zábavního parku, kde si můžete spolu s hlavním hrdinou či hrdinkou zajezdit na horské dráze. Dávejte si přitom pozor na různé překážky, které vám stojí v cestě a také se pokuste posbírat co nejvíce peněz.

Punkomatic 2

29.12.2012
85%
Hra - Punkomatic 2
Video se načítá
Staňte se hudebním skladatelem nebo skladatelkou ve druhém pokračování super hry Punkomatic. Dostanete k dipozici celou rockovou kapelu a za pomoci úpravy zvuku jednotlivých nástrojů budete moct složit vlastní song.

RoseLuck Rockin' Style

12.4.2015
86%
Hra - RoseLuck Rockin' Style
Video se načítá
Vyberte Rose nové krásné oblečení do školy. V jejím šatníku najdete šaty, topy a různé sukně. Je jen na vás, co jí vyberete.

Princess Hairstyle

15.4.2012
75%
Hra - Princess Hairstyle
Video se načítá
Vyberte si jednu z krásných princezen a vytvořte jí některý ze zajímavých účesů. Abyste docílily vybraného tvaru vlasů musíte správně nakombinovat jednotlivé fáze úpravy. Podle toho, jestli začnete první fénovat, česat, barvit, stříhat nebo lakovat vlasy, podle toho také bude vypadat výsledný účes.

Makeup Artist Adriana

1.11.2012
89%
Hra - Makeup Artist Adriana
Video se načítá
V této hře se stanete opravdu profesionální maskérkou a připravíte svou svěřenkyni Adrianu na důležitou schůzku. Hra je velice reálná a netradiční v tom, že je ve 3D grafice a tak vše vypadá úplně jako ve skutečnosti.

Epic CoasterHra na skóreHra o medaile

9.7.2014
78%
Hra - Epic Coaster
Video se načítá
Zajezděte si na horské dráze! Vaším úkolem je překonat co největší vzdálenost než se zřítíte. Plňte různé úkoly a získejte nejvíce bodů!!

Bratz Babyz 25

12.8.2011
90%
Hra - Bratz Babyz 25
Video se načítá
Máte rádi panenky Bratz? V tom případě si jistě oblíbíte tuto hru. Vaším cílem je s pomocí vybrané panenky zachránit vaše přátele. Cestou můžete sbírat různé bonusy a využívat jezdící schody. Dávejte si ovšem pozor na zlého Duana, se kterým se nesmíte střetnout.

Barbie s Fairy Secret

28.7.2012
74%
Hra - Barbie s Fairy Secret
Video se načítá
Staňte se editorkou časopisu o Barbie. Upravte tuto panenku jako vílu na titulní stranu, zvolte si barvu písma pro titule, nadpisy článků i pozadí. Všechno je jen na Vás!

Horse Jumping 3D

28.8.2013
65%
Hra - Horse Jumping 3D
Video se načítá
Dokážeš ovládat koně? V této hře budeš muset. Čeká tě mnoho kol parkurů nebo běhání po určitých bodech. Pokaždé musíš kontrolovat, jestli běžíš správnou rychlostí. Můžeš jít, klusat, cválat, nebo tryskat. Když poběžíš špatnou rychlostí, nedostaneš žádné body.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.