Oblíbené hry

Pony racing

30.5.2011
93%
Hra - Pony racing
Video se načítá
Zahrajte si závody poníků. V této hře si můžete vybrat ze tří závodnic, každá z nich má jiné jizdní vlastnosti. Se svým vybraným poníkem se potom snažte porazit ostatní dva protivníky. Tažením myši zrychlujete tempo a kliknutím poník skočí.

Super chůvaNÁŠ TIP

13.8.2012
96%
Hra - Super chůva
Video se načítá
Staňte se v této hře chůvou v jeslích pro nejmenší děti. Všem svěřeným dětem budete muset včas plnit jejich potřeby a přání. Když se Vám to podaří, dostanete se do dalšího kola, kde Vám přibude dětí i věcí, které po Vás budou chtít.

Carnival Slacking

15.9.2013
87%
Hra - Carnival Slacking
Video se načítá
Slacking her není nikdy dost. Sarah se vydala do karnevalového průvodu a nejradši by se stala královnou karnevalu, ale musí předtím stihnout mnoho věcí. Například nalíčit se, namalovat si pusu, napsat smsku nebo zatancovat. Povede se jí stát se královnou?

Mermaid Slacking

18.5.2013
91%
Hra - Mermaid Slacking
Video se načítá
Ponořte se pod mořskou hladinu, kde se k smrti nudí u svých povinností malá mořská panna. Pomozte jí proto uskutečnit ve chvílích, kdy se nikdo nedívá, všechny její oblíbené činnosti. Zkuste třeba rychle okoulit všechny námořníky, pochytat bublinky i rybičky, nebo zapracovat na jejím vzhledu ;)…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.