Oblíbené hry

Rapunzel Math Exam

5.8.2015
75%
Hra - Rapunzel Math Exam
Video se načítá
Pomozte ubohé Rapunzel vypočítat matematické příklady. Pokud je všechny zodpovíte správně čeká na Vás plný bodový zisk. Naopak za chybné odpovědi se budou body strhávat.
Hra - Bratz Babyz Ponyz Stylin' Show
Video se načítá
V této hře budete moct upravit jednoho z poníků ve výběru. Budete ho moct nabarvit, upravit hřívu a dát mu i různé módní doplňky, dokonce i make-up. Zkuste upravit všechny poníky a vyberte si toho nejoblíbenějšího!
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

CalculationsHra na skóreHra o medaile

29.8.2014
74%
Hra - Calculations
Video se načítá
Calculations je početní hra, ve které musíte během minuty zvládnout co nejvíce příkladů. Snažte se neudělat žádnou chybu a nasbírat co nejvíce bodů.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.