Oblíbené hry

Pusheen's B-day Party

16.8.2015
83%
Hra - Pusheen's B-day Party
Video se načítá
Pusheen pořádá narozeninovou oslavu, pomozte jí se samotnou přípravou kloboučků, dortu a místa. Bude to nejlepší oslava?

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Scary Lily's Halloween

16.2.2014
91%
Hra - Scary Lily's Halloween
Video se načítá
Vytvořte si jednu z Halloween postaviček a to za pár minut, za pomoci strašidelného účesu, oblečení a make-upu. Tato hra je přesně pro ty, kteří mají bohatou fantazii a vědí zkombinovat oblečení, make-up a účes. Myslíš že to zvládneš i ty?

Fashion Challenge Milan

20.2.2015
78%
Hra - Fashion Challenge Milan
Video se načítá
Dokážete se orientovat ve světě modelingu? Cílem hry je nakoupit ty nejlepší kousky, které najdete v obchodech a poté se vydat na módní přehlídku, kde budete prezentovat svůj výsledek. Upravte si také účes a mnoho dalších věcí.

Farm Frenzy 3 Ice Age

7.7.2011
91%
Hra - Farm Frenzy 3 Ice Age
Video se načítá
Určitě znáte oblíbenou hru Farm Frenzy, ve které se staráte o chod farmy. V této pozměněné verzi je princip podobný, farma je ovšem v době ledové. Místo slepic se tak například staráte o tučňáky. Dokážete správně vést farmu tak, aby byla zisková?

My New Room 2

29.4.2012
92%
Hra - My New Room 2
Video se načítá
Je tady jedna z nejdokonaleji propracovaných dekoračních her, ve které si můžete navrhnout vlastní pokoj. Můžete ovlivnit kde budou dveře a okna, barvu stěn i podlahy, samozřejmě všechen nábytek a doplňky. Aby všechno dokonale sedělo, můžete vším otáčet a najdete tu dokonce funkci na vlastní…

My New Room

15.1.2013
83%
Hra - My New Room
Video se načítá
Využijte opravdu širokou nabídku nábytku i doplňků a zařiďte si podle vlasních představ svůj vysněný pokoj. Kromě nejrůznějších postelí, oken, hraček, zvířátek, svítidel, koberečků, stolků a skříní budete mít možnost měnit věcem i velikost a barvu, takže dokonalou variantu si pro sebe vytroří určitě…

Talking Tom Cat 4

28.4.2014
80%
Hra - Talking Tom Cat 4
Video se načítá
Tom a kočičí slečna v roli Romea a Julie. Také v tomto díle můžeš Tomovi škodit a nenechat ho, aby si užil rande. Zaškodit mu můžeš velkým větrným poryvem, vložením špatného dárku nebo jen obyčejným pošťuchováním. A jako obvykle bude Tom opakovat to, co říkáš ty.

Run 3

26.6.2014
90%
Hra - Run 3
Video se načítá
Zahrajte si již třetí pokračování hry Run! Vaším úkolem bude probíhat tunely, které jsou ve vesmíru. V tunelech je řada překážek, hlavně chybějících dílů, takže můžete propadnout. Vybrat si můžete mezi dvěma herními režimy.

My Sweet Baby 2

15.8.2011
76%
Hra - My Sweet Baby 2
Video se načítá
Myslíš si, že se dokážeš postarat o miminko? Vyzkoušej si to v této hře! Cílem hry je splnit úkoly, které máš zadané pro každou misi. Musíš miminku dopřát vše co potřebuje, abys nasbírala všechny body a uspěla.

Deluxe Pool

24.11.2012
88%
Hra - Deluxe Pool
Video se načítá
Deluxe Pool je další výborná hra kulečníkového typu ve které uplatníte odhad a přesnost. Cílem hry je jako vždy dostat barevné koule do děr. Tentokrát ale dostanete body za to, když se Vám to povede v zadaném pořadí. Barvu koule, kterou musíte "utopit" uvidíte nad herním stolem. Super je, že si…

Shopaholic London

7.12.2013
95%
Hra - Shopaholic London
Video se načítá
Shopaholic London je další díl známé hry, ve které budete opět nakupovat a své modely předvádět na různých slavnostech a párty. Ale aby vás na ni pustili, musíte mít požadované oblečení, které dostanete v pozvánce. Následně už jen stačí najít správné obchody a nakupovat, co nejvýhodněji.…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.