Oblíbené hry

Hra - Frankie Steain Freaky Makeover
Video se načítá
Frankie chce neustále vyzerař, co nejlépe a proto dbá o svou pleť a šatník. V této části jí můžeš vybrat make-up a hezké šaty do školy.
Hra - Catrine DeMew Real Makeover
Video se načítá
Catrine si potřebuje odpočinout a proto spoléhá na vás, že jí uděláte celkový makeover. Nejdříve jí vyčistíte tvář, vyberete krásný make - up a poradíte s výběrem oblečení. Tak co, myslíte si, že jste ty pravé ?
Hra - Bart Simpson Island Escape
Video se načítá
Máte rádi Simpsonovi? Ano? Tak tohle je hra přímo pro Vás. Tato povedená adventura Vás určitě pobaví. Bart Simpson letí se svojí rodinou z dovolené domů, do Springfieldu, jenomže Bart je takový uličník a vloupá se do nákladového prostoru, kde sebere padák a narazí na červené tlačítko nemačkat. Bart…

Bubble Trouble 2

31.3.2013
67%
Hra - Bubble Trouble 2
Video se načítá
Druhý díl hry Bubble Trouble přichází s vylepšenou grafikou, avšak herní princip je stejný jako v prvním díle. Cílem hry je za pomoci dobře mířených střel rozstřelit skákající míče na menší kousky až dokud z nich nic nestane. Skákajícím míčům se však musíte vyhýbat, pokud nechcete přijít o…

The ElevatorHra na skóreHra o medaile

5.7.2014
70%
Hra - The Elevator
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou hru s názvem The Elevator. V této hře budete muset vozit lidi ve výtahu z patra do patra. Pater je ve hře 30. Nenechte lidi čekat, jinak prohrajete.
Hra - Monkey go happy marathon 3
Video se načítá
Zvládnete projít všechny úkoly, které Vám bude postupně dávat jedna z rodiny smutných opiček? Na začátku si vyberete svého průvodce a pak záleží jen na Vaší nápaditosti a chytrosti, jak rychle dokážete vždy opičku rozemát a dostat se až na konec.
Hra - Monkey GO Happy Elevators 2
Video se načítá
V dalším pokračování her série Monkey GO Happy se opičky již po druhé dostanou mezi výtahy. Musíte přejíždět z jednoho patra do druhého a vyřešit všechny hádanky. Do dalšího kola postoupíte pouze tehdy, až všem malým opičkám najdete hračky. U hraní se musíte také trochu zamyslet a vyřešit zajímavé…

Maul Session Lagoona

26.10.2013
84%
Hra - Maul Session Lagoona
Video se načítá
V této hře dostanete možnost obléci další krásnou studentku z Monster High. Vybírejte z mnoha účesů a barev, oblečení a samozřejmě nějaké ty módní doplňky.

Čas na úklid

19.8.2012
85%
Hra - Čas na úklid
Video se načítá
Je na čase uklidit dům. Pomozte malé slečně s její prací a místnost po místnosti hezky ukliďte. Všechny odpadky patří do koše, hračky do speciální krabice, špinavé nádobí do dřezu a ostatní věci na svá místa ve skříních a poličkách.

CrashHra na skóreHra o medaile

30.10.2014
72%
Hra - Crash
Video se načítá
Další hra, ve které budete muset odbourat stejně barevné kostičky. Pro jejich odbourání musí být minimálně 3 stejné. Ze spodní hranice se neustále objevují nové řady kostiček a vy se musíte snažit, aby nedosáhli stropu.

Rhino Rush Stampede

16.1.2022
78%
Hra - Rhino Rush Stampede
Video se načítá
Vyzkoušejte si parádní hru, ve které se pokusíte s obrovským nosorožcem doběhnout, co nejdále to půjde. V cestě vám bude stát mnoho překážek, které musíte překonat skokem nebo probouráním. Sbírejte po cestě ovoce, abyste si mohli nakoupit vylepšení pro nosorožce.

Race To The Hoop

28.7.2014
88%
Hra - Race To The Hoop
Video se načítá
Zdolejte s těmito basketbalisty tuto náročnou opičí dráhu. Nebude to zrovna jednoduché, chce to mít dobré reakce. Dávejte pozor na robota, který po vás bude házet různé předměty, navíc se budete vyhýbat i jiným překážkám. Máte na to se dostat přes všechny úseky?
Hra - Clawdeen Wolf Real Makeover
Video se načítá
Připravte Clawdeeen na rande a udělejte jí osvěžující masku, vyberte krásný make-up a nezapomeňte jí vybrat účes, šaty a doplňky. Příjemnou zábavu.

Clawdeen Wolf Haircuts

16.4.2014
72%
Hra - Clawdeen Wolf Haircuts
Video se načítá
Vytvořte Clawdeen nový účes za pomocí kadeřnických předmětů, které máte k dispozici.Kromě toho jí můžete vybrat doplňky a oblečení.

Frankie In 13 Wishes

5.12.2013
82%
Hra - Frankie In 13 Wishes
Video se načítá
Frankie z Monster High už nechce vypadat tak jako předtím, chce vyzkoušet něco nového ve svém vzhledu. Vyberte jí jinou barvu vlasů, pleti a zajímavé oblečení společně s doplňky.
Hra - Monster High Beach Girl Lagoona
Video se načítá
Lagoona se rozhodla jít na pláž a proto chce vypadat co nejlépe. Pomozte jí s výběrem účesu, plavek a různorodých doplňků.
Hra - Monster High Clawdeen Wolf Dress Up
Video se načítá
Oblečte Clawden Wolf do chutných šatů a změňte jí například pokožku pleti nebo jí vymyslete nový účes, který můžete nafarniť.
Hra - Monster High Lagoona Blue Dress up
Video se načítá
Oblečte a upravte slečnu, která bývala spíše monstrem od modré laguny, než kráskou, aby už nikoho neděsila, ale naopak se líbila. Upravte a nabarvěte jí správně vlasy, pleť a zvolte správné oblečení.

Catrina DeMew

21.11.2012
70%
Hra - Catrina DeMew
Video se načítá
V této oblíkačce dostanete na starost další ze studentek strašidelné střední školy Monster High - Catrinu DeMew. Je jen na Vás jaké trička a sukně nebo šaty pro ni vyberete. Nechybí ani nabídka bot, kabelek, šperků a účesů.

Jump2Hra na skóreHra o medaile

16.11.2014
70%
Hra - Jump2
Video se načítá
Máme tu parádní hru, ve které budete překonávat překážky na cestě. Kolečko neustále jede a zastaví se jen v případě, že zmáčknete tlačítko pro skok.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.