Oblíbené hry

Baby Hazel Pet Party

8.5.2014
93%
Hra - Baby Hazel Pet Party
Video se načítá
Hazel se rozhodla, že pro své domácí mazlíčky přichystá oslavu. Zúčastněte se jí i vy a pomozte Hazel s přípravami a uvítáním kamarádů a zvířátek.

Baby Hazel Tea Party

27.5.2014
93%
Hra - Baby Hazel Tea Party
Video se načítá
Prožijte společně s Hazel a jejími kamarádkami hezký den. Tentokrát Hazel organizuje čajový dýchánek, pomozte jí i vy s přípravami.

Baby Hazel First Rain

27.5.2014
93%
Hra - Baby Hazel First Rain
Video se načítá
Pojďte se společně s Hazel a její kamarádkou zahrát během sychravého počasí. Vaším úkolem bude, abyste jim dělali společnost a postarali se o jejich potřeby. Dokážete to?

Baby Hazel Skin Trouble

18.6.2014
93%
Hra - Baby Hazel Skin Trouble
Video se načítá
Hazel onemocněla a vaším úkolem je, abyste se o ni postarali. Pomozte jí s uzdravením a od planých neštovic, které ji trápí.
Hra - Baby Hazel Learns Manners
Video se načítá
Prožijte společně s Hazel a její mamkou hezký den. Společně si zacvičí a příjmu k sobě návštěvu. Jaká to bude? To se nechte ve hře překvapit.

Baby Hazel Summer FunNÁŠ TIP

21.7.2014
93%
Hra - Baby Hazel Summer Fun
Video se načítá
Hazel se rozhodla, že si udělá hezký den u bazénu společně s mazlíčky. Pomozte jí všechno připravit, aby se cítila jako v ráji.
Hra - Baby Hazel Lighthouse Adventure
Video se načítá
Baby Hazel zažívá opět další dobrodružství o které by se s vámi chtěla podělit. Budete její velkou oporou, i když potká ducha? To se uvidí.

Baby Hazel Kite Flying

4.6.2014
94%
Hra - Baby Hazel Kite Flying
Video se načítá
Prožijte společně s Hazel další krásný den a vyrobte si s ní nového draka a pobavte se s její kamarády. Príjenmnú zábavu.

Baby Hazel Easter Fun

13.4.2020
96%
Hra - Baby Hazel Easter Fun
Video se načítá
V tento den se opět budete společně s Hazel bavit a připravovat vajíčka a dekorace na Velikonoce. Pomozte jí s tím a prožijte s ní tyto svátky v klidu .
Hra - Baby Hazel Ballerina Dance
Video se načítá
Pomozte Hazel s přípravami na její první hodinu baletu. Nejdříve se s ní výkupem, vyberete šaty a nakonec si zatančíte na hodině.

Baby Hazel Laundry TimeNÁŠ TIP

6.4.2021
94%
Hra - Baby Hazel Laundry Time
Video se načítá
Pomozte Baby Hazel s praním a žehlením, aby to nezkazila. kromě vás jí bude pomáhat i maminka. příjemnou zábavu.
Hra - Baby Hazel Sibling Trouble
Video se načítá
O Hazel a jejího malého bratra se stará chůva, která má dohlížet, aby byly v pořádku. Pomozte Hazel s hraním a péčí o bratra.
Hra - Sářina lekce vaření  - pečené kuře
Video se načítá
Naučte se další z klsických receptů od učitelky vaření Sáry. Tentokrát to budou pečená kuřecí stehýnka. Jako vždy si budete muset samy vše přichystat a teprve potom se podle pokynů v pravém horním rohu budete moci pustit do samotného vaření. Výsledek ale o to víc potěší, když víte, že jste vše…

Brownies

9.12.2014
93%
Hra - Brownies
Video se načítá
Jedli jste už někdy pravé brownies? Pokud máte rádi sladké tak se určitě rozplynete při pohledu na poctivé brownies. Neváhejte a postupujte podle receptu až do úplného konce. Jenže to nebude tak sandné, protože budete omezeni časem.
Hra - Sářina lekce vaření - perníkový domeček
Video se načítá
Věděly byste jak udělat takovou pravou perníkovou chaloupku? V této super vařící hře se to pod vedením skušené učitelky Sáry určitě naučíte. V jednotlivých krocích, kdy si samy budete i chystat ingredience, si od úplných začátků připravíte dokonce těsto na perník a jistě z výsledného výrobku budete…

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?

Devilish Cooking

1.1.2013
95%
Hra - Devilish Cooking
Video se načítá
Určitě znáte postřehové hry, ve kterých se ďáblice snaží prosadit vedle anděla a skazit jí andělskou práci. Tentokrát budete mít za úkol upéct a začarovat jídlo. První podle návodu uděláte jídlo (v každém levelu jiné) a pak už půjde jen o to začarovat ho na svou stranu, když se druhá slečna nebude…

Island Tribe 3NÁŠ TIP

10.10.2012
97%
Hra - Island Tribe 3
Video se načítá
V dalším pokračování výborné strategické hry Island Tribe se ocitnete opět na krásném tropickém ostrově, který budete muset svou prací zabydlet. Čekají na Vás úkoly jako je stavění dílen, budování cest, vytváření totemů. Všechno si dobře promyslete a naplánujte, abyste celý ostrov ovládli co…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.