Oblíbené hry

Totally spies dance

14.3.2012
88%
Hra - Totally spies dance
Video se načítá
Špionky Totally spies ze známého animovaného seriálu se tentokrát rozhodly odpočinout si od náročné práce tajných agentek a trochu si zatančit. Vaším úkolem je jim v tom pomoci. Musíte ve správnou chvíli mačkat zadané písmena nebo šipky na klávesnici. Když se spletete, některá z agentek upadne.…

Driving School TD

23.4.2014
73%
Hra - Driving School TD
Video se načítá
Vyzkoušej si, jak je náročné udělat autoškolu. Čeká na tebe 15 různých lekcí, ve kterých musíš zvládnout vše - znalost dopravních předpisů, schopnost vyhnout se nehodě i parkování. Nesmíš nabourat ani jednou! Když ti dojdou životy, začneš odznova.

Ace Gangster Taxi

8.8.2013
72%
Hra - Ace Gangster Taxi
Video se načítá
Máme tu pro vás hru, ve které budete hrát za chlapíka, kterého požádá jeho dlouholetý kamarád, aby mu pomohl s jeho krachující taxi službou. Vše mu bylo zabaveno až na jedno taxi, které vám pronajme. Vaším úkolem bude jezdit po městě, nabírat a odvážet zákazníky pokud možno bez bouraček na dané…

High School Cheerleader

30.5.2011
91%
Hra - High School Cheerleader
Video se načítá
Chtěla by ses stát jednou z roztleskávaček? Tak v tom případě si zahraj tuto hru a vyzkoušej si, jaké to je. Tvým úkolem je na čas kopírovat pohyby, které vykonává kapitánka. Pokud se ti to bude dařit, můžeš se dostat do vyšších levelů.

Madonna Dance Game

6.10.2012
80%
Hra - Madonna Dance Game
Video se načítá
V této taneční hře si ověříte svůj postřeh, rychlost i znalost klávesnice. Dostanete se totiž na koncert samotné Madonny a abyste nahráli co nejvíce bodů, budete muset v pravou chvíli volit zadaná písmenka. Na začátku si vyberete, jestli chcete hrát za kluka nebo za holku a pak taneční show (na…

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

My Dolphin show 5

26.1.2015
94%
Hra - My Dolphin show 5
Video se načítá
Zahrajte si další parádní díl hry, ve které se budete jako delfín předvádět lidem. Vaším úkolem bude ukazovat různé atrakce, balónky, kruhy a podobně. Hlavně se snažte získat co nejvíce publika.

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.