Oblíbené hry

Farm Of Dreams

9.4.2014
76%
Hra - Farm Of Dreams
Video se načítá
Pořiď si svou vlastní farmu snů! Není to ale lehké takovou farmu vést. Musíš se otáčet, aby se ti povedlo získat dostatek obživy pro zvířátka, stejně tak peníze na kupování dalších. Zahraj si proto mini hru, ze které dostáváš peníze.

Beautiful Beginning

27.1.2016
77%
Hra - Beautiful Beginning
Video se načítá
Vaším úkolem v této hře bude ponacházet rozličné ztracené předměty. Aby se vám to podařilo, musíte být při hledání skutečně pozorný a hledat i na neobvyklých místech. V případě, že nebudete moci najít žádný další předmět, využijte dostupnou nápovědu.

Mahjong Underwater

27.4.2015
70%
Hra - Mahjong Underwater
Video se načítá
Dokážete si poradit s odebíráním kamenů v netradičním mahjongu. Hru dohrajete pouze v okamžiku, kdy zmizí z hrací plochy všechny kameny. Vždy můžete odebrat dva stejné kameny, které mají volné strany.

Dream Christmas Link

23.12.2012
63%
Hra - Dream Christmas Link
Video se načítá
Ve vánočním stylu je tady i moc pěkná logická hra Dream Christmas Link, která svým principem připomíná mahjong. Stejně jako u mahjongu musíte spojovat dvojice stejných obrázků mezi kterými není žádný jiný obrázek jako překážka. V této hře jsou ale všechny obrázky v jedné rovině, máte omezený časový…

Cradle of Rome

11.5.2014
78%
Hra - Cradle of Rome
Video se načítá
Postavte si vlastní město v této skvělé hře!! Potřebné suroviny budete získávat tím, že si zahrajete mini hru, kde spojujete stejné obrázky. Po dosažení potřebného počtu surovin, si budete moci stavět budovy, dokud Vám suroviny nedojdou.

Mahjong kitchen 1

6.8.2011
60%
Hra - Mahjong kitchen 1
Video se načítá
Zahrajte si Mahjong z prostředí kuchyně! Vaším úkolem je spojovat vždy dva stejné kameny, na kterých jsou obrázky kuchyňského vybavení.

WOW Connect

24.6.2013
71%
Hra - WOW Connect
Video se načítá
Přinášíme vám Mahjong ve stylu World Of Warcraft. Váš úkol je jasný, spojujte dlaždice se stejnými obrázky. Jenže to nebude tak jednoduché, jak se zdá. Ne vždy je můžete spojit, musí být vedle sebe nebo mezi nimi nesmí být zastavěná cesta. Můžete použít i nápovědu nebo s dlaždicemi zamíchat, ale je…

Spooky Mahjong

5.2.2016
73%
Hra - Spooky Mahjong
Video se načítá
Snažte se spojit všechny dvojice strašidel dříve, než vám vyprší čas. Hra má mnoho levelů.

Mahjong AlchemyNÁŠ TIP

10.7.2012
76%
Hra - Mahjong Alchemy
Video se načítá
Mahjong Alchemy je jedna z nejlepších her ze skupiny her mahjong. Vašim úkolem je hledat dvojice kamenů se stejným symbolem a odstraňovat je tak. Půjde to ale jen v případě, že kameny budou volné - budou mít minimálně ze dvou stran volné místo a budou úplně nahoře. Dokážete odstranit všechny kameny?

Shuigo

13.5.2014
65%
Hra - Shuigo
Video se načítá
Shuigo je hezká a jednoduchá hra na styl Mahjongu pro mladé a děti. V této hře musíte spojovat malé kostičky se stejnými obrázky, protože když je nezadáte ve správném pořadí tak se vám nepodaří ji dokončit, není tak náročná jako ostatní varianty Mahjong. Tak si vyzkoušejte, jaký máte postřeh.

Cartoon Mahjong

9.1.2014
78%
Hra - Cartoon Mahjong
Video se načítá
Cartoon Mahjong je logická hra, ve které musíte postupně spojovat stejné páry. Hra je výjimečná tím, že v ní najdete známé animované postavičky z pohádek. Podaří se vám v časovém limitu spojit všechny páry?

Dog Mahjong

4.10.2014
81%
Hra - Dog Mahjong
Video se načítá
Máme tu pro vás super mahjong s pejsky! Cílem je odstranit všechny pejsky z pole. Nebude to snadné, protože je nemůžete spojovat jen tak, musí být v bezprostřední blízkosti nebo jim musíte utvořit cestičku.

A Dragon’s Tale

10.5.2014
74%
Hra - A Dragon’s Tale
Video se načítá
Máte rádi hry, kde hledáte rozdíly mezi stejnými obrázky? V této hře budete muset pomocí hledání rozdílů odhalit obrázky, které dohromady dávají příběh. Zjistěte, co se nakonec stalo s narozeným dráčkem.

Monster Mirror

6.4.2016
76%
Hra - Monster Mirror
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru a snažte se najít všechny rozdíly včas! U každého obrázku můžete také využít nápovědu. K odemčení další sady potřebujete co nejvíce správných rozdílů.
Hra - Black And White Mahjong 2
Video se načítá
Zahrajte si další pokračování této hry! Cílem bude jako v každém mahjongu skládat kameny se stejnými obrázky do dvojic. Jenže tady budete muset hledat navíc kameny opačné barvy. Podaří se vám je odstranit dříve, než vám vyprší čas?

Music Box of Life 2

9.3.2013
72%
Hra - Music Box of Life 2
Video se načítá
Hrací skříňka je tu již podruhé a opět přináší smutný příběh, který však můžete změnit! Stačí, když odhalíte všechny rozdíly na dvou stejných obrázcích. Obrázků je ve hře hned několik a dohromady tvoří příběh.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.