Oblíbené hry

Duck Life 3

7.7.2011
85%
Hra - Duck Life 3
Video se načítá
Zahrajte si tuto oddechovou hru. Vyberte si svoje kachňátko a trénujte ho, aby dokázalo uspět na závodech. Pokud se vám podaří hru dohrát dokonce, vyroste z vašeho kachňnátka velká kachna.

Power Swing

26.4.2012
82%
Hra - Power Swing
Video se načítá
Vyberte si svoji herní postavu a zahrajte si baseball trochu jinak ve hře Power Swing. Vaším úkolem bude odpálit míček, která na vás letí a to tak, abyste soupeře shodili z plošiny, na níž oba stojíte. Avšak i soupeř vás může shodit, pokud nestihnete jím nahozené míčky včas odpálit.
Hra - Má mě rád, nemá mě rád...
Video se načítá
V této hře si budete moct ověřit, jak se k sobě hodí vybraná dvojice. Stačí napsat na začátku dvě jména, vybrat si kytičku na které to budete chtít zkoušet a zvířátko, co bude lístky rostliny okusovat a můžete začít. Vždy kliknete na lístek, housenka (nebo jiný tvor) ho sní a podle toho, jak lístky…

Holly Muffin Maker

8.4.2012
89%
Hra - Holly Muffin Maker
Video se načítá
Vyrobte ty nejchutnější muffiny v této hře, která prověří i Váš postřeh a rychlost. Dostanete totiž na starost hned tři holčičky, které budou Vaše muffiny zdobit. Můžete si vybrat druh polevy, posypku i ovoce. Ale muffiny pojedou na běžícím pásu a čím dál rychleji a vy musíte ke zdobení odhadnout…

Cesta do školy

2.9.2012
84%
Hra - Cesta do školy
Video se načítá
Holčice v této povedené hře nejen pro nejmenší ujel školní autobus a tak se musí vydat na část cesty školy pěšky. Cestou potkává různé lidi a staví se jí do cesty překážky. Dokážete s ní všechno vyřešit a překonat, aby nakonec přece jen svůj autobus dohnala?

Escaping the Prison

10.7.2012
75%
Hra - Escaping the Prison
Video se načítá
Být zavřený ve vězení není žádná výhra. Naštěstí existuje hned několik způsobů, jak se dostat na svobodu. S pomocí zásilky, která vám došla na vaši celu se musíte pokusit o útěk. Celkově existují 3 různé způsoby, jak se vám to může podařit. Najdete je všechny?

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?

Nuda v knihovně

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knihovně
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry se má učit v knihovně. Samozřejmě by ale místo toho dělala raději spoustu jiných věcí. Zvládnete s ní udělat v sérii miniher všechny zábavné věci, aniž by Vás nachytala knihovnice?

Snaker Styler

21.7.2012
91%
Hra - Snaker Styler
Video se načítá
Zkuste si vyrobit vlastní tenisky. Na výběr budete mít opravdu z velkého množství barev a materiálů. Zvolit si budete moct i vzor boty a dokreslit si na ni cokoliv podle svých představ sprejem nebo fixem.

Pony Club Decoration

31.3.2012
89%
Hra - Pony Club Decoration
Video se načítá
V této výborné dekorační hře plné těch nejroztomilejších zvířátek a hlavně poníků budete mít opravdu obrovské množství možností, jak a kam všechna zvířátka postavit, co je nechat dělat a jak jim jejich farmu vyzdobit. Tak na co čekat?

Bratz fashion show

9.3.2012
86%
Hra - Bratz fashion show
Video se načítá
Výborná oblíkačka, ve které můžete podle svých představ nastrojit hned několik panenek Bratz najednou.

Popstar Bratz

17.8.2012
73%
Hra - Popstar Bratz
Video se načítá
Udělejte to pravé hvězdné image jedné z panenek Bratz. Co by si měla obléct, jak by se měla učesat a nalíčit, aby mohla vystoupit jako popová zpěvačka před své nadšené publikum?

Bird Pax

30.5.2011
75%
Hra - Bird Pax
Video se načítá
Chtěli byste si zahrát trochu jinou karetní hru než je klasický Solitaire nebo Poker? Potom vyzkoušejte hru Bird pax. V této hře dostanete sadu karet, se kterou musíte porazit soupeře. Karetní souboje vyhrává ten, kdo má kartu s vyšší hodnotou. Ten potom získává i protihráčovi karty. Výsledek…

Arctic quest

8.4.2012
79%
Hra - Arctic quest
Video se načítá
Arctic quest je výborná logická hra, která prověří rychlost Vašeho uvažování. Z nebe Vám budou padat jednotlivé segmenty vzdušného ostrova. Ty musíte chytat a skládat na správná místa tak, aby se Vám podařilo zaplnit všechna místa.

Veselá čivava

13.7.2012
76%
Hra - Veselá čivava
Video se načítá
Máte rády pejsky? Pak se Vám jistě bude líbit tato moc pěkná hra, ve které si budete moct podle sebe vytvořit skoro úplně celého malého pejska čivavu. Jakou by měla mít barvu a srst? Co obojek a nejrůznější doplňky? Máte raději přirozené pejsky nebo jí vyberete slušivé šatičky ;) ?

Monkey go happy 5

8.8.2012
85%
Hra - Monkey go happy 5
Video se načítá
Pro všechny, kdo si oblíbili rodinku smutných opiček, které v sérii miniher rozveselujete, je tady dobrá zpráva! Jsou tu již po páté, abyste si s nimi užili zábavu i trochu toho přemýšlení. Na co nejméně kliknutí totiž musíte zjistit a udělat to, co po Vás smutná opička bude chtít.

Obsluha v knihovně

17.5.2012
80%
Hra - Obsluha v knihovně
Video se načítá
Staňte se na chvíli paní z knihovny, která vyhledává a půjčuje dětem knihy. Musíte najít správnou knihu a donést ji svému malému zákazníkovi dříve, než mu dojde trpělivost a odejde. Potíž je v tom, že knihy nejsou označeny a pokud si na začátku rozmístění jednotlivých žánrů nezapamatujete, může Vám…

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.

Age of Defense 3

28.7.2012
72%
Hra - Age of Defense 3
Video se načítá
Age of Defense 3 je skvělá strategická hra, ve které se se svou armádou vydáte do boje proti znepřáteleným národům. Zajímavý ve hře je zejména upgrade jednotek, který se odehrává skrze evoluci. Na začátku tedy vaši armádu budou tvořit lidé s kyjem a prakem v ruce, postupně se dopracujete až k…

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.