Oblíbené hry

Pretty Pixie

6.3.2016
82%
Hra - Pretty Pixie
Video se načítá
Vytvořte si krásnou vílu za pomoci různých doplňků, oblečení a make-upu. Nechte pracovat svou fantazii a vytvořte nejkrásnější vílu ze všech.

Mermaid Scene Maker

23.3.2017
85%
Hra - Mermaid Scene Maker
Video se načítá
Můžete si vybrat, jestli chcete tvořit mořskou pannu nebo prince. Upravovat můžete cokoliv na jejich těle nebo obličeji. Můžete přidávat různé druhy ocasů nebo oblečení. Můžete měni pozadí, přidávat doplňky a plno super věcí, které k mořskému životu patří.

Poison Ivy

7.3.2017
85%
Hra - Poison Ivy
Video se načítá
Tentokrát tu mám Poison Ivy, kterou si můžete kompletně obléknout, podle své představivosti. K dispozici budete mít plno květinových vzorů. Ivy můžete znát z Batmana. Je to bývalá botanička, kterou jed proměnil v královnu všech rostlin!

Snow Queen Scene Maker

28.6.2014
92%
Hra - Snow Queen Scene Maker
Video se načítá
Líbil se ti film Ledové království (Frozen)? Teď máš jedinečnou možnost zahrát si skvělou oblíkačku s tímto tématem. Zkusíš si obléct Annu, Elsu a další?
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.