Oblíbené hry

Action Heroine Creator

27.2.2014
94%
Hra - Action Heroine Creator
Video se načítá
Action heraoine Creator je další kreativní hra, ve které si můžete obléknout vlastní bojovnici. Vybrat jí můžete účes, oblečení a všemožné doplňky, které můžete barvit a kombinovat.

Barbie Roman Princess

27.9.2013
75%
Hra - Barbie Roman Princess
Video se načítá
Barbie přichází s novým nápadem a to převléci se za římskou bohyni. Pomůžeš jí s tímto problémem a vybereš jí pěkný účes, šaty a doplňky?

Shooting Practice

24.6.2013
80%
Hra - Shooting Practice
Video se načítá
Byli jste někdy na střelnici? Ne? Tak tu pro vás máme super postřehovku, u které se určitě nebudete nudit. Máte 3 životy, vaším úkolem je střílet na bílé terče, žluté desítky, srdíčka a zvířata. Když trefíte něco jiného, jako třeba lebku nebo červený terč, tak přicházíte o život. Čím rychleji…

Stylish Cover Girl

11.4.2013
80%
Hra - Stylish Cover Girl
Video se načítá
V této velice povedené hře se stanete pravou modelingovou stylistkou a dostanete do péče modelku, která se má ocitnout na obálce známého časopisu. Bude proto jen na Vás, jaké oblečení, boty, make up, šperky, doplňky, lak na nehty i účes jí vyberete. Jak jí to bude na obálce slušet?
Hra - Udělej si sama kosmetiku
Video se načítá
Uměly byste si poradit se svou pletí i bez moderních kosmetických výrobků jako jsou masky, peelingy nebo krémy? V této hře se naučíte, jak je plnohodnotně nahradit ze zdrojů domácnosti. Zkuste třeba jogurtovou pleťovou masku ;)

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Beauty and unicorn

17.7.2013
89%
Hra - Beauty and unicorn
Video se načítá
Barbie se chce předvést na svém jednorožci, ale má problém, ani tentokrát neví, co si má obléci. Její šatník je přeplněný elegantními šaty a doplňky. Pomoz Barbie a staň se jí osobní poradkyní. Zabav se a udělej z Barbie princeznu.

Funky Eyelashes Makeover

27.8.2012
80%
Hra - Funky Eyelashes Makeover
Video se načítá
Máte rády výrazné líčení, zajímavé barvy a trošku té extravagance ale samy si netroufáte takto chodit? Nevadí, v této hře máte možnost všechny nejrůznější kombinace na modelce vyzkoušet.

Spring Runway Secrets

28.3.2014
87%
Hra - Spring Runway Secrets
Video se načítá
Přichází jaro as ní i nová móda, kterou musíte nejen vidět, ale i vyzkoušet na mladé slečně. Kromě toho jí můžete vybrat krásný účes a make-up. Příjemnou zábavu.

Precious Pin-Up Princess

28.3.2014
84%
Hra - Precious Pin-Up Princess
Video se načítá
Precious Pin-Up Princess je dekorační hra, ve které opět můžete prokázat svou kreativitu. Nejdříve slčne vyberete make-up a pak jí můžete vytvořit krásný outfit. Outfit můžete poskládat a zároveň mu vybírat barvy, ktkoré máte k dispozívii pod oblečením. nakonec nezapomeňte ani na doplňky.

Beauty pageant

25.3.2014
69%
Hra - Beauty pageant
Video se načítá
Tyto krásky se zúčastnili Miss krásy, tvým úkolem je jejich obléknout a vybrat krásné šperky. nakonec můžeš právě ty rozhodnout, která z nich bude vítězkou a obdařit ji korunkou krásy.
Hra - Monster High New Scaremester Twyla
Video se načítá
Twyla je známá tím, že je vzorná a ráda se učí a tráví čas v knihovně. Nicméně, i ona mě cit k moderním věcem a proto se rozhodla, že jí v dnešní outfit můžete navrhnout právě vy.

I Know Right

13.4.2013
79%
Hra - I Know Right
Video se načítá
I Know Right je název velice povedené oblíkačky, ve které dostanete na starost vizáž hned tří kamarádek. Vyberte pro ně podle svého vkusu ty nejlepší šaty, svetříky i sukně nebo kraťasy a doplňte je punčochama a botama. Bude jim to nakonec spolu přádně slušet, aby mohly vyrazit do školy, nebo jen…

Go Go Party Dress Up

19.12.2013
80%
Hra - Go Go Party Dress Up
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem obléci tuto krásnou a mladou ženu na párty! Takže musí vypadat naprosto úžasně, pomozte jí vybrat ten správný oděv!

Shape Fold

10.12.2012
72%
Hra - Shape Fold
Video se načítá
Shape Fold je logická hra připomínající puzzle, ve které bude vaším úkolem složit různé geometrické tvary a obrazce. Jednotlivé části skládačky jsou však navzájem pospojovány, takže je potřeba vše promyslet a části složit ve správném pořadí.
Hra - Monster High Ghoul Sports Toralei Stripes
Video se načítá
Toralei miluje sport ale také moderní oblečení. Pomozte jí s výběrem oblečení na zápas, který se koná dnes.

Barbie Nose Doctor

26.3.2014
73%
Hra - Barbie Nose Doctor
Video se načítá
Barbie potřebuje vaši pomoc, jako odborného lékaře. V nose ji totiž něco bolí a neví co s tím. Vy budete muset zjistit jaký má problém, a jak jí můžete pomoci, aby byla opět zdravá.

Hiphop Girl

22.3.2014
82%
Hra - Hiphop Girl
Video se načítá
Hiphop Girl je skvělá oblíkačka pro všechny dívky, které mají rády hiphopový styl oblékání. Ve hře budete muset obléknout mladou dívku, přičemž na výběr budete mít různé mikiny, kalhoty, sukně, boty a také množství různých šperků.
Hra - Barbie Monster High Star Dress Up
Video se načítá
I Barbie miluje seriál Monster High a proto se v tomto stylu chce obléknout. Na výběr máte pestré účesy, šaty a doplňky.

Hatsune Miku in Vocaloid

25.3.2014
72%
Hra - Hatsune Miku in Vocaloid
Video se načítá
Hatsune Miku potřebuje vaši pomoc s výběrem krásného obleční a make-upu. Budeš to právě ty, kdo ji přemění na krásku?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.