Oblíbené hry

Proměna tulačky

16.6.2012
93%
Hra - Proměna tulačky
Video se načítá
Udělejte opět krásku ze zanedbané dívky z ulice. Co všechno bude potřeba udělat? Nejdříve musíte vyčistit její obličej, vytrhat obočí, použít masku i nejrůznější krémy. Potom už budete moct vybírat účes, líčení a oblečení.
Hra - Historical Art Model Dress Up
Video se načítá
Tak to tu ještě nebylo! Oblíkačka v historickém duchu. Vyberte své modelce stylový účes, ty nejkrásnější šaty, boty i doplňky a vytvořte si tak princeznu, hraběnku nebo komtesu podle vlastních představ.

Turkish Spa Day

20.9.2013
83%
Hra - Turkish Spa Day
Video se načítá
Skvělá hra pro dívky, ve které se podíváte do tureckých lázní. V těchto lázních se postaráte o slečnu a její krásu. Provedete aromaterapii, manikúru a nějaké masáže.

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…

Movie Star Dress up 2

17.7.2013
90%
Hra - Movie Star Dress up 2
Video se načítá
A opět je tu naše milovaná Barbie, která potřebuje vybrat správný outfit a vypadat jako filmová hvězda. Výběr šatů je velmi pestrý a proto potřebuje vaši pomoc, aby okouzlila své fanoušky. Vybírat si můžete z různorodých účesů, šatů a doplňků. Oblečte Barbie jako hvězdu.
Hra - Fashion Studio - Cocktail Dress Design
Video se načítá
Chtěli jste se někdy stát módní návrhářkou? V této super hře máte jedinečnou možnost si toto zajímavé povolání vyzkoušet. Nejprve vytvořte model podle svých představ. Kombinovat můžete nejrůznější topy, sukně, pásky a typy rukávu. A potom se pusťte do stříhání a šití Vašeho návrhu :)
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

TV Anchor Makeover

12.12.2013
83%
Hra - TV Anchor Makeover
Video se načítá
Tv Anchor makeover je dívčí hra, kde se na pár minut zahrajete na maskérku. Upravte tuto mladou slečnu, co nejlépe do živého vysílání. Aby byla skutečně přitažlivá i na obrazovkách, je nutné jí udělat kosmetické zábaly, vybrat pěkný make-up a samozřejmě oblečení a doplňky.

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Pets Real Haircuts

13.4.2013
93%
Hra - Pets Real Haircuts
Video se načítá
V této další povedené hře reálného kadeřnictví si vezmete do parády velice netradiční modely. Budete si totiž moct vybrat, jesti upravíte vlasy pejskovi nebo kočičce. Pak už vše záleží jen na Vaší představivosti a zručnosti. Vlasy zvířátkům můžete vyfoukat, učesat, ostříhat, narovnat nebo nopak…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.