Oblíbené hry

Bakugan Memory

5.5.2012
64%
Hra - Bakugan Memory
Video se načítá
Procvičte si svou paměť s populárním seriálovým hrdinou Bakuganem a jeho přáteli v bezvadném pexesu. Vybrat si budete moct ze tří různých stupňů náročnosti, takže na své si přijde opravdu každý. Jak rychle dokážete najít všechny dojice?
Hra - Vampire Fashion Designer
Video se načítá
V této hře se stáváš módní návrhářkou a tvou zákaznicí je překrásná upírka. Nejdříve si musíš udělat návrh šatů, které budeš chtít šít. Vybrat si můžeš z několika různých střihů a mnoha barev. Poté nakreslíš na látku jednotlivé části, které vystřihneš. A nakonec už jen celé dílo sešít.

Nurse Slacking

11.8.2013
81%
Hra - Nurse Slacking
Video se načítá
Pokud tě baví hry ze série Slacking, pak tě jistě potěší, že je tu další. V tomto případě se nudí sestřička v nemocnici. Strašně moc chce pomáhat nemocným, ale dělá to po svém a doktorovi se to úplně nezdá. Během toho, co se nedívá, musíš stihnout spoustu věcí, jako například utěšit malé dítě,…

Vet Slacking

27.10.2013
84%
Hra - Vet Slacking
Video se načítá
Sára je se svými zvířátky u veterináře, ale ten je příliš zaneprázdněný a ona se nudí. Myslíš, že se ti povede vyvést spoustu lumpáren, aniž by tě veterinář viděl? Budeš vybírat kočce klíšťata, házet si balónem s pejskem, česat si vlasy, psát smsku, poslouchat bití srdce zvířátkům a další věci.

Kitty Cheshire Dress Up

27.10.2013
79%
Hra - Kitty Cheshire Dress Up
Video se načítá
Pomozte krásné a mladé Kitty s výběrem oblečení! Vybírejte z několika účesů a barev na ně. Pokračujte oblečením, budete mít z čeho vybírat a samozřejmostí jsou i nějaké ty doplňky.

Cute Pets Today

15.9.2013
68%
Hra - Cute Pets Today
Video se načítá
Cute Pets Today je více kvíz než hra, navíc si ji můžeš zahrát jen jednou denně a pak musíš počkat na další den. Musíš odpovědět na sérii otázek v podobě dvojice obrázků, vždy si vyber ten, který se ti líbí více a který k tobě více pasuje. Poté se dozvíš, jaké zvířátko jsi ten den.

Maze A Pix

30.5.2013
71%
Hra - Maze A Pix
Video se načítá
Hra Maze A Pix je zajímavá hra. Jde o to dostat se z bodu A do bodu B. Pokaždé musíte najít cestu až nakonec, jakmile jí najdete, tak vznikne krásný obrazec, třeba v podobě býka nebo auta. Ozkoušejte si svůj postřeh. Zvládnete najít cestu z každého levelu?
Hra - Equestria Girls Twilight Sparkle
Video se načítá
Pod tímto docela složitým názvem se skrývá moc povedená hra, ve které budete oblékat, česat a celkově upravovat zajímavou bytost. Je jen na vás jak bude nakonec vypadat, protože možností volby máte opravdu hodně. Dáte jí třeba andělská křídla?

Kitty Slacking

7.9.2013
85%
Hra - Kitty Slacking
Video se načítá
Jestliže máš ráda Slacking hry, je tu pro tebe další, tentokrát s kočičkou. Ta je zavřená v pokoji a docela se tam nudí. Lákají ji věci jako lovení ptáčka, chytání mouchy, lovení myší, pití mléka, rozmotávání klubíčka nebo otrhávání záclon. Také chce napsat smsku, v českém znění "Hej, lidi si pořád…

Rocket Pets

3.7.2013
81%
Hra - Rocket Pets
Video se načítá
Další skvělá hra, ve které se snažíte dosáhnout co největší vzdálenosti. Ze začátku máte na výběr pouze jednoho mazlíčka, ale pokud budete pilně sbírat mince, můžete si jich pořídit mnohem víc a ještě je vylepšit.

Ďábelský psí salon

6.7.2012
75%
Hra - Ďábelský psí salon
Video se načítá
Staňte se čerticí a zkuste pokazit dílo andílkovi a upravit pejska podle svých vlastních představ. Musíte to ale stihnout v krátkých chvílích, kdy se anděl nebude dívat a nenechat se nachytat. Jak bude pejsek vypadat?

Pony Princess Hair care

26.10.2013
82%
Hra - Pony Princess Hair care
Video se načítá
Tento kouzelný poník má kopýtka, a proto si nemůže svou bájnou hřívu umýt. Pomůžeš mu a vybereš mu pěkné oblečení a doplňky, aby si mohl opět spokojeně cválat ve volné přírodě?

Bratz Wedding

26.5.2012
74%
Hra - Bratz Wedding
Video se načítá
Tato bezvadná líbací hra Vás zavede do mořského akvária, kam se vypravily i panenky Bratz. Jedna z nich je tu se svým přítelem a chtějí se políbit. Pomůžete jim odhadnout správné okamžiky, kdy se nebudou dívat její kamarádky ani ryby za sklem? Zamilovaný pár chce navíc sníst svou zmrzlinu, takže…

Popstar Slacking

20.9.2013
88%
Hra - Popstar Slacking
Video se načítá
I popová hvězda se někdy nudí, a tak když má trénovat, snaží se mermomocí dělat pořád něco jiného. Aniž by ji viděl manažer, musí stihnout namalovat si pusu, zatancovat, napsat smsku, zahrát na bubny, podepsat svou fotku a olíbat několik fanoušků.

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?
Hra - Wydowna Spider as Webarella
Video se načítá
Ráda by sis oblékla někoho z Monster High? Co takhle pavoučí slečnu? Nemá ruce dvě, ale rovnou šest, takže opravdu vypadá jako pavouk. Vyber jí nějaké stylové oblečení a doplňky.

Horse Eventing 3

11.7.2013
82%
Hra - Horse Eventing 3
Video se načítá
V bezchybné hře Horse Eventing 3 se stanete džokejkou, která má vlastního koníka. Kromě péče o něj, se budete účastnit i různých závodů či běhu přes překážkovou dráhu. Ve hře nechybí ani množství vylepšení pro žokejku i pro jejího koníka.

Devilish Stylist

7.7.2011
75%
Hra - Devilish Stylist
Video se načítá
Zajímavá i když trochu neobvyklá hra pro dívky. V této hře je vaším úkolem udělat styl dívky podle sebe. Nesmíte ovšem dívku upravovat, pokud se dívá anděl. Pokud vás totiž zahlédne, uvězní vás a hra pro vás skončila. Na změnu stylu máte ovšem pouze omezený čas, tak si pospěšte.

Ultimate Flash Sonic

24.5.2013
77%
Hra - Ultimate Flash Sonic
Video se načítá
Ultimate Flash Sonic je super skákačka, která jen tak neomrzí. Hrajte za ježka Sonica nebo další 4 postavy. Utíkejte, skákejte, bojujte s nepřáteli, sbírejte zlaté kruhy. V některých levelech na Vás bude čekat i pár Bossů, se kterými není vůbec žádná sranda. Dostanete Sonica až na konec?

Princess Slacking 2

22.9.2013
86%
Hra - Princess Slacking 2
Video se načítá
Druhý díl s nudící se princeznou. O princeznu se zajímá mnoho nápadníků, ale ji to moc nezajímá, nebo přinejmenším ne ten jeden. Proto se snaží dělat mnoho jiných věcí jako malovat se, pusinkovat další nápadníky (aby z nich byly žáby), jíst dort nebo se projet v kočáře.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.