Poslední hrané hry

Eliza's Garden Centre

24.10.2013
87%
Hra - Eliza's Garden Centre
Video se načítá
Eliza si otevřela svůj vlastní podnik, ve kterém pěstuje a prodává květiny. Vaším úkolem bude jí při pěstování a prodávání pomáhat. Květiny musíte zasadit, odříznout a nakonec prodat a vzít peníze. Dokážete zároveň vést podnik, prodávat a pěstovat různorodé tipy květin? Abyste věděli na jakém…

Kelly Summer Jobs

21.4.2012
95%
Hra - Kelly Summer Jobs
Video se načítá
V této skvělé hře si budete moct vyzkoušet hned několik povolání, ve kterých budete sbírat cenné body. Budete pracovat v kadeřnictví, pekařství, cukrárně a salónu pro domácí mazlíčky. Která práce se Vám bude nejvíc líbit a kde se Vám nejlépe povede plnit rychle přání zákazníků?

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…

Square AsembleHra na skóreHra o medaile

19.10.2014
70%
Hra - Square Asemble
Video se načítá
Podaří se vám odbourat co nejvíce stejně barevných kostek a získat tak co nejvíce bodů? Odbourávat musíte vždy minimálně dvě stejně barevné kostky.

Mega Lolita Fashion

8.2.2015
86%
Hra - Mega Lolita Fashion
Video se načítá
Vyrobte si svou vlastní panenku. Vybrat jí můžete krásný účes, oblečení a doplňky, které můžete libovolně barvit.

Monkey Go Happy Stage 36

19.1.2017
80%
Hra - Monkey Go Happy Stage 36
Video se načítá
Pán u v stupu do strašidelného hradu vám výměnou za 12 lístků něco daruje. Podaří se vám je všechny sehnat?

Monkey Go Happy Stage 16

22.8.2016
80%
Hra - Monkey Go Happy Stage 16
Video se načítá
V tomto díle budete muset najít všechny mince, které po vás žádá skřet. Pokud je všechny najdete, tak skřet odejde a opička bude šťastná.
Hra - Ever After High Hunter Huntsman
Video se načítá
Oblečte tohoto krasavce z Ever After High a změňte mu styl, aby se zalíbil svým spolužačkám ve třídě.
Hra - Elsa's Snapchat Challenge
Video se načítá
V této hře musíte pomoci Else s jejím oblečením a fotkami na snapchat. Nejprve však budete muset Elsu obléci podle toho, co vám ukazuje snapchat. Vždy máte několik vteřin na to, abyste si outfit zapamatovali.

Keep TalkingHra na skóreHra o medaile

10.6.2015
76%
Hra - Keep Talking
Video se načítá
Parádní hra, ve které telefonujete s několika dívkami najednou. Pokud s nějakou nebudete komunikovat, tak ji bude docházet trpělivost, dokud ji neprasknou nervy. Hra pak pro vás končí. Snažte se nahrát co nejvíce bodů.

Blocks ManiaHra na skóreHra o medaile

10.9.2014
75%
Hra - Blocks Mania
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete odbourávat barevné kostky. Vždy musí být u sebe minimálně dvě stejné kostky. Můžete si vybrat ze dvou režimů, klasický a výzva. V klasickém máte 50 kol se zvyšující se obtížností.

Poison Ivy

7.3.2017
85%
Hra - Poison Ivy
Video se načítá
Tentokrát tu mám Poison Ivy, kterou si můžete kompletně obléknout, podle své představivosti. K dispozici budete mít plno květinových vzorů. Ivy můžete znát z Batmana. Je to bývalá botanička, kterou jed proměnil v královnu všech rostlin!

Diamond MineHra na skóreHra o medaile

5.8.2013
65%
Hra - Diamond Mine
Video se načítá
Hra Diamond Mine je postřehovka, ve které si bude moct otestovat svůj postřeh a reakce. Cílem této hry je spojovat diamanty stejné barvy. Hra je na pohled jednoduchá, ale občas se vám může i stát, že vám dojdou možnosti a hra skončí. Podaří se vám jich spojit co nejvíce?

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.

Team Drift Cats

28.11.2014
80%
Hra - Team Drift Cats
Video se načítá
V této hře budete hrát za kočku, která ráda závodí. Cílem je doběhnout jako první do cíle. V zatáčkách si dávejte pozor, protože podlaha hodně klouže. Na koberci můžete rapidně zrychlit i mimo něj když, máte nabité turbo. Myslíte, že dokážete dominovat v každém závodě?
Hra - Madagascar 3 Race Across Europe
Video se načítá
V závodní hře Madagascar 3 Race Across Europe jde pouze o vítězství. Všechna zvířátka zde závodí proti lovkyni zvířat, kterou známe i z filmu. Během jízdy můžete sbírat dárkové balíčky, které Vám dají nějakou schopnost. Poté můžete vypustit raketu, bombu, stát se neviditelným a mnoho dalšího.

Epic Angel

11.3.2017
85%
Hra - Epic Angel
Video se načítá
Máme tu další parádní Azaela hru. Tentokrát si podle vlastní představivosti budete moci vytvořit anděla. Vybrat můžete barvu a tón pleti. Také můžete vybírat tvar očí, úst nebo nosu. Dále vám budou k dispozici různé účesy a příčesky. K dispozici budete mít také mnoho druhů šatů, korzetů nebo brnění.…

Qubilz

9.10.2013
87%
Hra - Qubilz
Video se načítá
Quibilz je logická hra pro každého. Vaším úkolem bude postavit pevnou stavbu, která přesáhne šrafovanou čáru. Zmáčkněte start a doufejte, že vaše stavba je dost silná a přežije sprchu kuliček. Pozor, na stavbu nemusíte vždy využít všechny bloky, ale pro maximální počet hvězdiček ano. Máte na to…
Hra - LadyGaga in Concert Makeover
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkací hru, která se vám bude určitě líbit. Oblečte si svoji oblíbenou popovou zpěvačku Lady Gagu. Můžete vybírat, spoustu účesů, různého oblečení a doplňků. Tak která z vás dokáže nejlépe vyšperkovat tuto zpěvačku?

Angelina Jolie Dressup

1.6.2014
80%
Hra - Angelina Jolie Dressup
Video se načítá
Slavná americká herečka Angelina Jolie z filmu Tomb Raider nebo Pan a Paní Smithovi jde dnes večer na předávání Oskarů. Vaším úkolem bude jí vybrat to správné oblečení na tuto událost.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.