Poslední hrané hry

Hra - Elsa And Jack Homework Slacking
Video se načítá
Elsa místo domácího úkolu píše milostná psaníčka! Vy ji v tom musíte pomoci, ale nikdo vás nesmí vidět! Dávejte si pozor na omezený čas.

Where's Derpy? 2

27.3.2014
74%
Hra - Where's Derpy? 2
Video se načítá
Where 's Derpy? 2 je postřehové hry, kde opět budete hledat mezi ostatními poníky Derpyho a také tři muffinky, které jsou ukryty v obrázku. Podaří se vám najít všechny předměty?

Avie: Christmas Style

6.1.2014
88%
Hra - Avie: Christmas Style
Video se načítá
Prožijte společně s Avie Vánoce, přes které zažívá mnoho dobrodružství. Pomozte jí nakoupit nové oblečení a vybrat pěkného domácího miláčka. Dokážete obejít všechny obchody a získat, co nejvíce předmětů?

Avie Pocket: Popstar

20.2.2016
90%
Hra - Avie Pocket: Popstar
Video se načítá
Parádní hra, ve které se jdete bavit na koncert. Mezitím se však můžete bavit tancem, hledáním stejných desek nebo bavením hostů. Za každou dokončenou minihru dostanete oblečení nebo doplněk.

Avie Pocket: Birthday

19.2.2016
84%
Hra - Avie Pocket: Birthday
Video se načítá
Oblékněte si a namalujte krásnou slečnu. Než se však dostanete k oblečení a make upu, tak musíte hrát několik miniher. Každá minihra je jiný, jednou dekorujete dort, pak hledáte předměty nebo bavíte hosty. Za každou splněnou minihru získáte nějaké oblečení pro slečnu.

Elsa Wedding Tailor

30.7.2015
77%
Hra - Elsa Wedding Tailor
Video se načítá
Elsa připravuje svého budoucího manžela na svatbu. Je třeba nejprve uklidit v krejčovském salónu a poté jej kvalitně připravit na práci. Vezměte nejprve míry, poté udělejte hrubý střih a následně se pokuste všechno dovést do dokonalosti.
Hra - Cooking Show - Lamb Kebabs
Video se načítá
Jehněčí kebab je určitě dobré jídlo a ty si ho teď můžeš uvařit. Postupuj podle instrukcí a získávej v každé části hodně bodů, abys na konci měla co nejvíce hvězdiček.

French Baguette

8.12.2013
97%
Hra - French Baguette
Video se načítá
Upečte si za pár minut chutnou francouzskou bagetu. Nejdříve si v obchodě vyberete suroviny, následně je zpracujete a vyválíte těsto. Pak bagetu stačí nakrojit a dát do pece. Podaří se vám to v časovém limitu?

Dangerous Journey

11.4.2015
70%
Hra - Dangerous Journey
Video se načítá
V této hře budete pomáhat krásné paní Marii najít věci na seznamu. Když si nebudete vědět rady tak použijte nápovědu (hint). Dokážete je všechny najít?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.