Poslední hrané hry

UnLink 3D

2.5.2014
85%
Hra - UnLink 3D
Video se načítá
Mimořádná hra UnLink 3D prověřuje hráčovu prostorovou představivost. Je nutné si otáčet celým blokem propojených částí, protože jinak se Vám nepodaří je oddělit od sebe. Dokážete rozdělat všechny?

Neil the Nail

30.3.2012
95%
Hra - Neil the Nail
Video se načítá
Hra Neil the Nail určitě potěší každého, a to nejen svou pěknou grafikou, ale i velmi dobrou hratelností. V této hře se stanete malým hřebíčkem, který je ohrožován množstvím nepezpečných kladiv a jiných nástrojů. Překonejte všechny nástrahy a pomozte vašim přátelům - ostatním hřebíčkem.

Monster and Mindy

7.1.2013
95%
Hra - Monster and Mindy
Video se načítá
Je tady super oddechovka, ve které se budete jako malá holčička Mindy snažit co nejdál doletět. Na začátku musíte určit co nejvýhodnější úhel a sílu vyplivnutí, kterým Vás odstartuje Vaše kamádka zelená příšera a pak už si můžete pomoci jen klikáním na pravé tlačítko myši. Za motýlky, které se Vám…

Cover Orange: WildWest

19.7.2014
85%
Hra - Cover Orange: WildWest
Video se načítá
V dalším pokračování známé herní série s názvem Cover Orange: WildWest budete mít opět za úkol ochránit pomeranče v každém kole před ničivým deštěm. K dispozici budete mít přitom vždy několik předmětů, které je na hrací ploše nutné správně rozmístit.

Magic Bar

28.9.2012
90%
Hra - Magic Bar
Video se načítá
Magic Bar je další z povedené série obsluhovacíh a vařících her, kde plníte přání svých netrpělivých zákazníků. Tentokrát půjde ale o poněkud netradiční nabídku i zákazníky. Vše totiž bude v poněkud kouzelnickém stylu :)

My Dolphin Show 7NÁŠ TIP

15.7.2020
85%
Hra - My Dolphin Show 7
Video se načítá
Máme tu pro vás už 7. díl této super hry, kde se budete předvádět s delfínem. Proveďte všechny triky na výbornou a získejte co nejvíce bodů!

Vertical Drop Heroes

5.4.2012
91%
Hra - Vertical Drop Heroes
Video se načítá
Vertical Drop Heroes je bojovka, která vás určitě zaujme na první pohled svou grafikou. V každém levelii navíc můžete měnit svou postavu na jinou, a to tak, že příslušnou postavu osvobodíte z vězení. Chcete být obávaným mágem či silným bojovníkem? V této hře je všechno možné.

Copy Celebrity Looks

12.1.2013
87%
Hra - Copy Celebrity Looks
Video se načítá
Vyberte si jednu ze čtyř současných celebrit a zkuste podle ní co nejvěrněj upravit běžnou modelku. Budete si moct zvolit z několika modelek podle toho, která má nejpodobnější tvar obličeje a potom už přijde na řadu ten správný účes, barva očí, líčení, šperky a oblečení. Až skončíte, přesvědčte se…

Pour the Fish

7.3.2014
91%
Hra - Pour the Fish
Video se načítá
Pour The Fish je logická hra, ve které budete muset dostat vodu k bílé rybičce. Do země musíte vytvářet vhodné stezky, abyste ji rychle, ale i ve velkém množství k rybce dopravili. Vyplnit můžete i, prázdné lahve, za které získáte body.

Pizza bar

12.8.2011
90%
Hra - Pizza bar
Video se načítá
Myslíte, že se dokážeš postarat o pizzerii a především o její zákazníky? Vyzkoušej si to v této hře. Hra obsahuje několik levelů, v každém musíš dosáhnout určitého zisku. Svým zákazníkům musíš připravovat pizzu podle jejich přání, pro nápovědu jsou ve recepty, takže se nemusíš obávat, že bys…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.