Poslední hrané hry

Nuda v knihovně

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knihovně
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry se má učit v knihovně. Samozřejmě by ale místo toho dělala raději spoustu jiných věcí. Zvládnete s ní udělat v sérii miniher všechny zábavné věci, aniž by Vás nachytala knihovnice?

My Perfume Salon 2

26.10.2011
90%
Hra - My Perfume Salon 2
Video se načítá
Druhé pokračování hry My Perfume Salon z vás opět udělá majitelku obchodu s parfémy. Vaším úkolem nebude pouze prodej voňavek, ale také jejich správná příprava. Pokud to neumíte, nemusíte se ničeho obávat, ve hře je návod, díky kterému se vaši práci dobře naučíte.

TitanicNÁŠ TIP

4.10.2012
93%
Hra - Titanic
Video se načítá
Tato postřehová hra, kde budete muset i dost přemýšlet, Vás zavede na palubu potápějícího se Titanicu. Abyste se neutopili musíte se dostat z podpalubí na horní palubu. Problém je v tom, že Titanic je hotové bludiště a navíc Vás na palubu nepustí, pokud cestou nenasbíráte dostatek peněz, kterými…

Farm Frenzy 3

14.5.2014
90%
Hra - Farm Frenzy 3
Video se načítá
Další díl skvělé úspěšné hry Farm Frenzy! Zahraj si hru, kde se staráš o rostliny a zvířata v Africe. Najdeš zde jak obyčejná zvířata, tak 30 opravdu originálních. 95 skvělých úrovní a mnoho nových vylepšení!
Hra - Star Wars Avatar Creator
Video se načítá
Vytvořte si svého vlastního avatara ze Star Wars za pár minut. V rámci kreativity a barev se určitě nemusíte omezovat. Bude váš avatar nejkrásnější?

Barbie Hand Surgery

7.3.2015
80%
Hra - Barbie Hand Surgery
Video se načítá
Dokážete si poradit s ošetřením mladé dívky, která utrpěla poměrně vážný úraz ruky? Nejprve jí ošetřete povrchová zranění a poté zjistěte, zda-li má i nějakou zlomeninu. Musíte ji všechno pečlivě ošetřit, aby se zranění v pořádku zotavila.

Barbie Selfie Accident

20.9.2015
88%
Hra - Barbie Selfie Accident
Video se načítá
Barbie se zranila při fotografování a teď je na vás, abyste jí pomohli s vyléčením a uzdravením. Postaráte se o ni?
Hra - Lord Of The Rings Elven Maiden Maker
Video se načítá
Vytvořte si krásnou elfí ženu podle postav z pána prstenů! Není to ledajaká oblíkačka, s takovým výběrem se bude opravdu těžké rohodnout. Jsme si jistí, že si poradíte a vytvoříte si svoji krásnou elfku.

Holly Muffin Maker

8.4.2012
89%
Hra - Holly Muffin Maker
Video se načítá
Vyrobte ty nejchutnější muffiny v této hře, která prověří i Váš postřeh a rychlost. Dostanete totiž na starost hned tři holčičky, které budou Vaše muffiny zdobit. Můžete si vybrat druh polevy, posypku i ovoce. Ale muffiny pojedou na běžícím pásu a čím dál rychleji a vy musíte ke zdobení odhadnout…

Monkey GO Happy Sci-fi

12.6.2014
85%
Hra - Monkey GO Happy Sci-fi
Video se načítá
Je tu nový díl vašich oblíbených opiček, tentokrát se objevíte ve futuristickém světě plného moderních technologií. Na začátku si vyberete jednoho oblíbence, dáte mu čepičku a můžete začít hrát. Řešte úkoly a hádanky jak nejrychleji jen můžete. Podaří se vám zdolat všechny úkoly?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.