Poslední hrané hry

Hannah Montana Coloring

12.8.2011
59%
Hra - Hannah Montana Coloring
Video se načítá
Jestli patříš mezi fanynky Hanny Montany, tak se ti určitě bude líbit tato onlinovka. V této hře máš totiž tři různé omalovánky s Hannou Montanou, které si můžeš vybarvit podle sebe. Tak na co čekáš?
Hra - The Lion King Online Coloring Page
Video se načítá
Lví král je jednou z nejznámějších pohádek z Disney tvorby. Vyzkoušejte si je sami vybarvit s hrou The Lion King Online Coloring Page, kde se můžete snažit postavičky vymalovat podle originálu nebo podle vlastní fantazie.
Hra - Disney Princess Online Coloring Page
Video se načítá
Vybarvěte si i vy známé princezny z Disney produkce. Ve hře najdete například Ariel, Jasmínu, Šípkovou Růženku a jiné. Pokuste se je vybarvit podle originálu nebo můžete využít svou kreativitu. Příjemnou zábavu.
Hra - Winnie The Pooh Online Coloring Page
Video se načítá
Medvídek Pú je známá pohádková postavička z produkce Disney. V této hře si ho můžete vybarvit i společně s kamarády. Jak bude vypadat obrázek po vybarvení?
Hra - Get Ready With Me: Camping
Video se načítá
Sára se chystá kempovat v přírodě a na vás bude jí na to pořádně připravit.

Královna flirtování

27.9.2012
90%
Hra - Královna flirtování
Video se načítá
Umíte flirtovat? Ulovte co nejvíce klučičích srdcí v této super hře. Nebude to vždy ale úplně jednoduché. Někdy budete muset o kluka svést souboj s jinou dívkou.

Fashion Designer

29.7.2012
91%
Hra - Fashion Designer
Video se načítá
V této hře se dostanete do centra módy do New Yorku, kde se stanete návrháři a budete na prestižní mola oblékat krásné modelky. Dodržíte zadaný styl nebo je upravíte podle svých vlastních představ.

Monster High Avatar

2.6.2013
96%
Hra - Monster High Avatar
Video se načítá
Napadá Vás jak by mohl vypadat nový student nebo studentka strašidelné střední školy Monster High? V této super hře si ho budete moct celého podle vlastní fantazie vytvořit. Bude to holka nebo kluk? Jaký bude mít tvar obličeje, oči, uši, pusu, nos, vlasy,...? Všechno je jen a jen na Vás.

Mega Geek Girl Creator

9.10.2014
96%
Hra - Mega Geek Girl Creator
Video se načítá
Vyberte oblečení holčičce anime, která čeká na svůj nový outfit. Oblečení a doplňkům můžete změnit barvu, dle vlastního výběru.

Tombik

6.2.2014
88%
Hra - Tombik
Video se načítá
Ve hře Tombik potřebujete hbité prsty, protože musíte překonávat mnoho rozličných překážek. Aby toho nebylo málo, jste pronásledováni nazlobeným dědkem, který také umí dobře pelášit. Po cestě sbírejte vylepšení a hvězdy.
Hra - Music Festival Draculaura
Video se načítá
Na hudební festival se chystá další holka z Monster High, tentokrát Draculaura. V této oblíkačce najdeš mnoho zajímavého oblečení, které k sobě navzájem ladí. Vybrat si můžeš i barvu kůže nebo vlasů.

Catrine Scaris Style

13.5.2013
74%
Hra - Catrine Scaris Style
Video se načítá
Pro všechny milovnice seriálu Monster High je tady další super oblíkačka s jednou ze studentek této strašidelné střední školy v hlavní roli. Vezměte si do péče Caterine Scaris a vyberte pro ni to nejlepší oblečení, doplňky, účes i barvu vlasů. Jak bude nakonec vypadat?
Hra - Monster High Abbey Bominable in 13 wishes
Video se načítá
Oblíkačka s jednou z hrdinek seriálu Monster High, Abbey Bominable. Obleč jí do krásných šatů nebo topu a sukně či kalhot. Vyber jí střelené účesy, vše ozdob doplňky a nech tak vyniknout její krásu.
Hra - Monster High Elissabat Dress Up
Video se načítá
Proměňte Elissabat k nepoznání tím, že jí vyberete netradiční účes a změníte barvu. Širokou paletu barev najdete i v oblečení a doplňcích. Příjemnou zábavu.
Hra - Art Class Skelita Calaveras
Video se načítá
Opět tu máme další oblékačkou s příšerkou, slečnou Skelitou v hlavní roli. Můžete jí vybrat například průhledné šaty, ve kterých je vidět její štíhlá kostřička. No, každopádně hra nabízí mnoho dalších šatů a doplňků.
Hra - Wydowna Spider as Webarella
Video se načítá
Ráda by sis oblékla někoho z Monster High? Co takhle pavoučí slečnu? Nemá ruce dvě, ale rovnou šest, takže opravdu vypadá jako pavouk. Vyber jí nějaké stylové oblečení a doplňky.

Abbey Scaris Style

29.4.2013
80%
Hra - Abbey Scaris Style
Video se načítá
Upravte podle svých představ další studentku Monster High. V této super hře jí budete moct vybrat některý z mnoha účesů, změnit barvu vlasů i pleti a samozřejmě volit z pestré nabídky šatů, triček, sukýnek, kalhot, punčoch, bot i doplňků. Tak si to dobře užijte :)

Swim Class Rochelle Goyle

11.10.2013
82%
Hra - Swim Class Rochelle Goyle
Video se načítá
V této hře budete pomáhat mladé Rochelle s výběrem oblečení na pláž. Bude jen na vás, jak bude vypadat. Budete mít na výběr ze spousty účesů a oblečení, které jí budou zaručeně slušet! Samozřejmostí budou i módní doplňky, které jí dodají sebevědomí a šarm.
Hra - Monster High Creepateria Howleen Wolf
Video se načítá
Howleen se chystá na letní brigádu, kde bude pracovat jako servírka. Pomozte jí s výběrem letního oblečení a doplňků.
Hra - Sářina lekce vaření - sušenky Pinata
Video se načítá
Všechny milovnice vaření budou mít jistě radost s další lekce vaření od oblíbené učitelky Sáry, která Vás tentokrát naučí originální recept na sušenky inspirované pinatami - tedy sladkostmi plněnými zvířátky. Jako vždy budete muset samy zvládnout celý postup pečení od přípravy ingrediencí až po…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.