Poslední hrané hry

Minecraft Tower Defense

4.11.2012
79%
Hra - Minecraft Tower Defense
Video se načítá
Minecraft Tower Defense je perfektní strategická hra, ve které budete muset pomoci postavě ze známé hry Minecraft ubránit její dům před útokem nejrůznějších příšer. To bude vyžadovat postavení desítek obranných věží, které zničí všechny nebezpečné nepřátele.

Elsa's Zombie Baby

9.7.2015
81%
Hra - Elsa's Zombie Baby
Video se načítá
Špatná královna začarovala děťátko Elsy na zlého zombie. Pomozte jí s jeho úpravou a odčarovaním, aby se z něj stal krásný chlapeček.
Hra - My Little Pony Rainbow Rocks Rainbow Dash Dress Up
Video se načítá
Oblečte si hrdinku Rainbow ze seriálu My Little Pony. Ve svém šatníku má netradiční výběr šatů a doplňků. Vyberete její nejkrásnější outfit?

Action Heroine Creator

27.2.2014
94%
Hra - Action Heroine Creator
Video se načítá
Action heraoine Creator je další kreativní hra, ve které si můžete obléknout vlastní bojovnici. Vybrat jí můžete účes, oblečení a všemožné doplňky, které můžete barvit a kombinovat.

Barts Kart

3.9.2013
68%
Hra - Barts Kart
Video se načítá
Tvým úkolem je projet každé kolo s tím, aby ses neobrátila na střechu. V autě sedí Bart, tak by to byla škoda. Body ale získáváš za to, když děláš triky - otáčíš se s autem ve vzduchu. Kolik projedeš kol?

Baby Hazel Funtime

20.8.2013
85%
Hra - Baby Hazel Funtime
Video se načítá
Baby Hazel Funtime je zajímavá hra hlavně pro mladé dívky, které se rády starají o děti. Vaším úkolem v této hře bude péče o malé děvčátko, které potřebuje plnou péči. Takže vás nemine, přebalování či krmení. Buďte ta nejlepší máma i vy.
Hra - Baby Hazel Halloween Castle
Video se načítá
Spolužáci připravili pro Hazel na Halloween velké překvapení. V každých dveřích budete dělat zajímavé věci a zároveň budete oslavovat šťastný Halloween. Příjemnou zábavu.

Baby Hazel At Beach

17.10.2013
85%
Hra - Baby Hazel At Beach
Video se načítá
Hazel a její mamka se rozhodli jít na pláž. Proto se Hazel musíš věnovat, jako chůva. Nejen, že ji musíš sbalit, ale na pláži budeš muset Hazel bavit a dávat jí jídlo. Myslíš si že budeš dobrou pečovatelkou? Tak si zkus zahrát hru i ty.

Marge Saw Game

4.9.2014
66%
Hra - Marge Saw Game
Video se načítá
Marge saw game je Klačko adventura, ve které budete muset pomoci Marge a to tím, že na jednotlivých místech musíte sbírat různé předměty. Pokud je budete mít musíte je v pracný čas a na správném místě využít. Podaří se vám jí pomoci?

Homer Simpson Saw Game

12.11.2014
71%
Hra - Homer Simpson Saw Game
Video se načítá
Docela dobrá logická adventura, jejímž hlavním hrdinou je Homer Simpson prověří Tvoje myšlení. Sbírej předměty, které najdeš a zkus je dále využít. První zkouškou bude dostat se z domu. Poté se odemkne řada jiných lokací a dobrodružství začíná.

Barbie And Horse Dress UpNÁŠ TIP

10.2.2014
94%
Hra - Barbie And Horse Dress Up
Video se načítá
Barbie se chce převést na svém krásném koni, avšak předtím potřebuje pomoci s make-upem, výběrem účesu, oblečení a krásných doplňků. Nakonec potřebuje upravit i její kůň, kterému můžete měnit srst, hřívu a vybrat mu krásně sedlo s doplňky.

Nadia Catwalk Show

16.7.2011
93%
Hra - Nadia Catwalk Show
Video se načítá
Máš ráda módní přehlídky? Tak potom bude tahle hra určitě vhodná pro tebe. V této hře je tvým úkolem nastrojit modelku podle toho, na které přehlídce bude vystupovat. Tvé schopnosti potom ocení porota, která ti uděluje za dobrý vkus body a hvězdičky.
Hra - Bratz Babyz Ponyz Stylin' Show
Video se načítá
V této hře budete moct upravit jednoho z poníků ve výběru. Budete ho moct nabarvit, upravit hřívu a dát mu i různé módní doplňky, dokonce i make-up. Zkuste upravit všechny poníky a vyberte si toho nejoblíbenějšího!
Hra - Miss Loyalty Rainbow Dash
Video se načítá
Vyberte Rainbow nový vzhled. Změnit jí můžete účes, šaty a doplňky. Příjemnou zábavu.

Baby Hazel Fishing Time

31.1.2014
91%
Hra - Baby Hazel Fishing Time
Video se načítá
O Hazel se stará její strýc, který je zaneprázdněn čtením novin, co se jí nelíbí. Proto se rozhodne, že chce jít na ryby. Pomozte Hazel s balením věcí na rybaření a naučte ji jak se chytají ryby.

Baby Hazel Playdate

11.10.2013
90%
Hra - Baby Hazel Playdate
Video se načítá
Baby Hazel je známá hra, kde se obvykle staráte o holčičku. Ve hře baby Hazel Playdate, budete mít na starosti nejen holčička, ale i kluka. Budete se nacházet například v autě, v domě nebo na zahrádce. Vaše práce je jim být pečovatelkou a poskytnout jim vše, co si v bublinách vyžádají. Musíte…
Hra - Baby Hazel Halloween Crafts
Video se načítá
I tentokrát přišla vaše oblíbená Hazel, která chce oslavit Halloween. Vaším úkolem je jí pomoci s přípravou dekoraci, nového kostýmu a strávit čas s jejími kamarády. Užijte si tento svátek s Hazel naplno.
Hra - Baby Hazel Bathroom Hygiene
Video se načítá
Hazel se v této části naučí, jak se má starat o koupelnu a záchod. Pomozte jí s úklidem a mytím, aby byla šťastná.

Spider Solitaire

8.9.2011
56%
Hra - Spider Solitaire
Video se načítá
Zahrajte si skvělou karetní hru, ve které skládáte na sebe karty stejné barvy. Karty skládáte od nejvyšší hodnoty až po nejnižší. Pokud na sebe položíte karty různé barvy, tak se spodními nemůžete pohnout.

Harley Quinn

28.2.2017
85%
Hra - Harley Quinn
Video se načítá
Parádní oblíkačka, kde si vezmete do parády komiksovou postavu a členku sebevražedného oddílu Harley Quinn. K dispozici budete mít mnoho různých oblečků a šatů, u kterých můžete měnit i barvu. Také budete moci vybrat různé typy účesů, líčidel a doplňků.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.