Poslední hrané hry

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…

Pheus and Mor

6.11.2012
89%
Hra - Pheus and Mor
Video se načítá
Graficky perfektně zpracovaná logická hra Pheus and Mor potěší každého, kdo má rád logické skákačky. Vaším úkolem totiž bude pomoci malému chlapci a jeho psovi najít cestu k cílové bráně. Překonat všechny překážky je možné pouze vzájemnou spoluprací postav, takže se hra hodí i pro dva hráče.

Achilles 2

15.4.2012
89%
Hra - Achilles 2
Video se načítá
Achilles 2 je skvěle propracovaná bojová hra, ve které se stanete starověkým bojovníkem a postavíte se množství nepřátel s dobovými zbraněmi v rukou. Hra má skvělou grafiku i pohodlné ovládání a jistě se nebude líbit jen klukům ;)
Hra - Mr. Jumpz Adventureland
Video se načítá
Máme tu zábavnou skákačku, kde budete s králíkem překonávat nebezpečné překážky. Překážky můžete přeskočit i dvojitým skokem. Díky tomu se dostanete rychle do cíle.

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

More Than Tanks

5.11.2012
91%
Hra - More Than Tanks
Video se načítá
Pusťte se do boje proti nepřátelským tankům v akční střílečce More Than Tanks a snažte se je zničit dříve, než oni zničí vás. Protivníky však musíte nejdříve najít v složitém bludišti. Kromě toho můžete po cestě natrefit i na různé bonusy, které vám přidají body nebo životy.

Domino

3.1.2014
78%
Hra - Domino
Video se načítá
Domino je zábavná hra, ve které skládáte kostičky k sobě podle čísel. Mnozí z vás, mohou domino znát jako řadu kostiček, které se navzájem shodí. Zde však musíte uvažovat a skládat kostičky tak, abyste porazili soupeře.
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.

Electricman 2

25.3.2012
78%
Hra - Electricman 2
Video se načítá
Zahrajte si skvělou bojovku, ve které budete muset Electricman zničit všechny nepřátele. Vaší jedinou zbraní je bojové umění, které však ovládáte dokonale. Předveďte nepřítelem pár z vašich nejlepších kousků a pošlete je k zemi.

Monkey go happy 2

10.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 2
Video se načítá
Pokračování skvělé hry Monkey go happy je tady! Rozveselte zase milé opičky tím, že splníte jejich úkoly. Dělejte správné věci ve správnou dobu a zkuste použít co nejméně kliknutí. Zvládnete projít všech 15 levelů?

Angry Birds SpaceNÁŠ TIP

16.7.2013
99%
Hra - Angry Birds Space
Video se načítá
Jistě každý z vás zná hru Angry Birds, tak se podržte. Máme tu pro vás další díl, až přímo z vesmíru. Hra se ovládá pořád stejně, myší natáhněte prak a nasměrujte trajektorii letu tak, aby nejlépe sundala všechny příšerky najednou. Za to potom dostanete maximální počet hvězdiček na level. Hra má…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.