Oblíbené hry

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…

FishaoNÁŠ TIP

28.1.2014
94%
Hra - Fishao
Video se načítá
Skvělá online oddechovka, kterou si zamilují především rybáři! Hra vás vtáhne do propracovaného virtuálního světa rybaření. Chytat můžete až 150 různých druhů ryb v 10 odlišných prostředích. Můžete nakupovat lepší pruty, návnady a podobné vychytávky pro rybaření. Hra nabízí i české servery!

Pet Crazy Dentist

5.10.2014
81%
Hra - Pet Crazy Dentist
Video se načítá
Staňte a veterinářem a postarejte se o zuby tohoto milého pejska. Zuby mu musíte vyčistit a odstranit kazy, aby byl opět zdravý a necítil bolest.

Vex 2

7.4.2014
73%
Hra - Vex 2
Video se načítá
Líbila se ti skákačka jménem Vex? Pak se ti jistě bude líbit i toto pokračování! Jednoduchá grafika zaručuje skvělou hratelnost. Čeká tě několik velmi těžkých úrovní, kdy musíš překonat nebezpečné překážky a zároveň posbírat všechny hvězdičky. V jakém čase vše stihneš?

Vex

12.3.2014
81%
Hra - Vex
Video se načítá
Vex je akční skákačka, která je vhodná pro náročnější hráče. Vaším úkolem bude dopravit poanáčka do cíle. Na cestě se budete potýkat s ostny, otočnými pilami a pohyblivými bloky, které budete muset správnými skoky překonat. Myslíte si, že jste dost rychlí a zvládnete překonat všechny kola?

Madpet Skateboader 2Hra na skóreHra o medaile

3.6.2013
86%
Hra - Madpet Skateboader 2
Video se načítá
Baví vás skateboardng? Ano? Tak tohle je hra určitě pro vás! Máme tu druhý díl zábavné hry Madpet Skateboarer. Vyberte si jednu ze 4 postav a ukažte co ve vás je. Překonávejte překážky na střechách nočního města. Provádějte triky, které svět ještě neviděl, slidujte zábradlí a další různé triky. Když…

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.
Hra - Dinogeddon Character Maker
Video se načítá
I když komiksy Dinogeddon možná neznáš, budeš si teď moct vytvořit novou hlavní hrdinku přesně podle tvých představ. Najdeš zde zajímavé kousky oblečení i všelijakých doplňků. Prostě superhrdinka!
Hra - Šachy online proti jiným
Video se načítá
Jistě znáte hru králů šachy, ve které se utkáváte na bojovém poli šachovnice se svým soupeřem jehož krále se snažíte svrhnout a svého naopak ubránit. V této hře budete moct navíc poměřit své síly s reálným soupeřem, kterého Vám vylosuje počítač nebo vyzvete přímo kamaráda.

Fairytale MaidenNÁŠ TIP

26.11.2013
86%
Hra - Fairytale Maiden
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Tentokrát svoji postavičku budete moci obléknout jako pohádkovou postavu. Třeba jako princeznu zlatovlásku, Sněhurku nebo jako Karkulku. Hra totiž nabízí mnoho druhů účesů, barev, šatů a mnoho dalšího.

Jane Boolittle Dress Up

2.12.2013
81%
Hra - Jane Boolittle Dress Up
Video se načítá
Máme tu pro vás další oblíkačku s vašimi oblíbenými studentkami z Monster High! Jane, neví co na sebe, vaším úkolem jí bude vystrojit tak, aby byla naprosto dokonalá.

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Vysněné rande

24.7.2012
90%
Hra - Vysněné rande
Video se načítá
Slečna v této hře se chystá na rande se svým vysněným klukem. Ten má ale jasné představy, jak by měla jeho dívka vypadat a ona mu chce vyhovět. Pomůžete jí splnit jeho přání a správně se ostříhat, učesat, nabarvit vlasy i vybrat oblečení?
Hra - Vampire Fashion Designer
Video se načítá
V této hře se stáváš módní návrhářkou a tvou zákaznicí je překrásná upírka. Nejdříve si musíš udělat návrh šatů, které budeš chtít šít. Vybrat si můžeš z několika různých střihů a mnoha barev. Poté nakreslíš na látku jednotlivé části, které vystřihneš. A nakonec už jen celé dílo sešít.

My Little Pegasus

4.8.2013
77%
Hra - My Little Pegasus
Video se načítá
Uprav si vzhled svého pegasa. Podle toho, co bude dělat, můžeš poznat, jestli se mu tvá volba líbí nebo ne, a případně ji upravit. Vyjdeš mu vstříc, nebo si navzdory jemu budeš dělat, co chceš?

Runner

12.4.2012
82%
Hra - Runner
Video se načítá
Hra Runner vás překvapí zejména svou jednoduchostí, která však nijak nesnižuje hratelnost. Vaším úkolem bude přeskákat, co nejvíce překážek a dostat se tak, co nejdále. Rychlost vašeho běhu se bude zvyšovat, abyste to neměli až tak jednoduché. Skáče se šipkou nahoru.

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?

Fish Tales 2

14.11.2013
71%
Hra - Fish Tales 2
Video se načítá
Požíráním menších nebo stejně velkých rybek jako jste Vy, se ve hře Fish Tales 2 můžete dostat až na vrchol potravního řetězce. Jediným stálým nepřítelem pro Vás bude žralok, takže mu se pokuste vždy vyhnout. Dokážete se stát největší rybkou v okolí?

Classic Pacman

17.9.2013
80%
Hra - Classic Pacman
Video se načítá
Hra Pacman je sice stará, ale právě o to lepší. Zahraj si tuhle klasiku a se žlutým Pacmanem se vydej jíst kuličky a utíkat duchům v zapeklitém bludišti. Aby ses dostala do dalšího kola, musíš sníst úplně všechny. Kolik se ti povede získat bodů?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.