Oblíbené hry

A Good Husband

26.5.2015
77%
Hra - A Good Husband
Video se načítá
Staňte se dobrým manželem v této oddechové hře. Zrovna přijedete z práce a vaším úkolem bude potěšit vaší ženu. Takže umýjte nádobí, posekejte trávník a další různé věci, které jí udělají radost.

Chubby Hamster

22.2.2012
93%
Hra - Chubby Hamster
Video se načítá
Křeček Chubby se rozhodl utéct od své zlé malé majitelky a tak se musí dostat z klece i z celého bytu. Pomůžete mu? Používejte všechno, co v domácnosti najdete a nebojte se ani bláznivějších nápadů :)

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Hogwarts Scene Maker

12.7.2014
89%
Hra - Hogwarts Scene Maker
Video se načítá
Zahraj si oblíkačku z prostředí Harryho Pottera a vytvoř známé i neznámé studenty, kteří by bez problémů zapadli do Bradavic. Troufneš si na to?

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?

FishaoNÁŠ TIP

28.1.2014
94%
Hra - Fishao
Video se načítá
Skvělá online oddechovka, kterou si zamilují především rybáři! Hra vás vtáhne do propracovaného virtuálního světa rybaření. Chytat můžete až 150 různých druhů ryb v 10 odlišných prostředích. Můžete nakupovat lepší pruty, návnady a podobné vychytávky pro rybaření. Hra nabízí i české servery!

Penguin diner

27.2.2021
84%
Hra - Penguin diner
Video se načítá
Klasická hra s obsluhováním restaurace, kterou si jistě oblíbíte. Vaším úkolem je provozovat restauraci tučňáků. Musíte rychle splnit požadavky vašich zákazníků a pak bude dobře odměněni.

Beach resort

18.1.2012
85%
Hra - Beach resort
Video se načítá
Staňte se výkonnou manažerkou přímořského letoviska a starejte se správně o své hosty. Když budou spokojeni, tak Vám dobře zaplatí a vy budete moci rozšířit své služby. Na začátku budete hlavně zachraňovat tonoucí, obsluhovat v plážovém baru a prodávat potřeby do vody. Ale pozor, musíte být pozorné…

Snow Queen Scene Maker

28.6.2014
92%
Hra - Snow Queen Scene Maker
Video se načítá
Líbil se ti film Ledové království (Frozen)? Teď máš jedinečnou možnost zahrát si skvělou oblíkačku s tímto tématem. Zkusíš si obléct Annu, Elsu a další?

Uphill Rush 2

23.3.2012
87%
Hra - Uphill Rush 2
Video se načítá
Zahrajte si skvělou závodní hru Uphill Rush, která nejen díky své grafice bude určitě bavit nejen kluky. Vaším úkolem, co nejlépe přejít na motorce trať a získat, co nejvíce bodů. Za získané body si můžete později kupovat i lepší motorky a další vybavení. Body získáváte i za akrobatické kousky,…

Tasty Planet Dinotime

18.7.2013
85%
Hra - Tasty Planet Dinotime
Video se načítá
Přinášíme vám již druhé pokračování této super hry, ve které hrajete za malou bakterii, která má neustále hlad. Začínáte v laboratoři, kde vás pozorují pánové. Vaším úkolem bude, sníst naprosto všechno co vám přijde pod nos. Čím více toho sníte, tím více se zvětšíte. No jenže vaše chuť se vymkne…

Island Tribe 2

7.10.2012
95%
Hra - Island Tribe 2
Video se načítá
V této super strategické hře budete osidlovat ostrov. Začnete jako jediný obyvatel s malou základnou a Vašim úkolem bude zastavět celou mapu a splnit zadané úkoly. To se Vám podaří, když budete sbírat dřevo, vodu, kameny, med a ostatní suroviny. Ty Vám pomůžou postavit a opravit cesty, mosty, farmy…

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

A Princess at Disneyland

2.11.2012
68%
Hra - A Princess at Disneyland
Video se načítá
Byly jste někdy v Disneylandu? Pokud ano, budete mít dobrou inspiraci a pokud ne nevadí, tato hra Vás tam skoro přenese. Podle své fantazie totiž oblečete pohádkovou princeznu. Čeká na vás opravdu hodně těch nejkrásnějších šatů v různých barvách a určitě si vyberete.

Hiphop Princess

26.4.2012
69%
Hra - Hiphop Princess
Video se načítá
Máte rády Hiphop? V tom případě je tato hra právě pro Vás :) Oblečete totiž slečnu přesně v tomto stylu. Vyberte jí to správné oblečení, účes i doplňky...

Podzim v parku

20.10.2012
70%
Hra - Podzim v parku
Video se načítá
V této hře najdete slečnu v krásném podzimním parku a Vy ji budete moct podle své fantazie obléknout. Jaké barevné ladění zvolíte a co jí podle Vás bude nejvíce slušet? Na výběr je opravdu dost nejrůznějšího oblečení, doplňků i účesů.
Hra - LadyGaga in Concert Makeover
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkací hru, která se vám bude určitě líbit. Oblečte si svoji oblíbenou popovou zpěvačku Lady Gagu. Můžete vybírat, spoustu účesů, různého oblečení a doplňků. Tak která z vás dokáže nejlépe vyšperkovat tuto zpěvačku?

Where is my left sock?Hra s oceněním

15.2.2014
67%
Hra - Where is my left sock?
Video se načítá
Where is my left sock? je postřehová hra, ve které bude vaším úkolem najít ztracené ponožky. V pravém horním rohu se vám přitom bude zobrazovat barva ponožky, kterou máte aktuálně hledat. Snažte se být při hledání co nejrychlejší, protože jen tak můžete získat dobré skóre.

Bff´s 60´s Fashion

24.4.2012
81%
Hra - Bff´s 60´s Fashion
Video se načítá
Znáte módu šedesátých let? V této hře si budete moct hned na dvou modelkách zároveň vyzkoušet, jaké by to bylo v této době žít a hlavně se oblékat. Vyberte jim stylové šaty, účesy i nezbytné doplňky.

Fashion Star

7.7.2011
77%
Hra - Fashion Star
Video se načítá
Baví vás vybírání oblečení, změny stylu a vše co se týká módy? V tom případě vyzkoušejte hru Fashion Star. V této hře si můžete vybrat z několika modelek, která připravujete na vystoupení na módní přehlídce. Vystylujte vaše modelky tak, aby se líbily!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.