Oblíbené hry

RaceHorse Tycoon

16.8.2011
70%
Hra - RaceHorse Tycoon
Video se načítá
Ve hře Racehorse Tycoon si přijde na své každý, kdo má rád koně a dostihy. Na začátku hry si koupíte koně, žokeje, trenéra a mnoho dalších potřebných věcí, abyste zvýšili své šance na úspěch. Následně už si stačí jen vsadit na to, jak závod dopadne. Za vyhrané peníze si můžete nakoupit další…

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Ultimate Flash Sonic

24.5.2013
77%
Hra - Ultimate Flash Sonic
Video se načítá
Ultimate Flash Sonic je super skákačka, která jen tak neomrzí. Hrajte za ježka Sonica nebo další 4 postavy. Utíkejte, skákejte, bojujte s nepřáteli, sbírejte zlaté kruhy. V některých levelech na Vás bude čekat i pár Bossů, se kterými není vůbec žádná sranda. Dostanete Sonica až na konec?

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Romeo

20.4.2013
95%
Hra - Romeo
Video se načítá
Jeden z nejznámějších a nejlepších příběhů o síle lásky, který vzešel z pera dramatika Williama Shakespeara, je jistě Romeo a Julie. Teď si ho můžete užít i v herní podobě. V kůži zamilovaného Romea vyrazíte na cestu plnou nástrah a nebezpečí, abyste se nakonec dostali za svou vyvolenou Jůlií.

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?

Upstream Kayak

24.3.2012
81%
Hra - Upstream Kayak
Video se načítá
Zdolejte nástrahy divoké řeky na kajaku! Trasa je nebezpečná a skýtá mnoho nástrah, avšak s trochou zručnosti a tréninku se vám určitě podaří přijet až do cíle. Hra Upstream Kayak vás nadchne svojí grafikou a skvělou hratelností.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.