Oblíbené hry

Bubble Trouble 2

31.3.2013
67%
Hra - Bubble Trouble 2
Video se načítá
Druhý díl hry Bubble Trouble přichází s vylepšenou grafikou, avšak herní princip je stejný jako v prvním díle. Cílem hry je za pomoci dobře mířených střel rozstřelit skákající míče na menší kousky až dokud z nich nic nestane. Skákajícím míčům se však musíte vyhýbat, pokud nechcete přijít o…

Elsa Mommy Birth

24.3.2016
71%
Hra - Elsa Mommy Birth
Video se načítá
Elsa bude maminkou a potřebuje vaši pomoc, aby počkala na sanitku a porod probíhal v pořádku. Postarejte se o ni, aby byla silná na porod a pomozte jí s péčí o dítě.
Hra - Barbara`s Second Child Birth
Video se načítá
Barbara zjistila, že čeká druhé děťátko a proto se musí na jeho příchod připravit. vaším úkolem je jí pomáhat během celého těhotenství od návštěvy lékaře až po samotný porod. Podaří se vám přivést zdravé děťátko?

Tiles Of The Simpsons

29.7.2014
67%
Hra - Tiles Of The Simpsons
Video se načítá
Skvělá hra s rodinkou Simpsonů v hlavní roli! Vaším úkolem bude spojovat vždy minimálně dva stejné obrázky.

Cute Baby Pony Birth

9.6.2015
74%
Hra - Cute Baby Pony Birth
Video se načítá
Pomozte mladé kobylce s porodem jejího prvního hříběte. Postarejte se aby byl porod bezstarostný! Dokážete to?

Play Caesarean Birth

9.9.2014
78%
Hra - Play Caesarean Birth
Video se načítá
Ve hře Play Caesarean Birth se miminko nemůže narodit přirozenou cestou, takže musíte pomoci s provedením císařského řezu. Dokážete jej provézt přesně podle instrukcí?

Ashtons Family Resort

17.12.2014
75%
Hra - Ashtons Family Resort
Video se načítá
Právě jste si otevřeli rekreační středisko na krásném horském úpatí. Malá nápověda na začátku vám pomůže rozjet podnikání při prvních začátcích. Podaří se vám vyhovět všem úřadům?

Devilish Cooking

1.1.2013
95%
Hra - Devilish Cooking
Video se načítá
Určitě znáte postřehové hry, ve kterých se ďáblice snaží prosadit vedle anděla a skazit jí andělskou práci. Tentokrát budete mít za úkol upéct a začarovat jídlo. První podle návodu uděláte jídlo (v každém levelu jiné) a pak už půjde jen o to začarovat ho na svou stranu, když se druhá slečna nebude…
Hra - Taylor Swift Ex–Boyfriends
Video se načítá
Taylor Swift se rozhodla, že se pomstí svým bývalým přátelům a poškodí jim věci na kterých jim nejvíce záleží. Pomozte jí s různými úkoly, aby byla pomsta dokonalá.

Cindy kadeřnice 2

9.3.2013
90%
Hra - Cindy kadeřnice 2
Video se načítá
Je tady pokračování super hry, ve které budete pomáhat Cindy v jejím kadeřnictví. Čeká na Vás lepší grafika i herní vylepšení, takže je určitě na co se těšit. Zákaznice však budou stále dost náročné a taky netrpělivé, takže vydělat dost peněz a postoupit vždy do dalšího (a taky náročnějšího) dne,…

Roads Of Rome 2

9.8.2013
80%
Hra - Roads Of Rome 2
Video se načítá
Staňte se budovatelem cest! Jak se říká, „Všechny cesty vedou do Říma“. Vaším úkolem bude vystavět cesty, budovy a mosty a vytěžit krystaly, rostliny do západu slunce. Hra má i pár vylepšení, můžete mít více dělníků a můžete vyrábět více surovin. Zvládnete vystavět vše včas?

Janes Hotel Mania

30.5.2011
85%
Hra - Janes Hotel Mania
Video se načítá
Oblíbená hra, ve které je vašim úkolem starat se o váš hotel. Začínáte s malým levným hotelem, ale pokud se budete snažit a bude se vám dařit, můžete si přikoupit nové věci a zlepšit vaše schopnosti. O klienty se starají tři zaměstnanci, které můžete ovládat a starat se tak o klienty.

Japanese Spa Beauty

2.12.2012
92%
Hra - Japanese Spa Beauty
Video se načítá
Japanese Spa Beauty je další ze super her, ve kterých můžete od základu změnit a hlavně vylepšit zanedbanou slečnu. Tentokrát bude pocházet z Japonska a Váš odborný zásah do její pleti a celého stylu opravdu ocení. Nejdříve se zaměřte na její pleť plnou pupínků, nečistot a přerostlého obočí a pak se…

Virtual Pet Game

6.7.2012
94%
Hra - Virtual Pet Game
Video se načítá
Postarejte se co nejlépe o roztomilou kočičku. Musíte ji včas krmit, mazlit se s ní, česat ji, bavit ji, postarat se aby měla dost pohybu a samozřejmě také čistit její bedýnku. Zvládnete to všechno tak, aby byla spokojená a neutekla Vám?

Crazy Homer Simpson

2.6.2014
70%
Hra - Crazy Homer Simpson
Video se načítá
Podívejte se na Homerovi výlevy a ksichty, které vydává, když na něj kliknete.

Murphys Gesetz 7

9.4.2014
77%
Hra - Murphys Gesetz 7
Video se načítá
Ráda provádíš ostatním schválnosti? Tady si to totiž můžeš vyzkoušet, aniž by ti někdo cokoliv provedl zpátky. Hlavnímu hrdinovi máš ztížit život co nejvíc pomocí různých schválností. Kvůli tobě pak zažije na dovolené na pláži opravdu perný den. Jak moc bude zuřit?

Cake Master

27.4.2012
63%
Hra - Cake Master
Video se načítá
Vyrobte podle své fantazie nebo podle předlohy ty nejlepší a nejkrásnější dorty. Vyberte si polevu, krém na zdobení i zajímavé jedlé dekorace na vršek dortu.

Pes Bolt

15.8.2011
89%
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Pokud máte rádi hry s pejsky, pak se vám jistě zalíbí tato skákačka, ve kterého ovládáte psa Bolta. S Boltem skáčete po domech a různých pohyblivých plošinách a sbíráte body. Dávejte si pozor na nepřátele, kteří se na vás budou snažit zaútočit.

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?

Wedding Trouble

9.4.2012
96%
Hra - Wedding Trouble
Video se načítá
Wedding Trouble je super hra pro všechny holky, které si někdy představovaly, jak by asi měla vypadat jejich svatba. Postupně si totiž podle svých představ budete moct vybrat a vyzdobit svatební místo, nakoupit oblečení pro nevěstu i ženicha a zvolit všechny nezbytné doplňky. Na rozdíl od běžných…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.