Oblíbené hry

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…
Hra - Scooby Doo Monster Food
Video se načítá
Scooby Doo se svými přáteli vyrazil v jejich dodávce na výlet. Musí ale projet přes nebezpečné území plné příšer. A nebyl by to Scooby Doo kdyby se bránil jinak než jídlem. Házejte různé pochoutky po objevujících se příšerách a nechte tak Scoobyho auto projet.

Indiana Jones

6.4.2012
80%
Hra - Indiana Jones
Video se načítá
V této hře se spolu s Indiana Jonesem vydáte na honbu za ztraceným pokladem. Vaším úkolem bude překonat sérii levelů, které jsou plné zákeřných překážek a nečekaných nástrah. Podaří se vám splnit váš úkol a dostat se až do cíle?
Hra - Barbie Family Winter Trip
Video se načítá
Barbie, Ken a jejich malá holčička jdou společně na první dovolenou do hor. Připravte všechny a oblečte je do tohoto chladného počasí. Příjemnou zábavu.

Baby Hazel Earth Day

13.10.2019
93%
Hra - Baby Hazel Earth Day
Video se načítá
Důležité je nejen správné stravování, ale i pečování o naši planetu, co se Hazel naučí v této části. Dozvíte se i vy společně s Hazel, jak můžeme naší planetě pomoci.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.